Přejít na obsah

Vaše osudové hodinky?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Za mě jsou to jednoznačně Bondovky - klasické modré, automaty. Fakt jsem toho vyzkoušel hodně, ale tyhle jediné jsou naprosto univerzální, perfektně sedí, a pořád mi dělají radost :) Jsou to moje osudové hodinky. Pomalu mi začíná být jasné, že nic lepšího pro sebe nenajdu.

A jaké jsou ty vaše? :)

Posted Image

Upraveno uživatelem Ondra
  • Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám je podruhé, poprvé v neuvážení prodal, litoval jsem každý večer. Teď už stejnou chybu neudělám. Pro mě neexistuje krásnější chrono. Paul Newman Daytony zůstanou navždy dreamem. Jo a pěkně jsi zradil náš tým.

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)
  V 14. 5. 2012 v 19:54, 'Peta-Biker' napsal:

Jo a pěkně jsi zradil náš tým.

Houbeles, jsou skvělý, ale na mě těžký :)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Rolex Submariner Date. Nikdy jsem je nechtěl Rolex, defacto se mi ani nelíbí,pokud se na ně dívám jinde než na mojí (nebo něčí jiný) ruce....nicméně jednou jsem si je dal na ruku...a už vím, že si jiný hodinky už kupovat nebudu. Pro mě definitivní hodinky, včetně příběhu.

Odesláno

Asi taky Bondovky, byly prostě první. A na první lásku, první polibek, první s... se prostě nedá zapomenout. Ale to neznamená, že nemám různé další, jenom prostě slabost mám pro ty první

Návštěvník Tada
Odesláno

hmmm, mohly by to být Můnvoče... Ale ještě se necítím na konci své cesty... :)

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Mé osudové hodinky jsou Omega Planet Ocean. Pro mě nejkrásnější a nejuniverzálnější hoďky. Už ať je mám :rolleyes:

Odesláno
  V 14. 5. 2012 v 20:56, 'mrakodrap' napsal:

Gerald Genta Gefica Safari - ta nejlepší hodinková milenka. Neumím bez nich žít.

To jsem právě čuměl! Myslel jsem, žes je na ten brněnský sraz přivez jen tak na kukandu, že to není na denní nošení. Ale při mé návštěvě jsi mě s nimi fakt překvapil... A seknou ti...

Odesláno

Suby ND.

O vikendu to budou dva roky, co jsem na sobe nemel nic jinyho dyl nez dve hodiny. Kancl, dovolena, lyzovani....

Pohodli, presnost, stalost chodu...

Pockam na podzim/zimu, az budou k vyzkouseni novy Suby ND - C, a tim to mozna uzavru. Nic z toho, co je ted na trhu a co by bylo financne oSpravedlnitelny, me nelaka.

Je to smutny, ale je to tak. :(

Ze by vyhoreni?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...