Přejít na obsah

Sectovy další "nafurt" hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 442
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky, ale už zase není k čemu :suicide_anim: , zítra odjíždějí zpátky do němec. Jejich stav nakonec úplně neodpovídal stavu popisovanému na Chronu24 :crying_anim: . Tak zase pár dnů doufání a čekání, že peníze přijdou zpět......

Ale aspoň jednu společnou fotku jsem si nemohl odpustit. A navíc v pravé poledne.

post-11054-027183200 1354208177.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty v pohodě, mně to celkem baví :wallbash:, taková ruleta. Původně jsem zvažoval servis, ale čím více jsem je prohlížel (lupa je sviňa) tím víc toho potřebovaly - nakonec včera už byla nutná výměna ciferníku, ruček, lunety a přeleštění pouzdra......

Odkaz ke komentáři

Nechápu, za čím se pořád ženu. Právě jsem zjistil, že mám na ruce čtyřicáté (a to nezaokrouhluju) hodinky od příchodu na chronomag. Patří k těm nejlevnějším, nejstarším a nejmenším co jsem kdy měl, ale vůbec mi to nevadí a líbí se mi. Navíc jejich nošení je neuvěřitelně pohodlné, asi u nich zůstanu .......... :guitar:

post-11054-005027800 1354638399.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jsem to asi našel: "nezničitelné" pouzdro, spona i tah - akorát velikost i výška - univerzální barva - bezvadně čitelný ciferník se slušnou lumi - oboustranně otočná minutová luneta - GMT - datumovka - šroubovací korunka s ochranou - safír s antireflexem........co ještě víc si přát?

Jsem po delší době spokojený :guitar:

Jedná mizerná blesková fotka:

post-11054-029682200 1355427577.jpg

Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři

Tak jsem to asi našel: "nezničitelné" pouzdro, spona i tah - akorát velikost i výška - univerzální barva - bezvadně čitelný ciferník se slušnou lumi - oboustranně otočná minutová luneta - GMT - datumovka - šroubovací korunka s ochranou - safír s antireflexem........co ještě víc si přát?

Jsem po delší době spokojený :guitar:

Jedná mizerná blesková fotka:

post-11054-029682200 1355427577.jpg

ta neznicitelnost ...neviem neviem :cheers:

Odkaz ke komentáři

T...co ještě víc si přát? Jsem po delší době spokojený :guitar:

Pekne sis vybral jen co je pravda, Sinn ma fakt dost smysl. Myslis, ze to uz je nafurt? :rolleyes:

Tvoje Primky sou taky uplne svetovy, senzacni...!

(koukal jsem tuhle po Sinn 561 a udelalo se me uplne slaboucko az mndlo, jako bych byl nejak omamenej...)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...