bandicoot Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Paráda secte. Sice jsi přišel o safírovou lunetu, ale na druhou stranu tahle vnitřní krásně cvaká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Krasne stroje. Ja jsem teda antichronar, ale to je vedlejsi. Tyhle jsou krasne. Jsem rad, ze jsi se vratil k IWC. Ani vlastne nevim, jestli nakonec prodal Baker ty svoje Aqvace, ty mas urcite prehled, prodal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Dík. No já jsem od IWC ani v podstatě neodešel, ty Fortisy jsou jenom na hospodskovolnočasové aktivity. Co vím, tak Baker zatím neprodal nic, má oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Jsou nádherný Kdyby tě omrzely, tak se ozvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 ..taky gratuluju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Díky, ale už zase není k čemu , zítra odjíždějí zpátky do němec. Jejich stav nakonec úplně neodpovídal stavu popisovanému na Chronu24 . Tak zase pár dnů doufání a čekání, že peníze přijdou zpět...... Ale aspoň jednu společnou fotku jsem si nemohl odpustit. A navíc v pravé poledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Vole to me mrzí :-( Buď silnej!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Než jsem stačil gratulovat, jsou fuč ... Tak snad to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Ty v pohodě, mně to celkem baví , taková ruleta. Původně jsem zvažoval servis, ale čím více jsem je prohlížel (lupa je sviňa) tím víc toho potřebovaly - nakonec včera už byla nutná výměna ciferníku, ruček, lunety a přeleštění pouzdra...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 To je škoda. Budou jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Nechápu, za čím se pořád ženu. Právě jsem zjistil, že mám na ruce čtyřicáté (a to nezaokrouhluju) hodinky od příchodu na chronomag. Patří k těm nejlevnějším, nejstarším a nejmenším co jsem kdy měl, ale vůbec mi to nevadí a líbí se mi. Navíc jejich nošení je neuvěřitelně pohodlné, asi u nich zůstanu .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Digi retro, jak cyp.Už se těším na nr.41. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Už se těším na nr.41.Marošu to já taky a pokud se mi vrátí peníze, tak už brzo Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Marošu to já taky a pokud se mi vrátí peníze, tak už brzo Tak držím palce, ať Ti ta reklamačka dopadne dobře=nové zegary.Zůstaneš u stejné značky, tři písmena v názvu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 No je to jedna ze dvou možností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 13. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 (upraveno) Tak jsem to asi našel: "nezničitelné" pouzdro, spona i tah - akorát velikost i výška - univerzální barva - bezvadně čitelný ciferník se slušnou lumi - oboustranně otočná minutová luneta - GMT - datumovka - šroubovací korunka s ochranou - safír s antireflexem........co ještě víc si přát? Jsem po delší době spokojený Jedná mizerná blesková fotka: Upraveno 13. prosince 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Tak jsem to asi našel: "nezničitelné" pouzdro, spona i tah - akorát velikost i výška - univerzální barva - bezvadně čitelný ciferník se slušnou lumi - oboustranně otočná minutová luneta - GMT - datumovka - šroubovací korunka s ochranou - safír s antireflexem........co ještě víc si přát? Jsem po delší době spokojený Jedná mizerná blesková fotka: ta neznicitelnost ...neviem neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Jednoznačně jedny z nejlepších hodinek od Sinn. Tak ať ti to nadšení dlouho vydrží a gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 T...co ještě víc si přát? Jsem po delší době spokojený Pekne sis vybral jen co je pravda, Sinn ma fakt dost smysl. Myslis, ze to uz je nafurt? Tvoje Primky sou taky uplne svetovy, senzacni...!(koukal jsem tuhle po Sinn 561 a udelalo se me uplne slaboucko az mndlo, jako bych byl nejak omamenej...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Chorche uplne suhlasim.Na tieto som pokukoval pred Damasko DA 36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se