PipingRock Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Midloch, tak teraz si zahviezdil Kde sa ti podarilo zohnať tak krásny stroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Zdar kolegové kapsáři, tak jsem pořídil už 5. kousek kapesních IWCéček a tentokrát málo vídaný calibr 63 z roku 1912. Jedná se o kalibr kterýho se nevyrobilo mnoho a navíc byl vzhledem ke své velikosti (průměr hodinek je 33mm) často zkonvertován do náramkových hodinek, takže se jich v netknutým původním stavu dochovalo opravdu málo. Popravdě na gůglu jsem ani žádné cal. 63 signované IWC ve zlatě nikde nenašel.Fotos:Moc pěkný, jsem ještě neviděl IWC jeptišky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Koupil jsem na jedné zahraniční aukci :-) Je fakt že jeptišky IWC jsem na živo taky nikdy neviděl a ani nikde prodávat. Existuje podobný a rozšířenější kalibr 64, který se předělával na náramkové ještě víc, protože byl svou konstrukcí na tento účel vhodnější než 63. No ještě mi zbývá pár kalibrů ale už teď vím, že např. Pallweber v dobrým stavu za solidní peníze bude dost problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Zdravím kapsáře, tak jsem si dnes udělal radost, strojek H6, myslím, že jsou docela ve slušným stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 (upraveno) Ty jsou moc šikovné a chtějí nosit. Natahovat se ale musejí velice rozvážně a co nejpomaleji. Upraveno 13. června 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Zdravim, podarilo se mi poridit dalsi kousek, ale nejak se mi nedari presne urcit. Myslim ze je to kalibr 52 savonette, rok 1890? Fakt nevim, vedel by nekdo, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 53.Výrobní číslo nepřečtu, ale značka JWC je z období 1895 - 1905. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 53.Výrobní číslo nepřečtu, ale značka JWC je z období 1895 - 1905.Moc diky, jinak cislo je 276841 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 To je rok 1903. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Když se tu mluvilo o tich Pallweber... Servis od Jirky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Tak ty jsou super.Cifr původní, nebo nějaká renovace? Kapesní digitálky ještě nemám, ale určitě je potřebuju ... Možná hloupá otázka, ale kdo je Jirka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Jsi začátečník a tomu odpovídá i tvůj dotaz Přeci Jiří9 Jo a hoďky parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Když se tu mluvilo o tich Pallweber... Servis od Jirky:)Tak ty sou fakt supr, ten cifr je jak novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Ahoj tak už se snad můžu zapojit i sem.teda aspoň doufám... Vůbec nic o nich nevim.,takže když mi dá někdo info budu rád.jinak jsou po dědovi,dostal je jako dárek na sklonku života.Ja na Quartz vůbec nejsem ale jsem za ně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free_man Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 panove, jake mate zkusenosti s pripadnym nakupem na www.chrono24.cz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Zdravím, dlouho sem nic nepřidal, tak zkusím jedny Ameriky, tady na fóru jsem o nich nic nenašel. Jsou opravené od Jirky, čímž mu ještě jednou moc děkuji . Škoda toho cifru, na Ebay byl jeden na náhradní díly za 20 USD, bohužel to pán nechtěl ze Států poslat, tak snad se někdy povede sehnat náhradní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Tady se o nich něco píše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Tady se o nich něco píše. Diky za tip, takze jsou to svycary, delany jako fake ameriky, jestli tomu dobre rozumim. Tak to uz asi ten cifr shanet nebudu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Ahoj,nový úlovek do kapsy - tentokráte i s kompasem, aby se člověk při chůzi v lese neztratil a nemusel se orientovat jen dle lišejníku a mravenišť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Super. A opravdu ten kompas funguje a nebo ukazuje stale jen na ty dva sroubky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se