sect Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Dík, musím neskromně přiznat že sám. No úplně správně, sám jsem to vymyslel a manželky zrealizovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Hele, ta hadra fakt jde. Na rozdil od te, tady tolik propagovane, gumy. Fakt super travel combo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 V 9. 2. 2014 v 12:45, Hasňa napsal: Hele, ta hadra fakt jde. Na rozdil od te, tady tolik propagovane, gumy. Fakt super travel combo.Dík. Mi se na nich líbí i ta guma, ale není tak bezpečná. V 9. 2. 2014 v 13:52, Bedjasson napsal: ...Sectíku, dobrý nápad a tuning!Bedjo, nápad je volně k dispozici. Rozhodl jsem se, že si to patentovat nenechám....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 fantasticky gmtcka.... V 9. 2. 2014 v 10:33, sect napsal: Balím..... P2093161.JPG P2093162.JPG P2093164.JPG "Vytuněná" hadra pro 100% jistotu proti náhodnému sundání. P2093166.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Ukaž jak to vypadá na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 ..já jsem celkem konzervativní v experimentech s řemínkama....ale opravdu to vypadá dobře..rozhodně lepší jak šprcka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Nato-velcro, dvě stěžejky... Super. Víc sichr to nejde.Stejně je to odvaha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) Po kompletním zapnutí je celkem těžké je rozepnout i normálně a že by se rozeply náhodou, nechtěně nebo cizí pomocí nehrozí, takže jsem takový klidnější. Doufám, že ti to zítra aspoň na chvíli vyjde , budu tam tak do 9. Ještě jeden kompletní edit. Jenom aby nedošlo k mylné představě, že jedeme někam do necivilizované země. Kapverdy jsou jedna z nejbezpečnějších zemí, kde jsem kdy byl. I v noci v baru mezi kapverďanama a senegalcema s kterýma tam paříme se cítím bezpečněji,než v mnoha hospodách u nás.Spíš mám strach z toho, že bych je někde ztratil, nechtěně by se rozeply, nebo bych je nechal v nějakém baru, ale určitě ne že by se mi je tam někdo snažil z ruky ukrást. Upraveno 9. února 2014 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Taky držím Tomášovi palce, ať si ty nové hodinky přiveze z výletu domů.Já bych měl obavy vyjet i se Swatchkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Hodinky maji jezdit a slouzit, ja tomu fandim. Hodinky v Ostrave na policce, kdyz se clovek brodi s nozem v zubech bazinou kolem pramenu Konga, jsou k nicemu. V hospode pak na pripadne dotazy muze sect rikat, ze to jsou fiky za kilo z Dubaje. U Rolad je to jednoduche, neb fiku je v ulicich majorita a o original clovek nezakopne, takze kazdy tomu lehce uveri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Hasňo neblázni, Kapverdy jsou normální turistická destinace a až půjde sectík do slumu nechá je v hotelovém trezoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Doufam, ze ne. Dobre hodinky jsou dobre proto, ze jdou s majitelem vsude, do buse i do ofisu, a sramy jim slusi. A ty fotky a vzpominky pak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Tak jsem zpátky i s hodinkama, i když jsem tomu chvílemi nevěřil, ale vytuněné nato se osvědčilo. Ve slumu se mi na ruku věšelo tak 50 děcek, než jsme rozdali všechny věci (což trvá cca 10 vteřin, v tom chumlu je náš pick-up) a na ruce zůstaly.I poté, co jsem se nevím jak vrátil z několika přístavních a pak místních hospod, tak jsem je ráno na ruce našel. Pak už jsem věděl, že přežijí všechno a že jsem konečně ty pravé NAFURT našel. Na natu a trochu upatlané vypadají krásně obyčejně a nikdo se na ně ani neptal. Další výhoda je odrazování otravných pouličních prodavačů s větou "Už jsem si koupil u tvého kámoše v druhé ulici" Dnes už opět naleštěné na tahu jsou dostatečně reprezentativní a přitom nijak nekřičí co jsou zač. Kdo se o hodinky nezajímá, toho více zaujaly třeba AT, nebo B. Už jsem některé fotky dával do vlákna "Co máte dnes na ruce", ale myslím, že nebude vadit když je dám i tady a trochu obohatím bezhodinkovýma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Dobrý, že jste v pohodě zpátky a jak je vidět, tak jste pár afričanům udělali radost, dobře to děláte Rolexky super, ale prostě ti už ták něják nevěřím, že to jsou hodinky nafurt... A víc fotek prosím" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Afri, speciálně pro tebe: Kámoši: Kocourci: Promenáda: Móře: A samozřejmě nějaké ty hodinky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 To pouliční žrádlo mě rajcuje... Tak to mám rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Děkuji' Krása, tohle je prostě můj svět, mám z toho depresi :-( Jakmile se bude opět dělat Jižní Afrika, možná už příští rok, tak tě oslovím" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Mam z tebe radost, kamarade, ted jen, aby ti to vydrzelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 úžasný (ten výlet, Rolády jsou "normálka", přesně tak, jak mají být ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Parádní fotky z prima "výletu" Udělal jsi dobře, že jsi pošetřil leštěný tah a dal na nato Písek by mu dal zabrat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se