Kluk jako buk Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 (upraveno) V 19. 11. 2023 v 13:48, ivan_989 napsal: Krok do neznáma (pre mna). To som zvedavý Už máš objednáno? Red Tobbaco a Black Gold mám doma vzorky. A asi bych vyhrabal ještě nějaké další. Ty ostatní neznám. Na druhou stranu, RT prý prošlo reformulací a nová verze už prý není v začátku takový "chemický bordel." Já nicméně mnohem radši sáhnu po Guerlain L'Homme Idéal Extréme, který mi tahle Mancera trochu připomíná, a který mi přijde dospělejší, propracovanější a celkově příjemnější. Mimochodem, neznáte nějaké české stránky nebo Fb skupiny použitelné pro prodej nebo výměnu parfémů? Nahromadily se mi tu flakóny, které bych rád poslal dál a nejsem si úplně jistý, zda splňují podmínky zdejší prodejní sekce. S nějakým Fb Marketplace nebo Aukrem nemám zkušenosti, ale asi je to taky varianta. Upraveno 21. listopadu 2023 uživatelem Kluk jako buk jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 arome.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 @Kluk jako bukKedysi sa to tu riešilo, niektorým členom sa nepáčilo, že sa tu predávajú testery a otvorené parfémy. Ale pre Berta zrovna parfémy úplne sedeli do kategórie "pánska hračka", tak proti tomu nič nemal. Ja napríklad by som otvorený znovuplniteľný flakón alebo tester nekúpil nikde inde než tu. Na arome dávam iba nové, alebo to, o čo nie je záujem tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 4 hodinami, Kluk jako buk napsal: Už máš objednáno? Hej, už to je na ceste. Xerjoff bol pre mňa krok vedľa, tie veci mi prišli bud babské (aj keď boli unisex) alebo evokovali dezinfekciu ci tekuté mydlo. Nesadli,no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 @patrizzio @koveras Děkuji. @ivan_989 Tak pak sděl dojmy. Na Cedrat Boise nedám dopustit, to je skoro už můj "signature scent," ale zatím nic dalšího, co by mě uchvátilo jsem nenašel. (Ačkoliv Intense Crush nebo Red Vetiver by mohli být fajn náhrady za BR540 nebo Terre d'Hermers respektive.) Hodně bych chtěl vyzkoušet Tonka Cola a Cedrat Boise Intense. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Tohle je jeden z mych oblibenych od different company za fajn cenu tady. Uplne jsem prestal uz roky pouzivat veskere modni znacky. Jedu Floris, Penhaligon, Amouge a prave toto. Je to za me o nekolik levelu jinde. https://www.vivantis.cz/parfemy/the-different-company-oriental-lounge-edp.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Takze skúšam. 5x Mancera (travel set). Prvý je Black Gold. Keď som si strekol na zápästie, zarazil som sa. Silno mi to pripomenulo chemicky labak. Sila. Ale postupne si to "sadalo". A ta vona... mi pripomenula časy, keď som fajčil a niecim som sa navonal, aby som nerazil cigaretami :). Alebo keď som noc presedel v krčme v časoch keď sa tam smelo fajčiť. Skrátka tabak, koža, drevo. A moja drahá do toho ze: "konečne vonias jak chlap. Tie kvetinky co si skúšal doteraz neurazia, ale chlap ma vonat takto." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Hoši, jen upozorňuju, že Beautinow má poslední tři dny Black Friday, na ty poslední tři dny dali dodatečnou slevu na značky: Frederic MALLE, Olfactive Studio a VCA. Ve Flash sale mají Kurkdjiana, Matiere Premiere, Terenzi, Guillauma... Tady máte odkaz a nezapomeňte 10% kod na slevu FRANGIPANI10 https://beautinow.com/collections/black-friday-flash-sales-2/?coupon=frangipani10&src=CHRONOMAG BTW, nosí někdo z vás ty Frederic Malle s arabskýma nápisama? TOHLE je chlap... A taky The Spirit of DUBAI, je drahý, ale úplně výjimečný, doporučuju se na to kouknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 (upraveno) 1 hour ago, Laika said: BTW, nosí někdo z vás ty Frederic Malle s arabskýma nápisama? TOHLE je chlap... A taky The Spirit of DUBAI, je drahý, ale úplně výjimečný, doporučuju se na to kouknout. Ve čtvrtek jdu Ingredients (táhnu tam nic netušící osobu, která ještě neví, že si něco koupí), tak ty arabský zkusim. Při pohledu na jejich cenovku (minimálně 3 modelů ze 4) ale zůstane asi jen u zkoušení . Dík za tip! Upraveno 28. listopadu 2023 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Mancera travel set, part 2 Black Prestigium Popis: Hlava je tvorená kombináciou bergamotu, koreňa kosatca a pačuli. Srdce sa skladá z ruže, fialky, drevitých tónov a agarového dreva. V základe sa rozvonia ambra, koža a biele pižmo. Ako to vidím ja: V 90tych rokoch sa objavili obchody s ezotetickou hudbou, aroma tyčinkami , lampami atd. Mali charakteristickú orientálnu vôňu. Na tu som si okamžite spomenul ked som privonal k zápästiu. Je to o hodne jemnejší nástup ako Black Gold a vôňa sa v čase zjemňuje . Gold bol dreveno- kožený závan kaviarenskeho fajciara v koženej veste aj na druhy deň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 11 hodinami, KFL napsal: Ve čtvrtek jdu Ingredients (táhnu tam nic netušící osobu, která ještě neví, že si něco koupí), tak ty arabský zkusim. Při pohledu na jejich cenovku (minimálně 3 modelů ze 4) ale zůstane asi jen u zkoušení . Dík za tip! No tak to držím palce, ať panička odejde šťastná&krásně navoněná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 BTW, nosí někdo z vás ty Frederic Malle s arabskýma nápisama? TOHLE je chlap... Tak jsem je dneska ocuchal, vsechny ctyri. A nejsem teda asi chlap, protoze neco tak prisernyho a kufrzvedajiciho jsem netestoval nikdy . Jedinej snesitelnej byl snad The Promise, zbytek pro me fakt totalni ekl. Ani nebudu popisovat, co mi to pripominalo . Skoda, tesil jsem se a fakt jsem byl zvedavej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Vyskúšal si aj tie veci od Mancera som písal vyššie? By ma zaujimal tvoj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Vyskúšal si aj tie veci od Mancera som písal vyššie? By ma zaujimal tvoj názor To je na me? Nezkousel - v Ingredients tu znacku nemaji. Ale pokud to jde objednat, zkusim . Edit: jde, uz to vidim… zitra objednam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 před 9 hodinami, KFL napsal: Edit: jde, uz to vidim… zitra objednam Fakt som zvedavý. Pre mňa to bol úplne nový typ voni. A neviem sa rozhodnúť ci su fajn alebo hnusné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morricone Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 French Lover by Frederic Malle decentní , dřevité, zelené a pepřové tony. Nádherná vůně gentlemana. Jen výdrž je slabší. Jestli tohle někomu nevoní? rád to odkoupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 To mam z toho ze som sem zase začal chodiť. Mancera k Travel Setu prihodila aj ďalšie vzorky. Začal som tym Coffee . Vonia to úplne ako káva s whiskey a šľahačkou. Ale ze úplne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Štvete mě, jdu do toho taky. To Caffé zní moc dobře, na Tonka Cola si brousím zuby už dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Tak uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 před 1 minutou, Kluk jako buk napsal: Tak uvidíme Na tu druhu varku som zvedavý co povieš, nič z toho nepoznám ani z diaľky. Na Black Gold si celkom zvykám a pride mi stále viac fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se