NIGHTinGALE Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Pěkný hodinky, super vlastní kalibr, ciferník nemá chybu. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Vitaj v klube ! Nie je nas vela Podla mna za tie prachy uplna pecka, spracovanie, napad, prevedenie. Tieto su fakt nafurt ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 No zatím jsou mé jenom z 50%, ale věřím že výhledově ovládnu i zbytek jejich akcií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Nejsou vubec spatne! Chtelo by to wristshot. Jaky je to rozmer. To je fakt plny inhauz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Skvělý GMTéčka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Jaky je to rozmer. To je fakt plny inhauz?42 mm. Bohužel prý jo (nezjištoval jsem, mám rád pěkné ciferníky a vnitřek moc neřeším), ale vypadá dobře. Rychlovka po rozbalení. Lesknou se jak sviňa, tak doufám že pan spolumajitel zítra nafláká nějaké lepší fotky. Upraveno 22. října 2013 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Fakt pekne. A jestli to je inhauz, tak to je paradni tresinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ježíš ty jsou hezký. To aby ses začal holit abyste k sobě ladili, tohle není pro zálesáky. Hele a na pivo si je vezmete jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Co na pivo, ale do postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ježíš ty jsou hezký. To aby ses začal holit abyste k sobě ladili, tohle není pro zálesáky. Hele a na pivo si je vezmete jak?Na pivo mám AT a na velké pivo Casia. Ale třeba do města bychom je vyvézt mohli. Co na pivo, ale do postele V pohodě, do postele hodinky nenosím, většinou teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Byť značku FC moc nemusím, tyhle jsou fakt špicový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Secte nádhera fakt že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Jste s Viktorem průkopníci na foru. První hodinkové družstvo. Jste řízci, Tome.K hodinkám, není to moje šálka kávy, ale hodinky mají štýl a to jako, že dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Secte gratuluji k nádherným hodinkám!!! Koukal jsem na ně asi před rokem a zařadil si je jako nr. 1 GMT a to jsem netušil, že mají Inhouse.Na živo jsou ještě lepší. Když se objevily na prodej na fóru, tak jsem se modlil, aby je někdo koupil a jsem rád, že se dostaly do dobrých rukou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Jste s Viktorem průkopníci na foru. První hodinkové družstvo. Jste řízci, Tome.K hodinkám, není to moje šálka kávy, ale hodinky mají štýl a to jako, že dost...Spoluvlastnictví co jsem tu postřehl provozoval Spiderer s M916 s Moonwatchema(?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Hele, ty jsou fakt hezké! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dneska jsem se dostal na denní světlo, takže už ty fotky vypadají trochu lépe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 (upraveno) Dneska jsem se dostal na denní světlo, takže už ty fotky vypadají trochu lépe . PA231993.JPG PA231996.JPG PA231997.JPG PA232002.JPG PA232004.JPG PA232007.JPGTen ciferník je paráda Upraveno 23. října 2013 uživatelem Pavel K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 zajímavé a moc pěkné hodinky ... super je ten plastický ciferník ... šel bych po zbytku akcií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Pekne. Ale myslel jsem, ze rucky jsou modrene (tepelne) a ono ne. Aspon na te jedne fotce to vypada, ze z boku jsou celkem lajdacky natrene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se