Návštěvník pitrs182 Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Parádní hodinky. A to přendávání, to je fantazie. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Ty brďo - bomba. Doufám, že ti vydrží aspoň dodalšího srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Tome, velká gratulace a doufám, že si je na nějakém srazu taky ohmatám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Jo výlety do Prahy jsou záludné. Gratuluji ke spontánímu rozhodnutí. V nechronu je mám na wishlistu v top 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 super příběh a parádní hodiny. Přidávám se ke gratulacím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Nejen,ze ty hodinky jsou bozi,ale jeste jako bonus tak lehka vymena tahu,to je fakt vychytavka jak svina.Uplne je vidim nekde na plovarne,jak zarej do dalky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Halt bez peněz do hospody nelez...a s penězma už vůbec ne! Jinak mocná gratulace, jsou nádherné, a to jsem je neviděl naživo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Halt bez peněz do hospody nelez...a s penězma už vůbec ne! Jinak mocná gratulace, jsou nádherné, a to jsem je neviděl naživo... Jak říkáš :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Jak říkáš :-)))) Ty bud radši ticho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Bandicoot nemá nic. Fakt nic co se dá nosit. Bandicoot nemusí smutnit, Bandicoot bude mít do konce týdne Rolex . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Tak Tome, dobře si pamatuju, jak jsi v hospodě vyhrožoval, že s nima uděláme testík "kolik toho vydrží" - a jak jsi se dušoval že do toho klidně půjdeš a že ti to nevadí Takže kdy je teda přejedeme tím autem jak jsi sliboval? Gratuluju, jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Nóóóó....tak nějak.... .......mi to teď nevychází časově.....a taky je nenosím každý den.....a auto mám v servisu......a.....a spousta dalších výmluv. Ten večer bych do toho šel a nevadilo by mi to, ale Ty jsi neměl sebou auto . Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Chlapi, testy si delejte az bude deal uzavrenej uplne, by z toho secta nekleplo a privezl mi chechtaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Neboj, teď už bych do toho nešel. Říkal jsem to v době, kdy nebyly moje ani myšlenkově a Harry to moc dobře ví, případně na tento detail zapoměl....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Jo taaak, tys chtel dat na test pod Jeepa moje hodinky... Tak to uz chapu tu odvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Jo, jo. Teď už bych nikoho nenechal ani se na ně škaredě podívat. Jsem do nich zblázněný čím dál víc . A na čtvrtek už to máš připraveno: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Jo jo, to byl ještě hrdina - dokud se do nich nezbláznil, ale teď už nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 A na čtvrtek už to máš připraveno: To je fotka jak od Rytmuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 30. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Malé srovnání: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se