Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Parádní hodinky. A to přendávání, to je fantazie. Gratuluji :smile_anim:

• Odpovědi 442
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nejen,ze ty hodinky jsou bozi,ale jeste jako bonus tak lehka vymena tahu,to je fakt vychytavka jak svina.Uplne je vidim nekde na plovarne,jak zarej do dalky!

Odesláno
  V 13. 5. 2012 v 21:00, 'Petr Svenda' napsal:

Halt bez peněz do hospody nelez...a s penězma už vůbec ne! :) Jinak mocná gratulace, jsou nádherné, a to jsem je neviděl naživo...

Jak říkáš :-))))

Odesláno

Tak Tome, dobře si pamatuju, jak jsi v hospodě vyhrožoval, že s nima uděláme testík "kolik toho vydrží" - a jak jsi se dušoval že do toho klidně půjdeš a že ti to nevadí :D Takže kdy je teda přejedeme tím autem jak jsi sliboval? :lol:

Gratuluju, jsou super :speak_cool:

Odesláno

Nóóóó....tak nějak.... :sweatdrop: .......mi to teď nevychází časově.....a taky je nenosím každý den.....a auto mám v servisu......a.....a spousta dalších výmluv.

Ten večer bych do toho šel a nevadilo by mi to, ale Ty jsi neměl sebou auto :whistling: .

Díky.

Odesláno

Neboj, teď už bych do toho nešel. Říkal jsem to v době, kdy nebyly moje ani myšlenkově :whistling: a Harry to moc dobře ví, případně na tento detail zapoměl.......

Odesláno

Jo, jo. Teď už bych nikoho nenechal ani se na ně škaredě podívat. Jsem do nich zblázněný čím dál víc :guitar: .

A na čtvrtek už to máš připraveno:

post-11054-069096800 1336986883.jpg

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...