Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
Odesláno

Já je mám v druhé lednici v garáži, ale i tak je to puch jak z ropuch a poslouchám námitky :) jinak ty kousky s chilli by mohly bejt supr, ale nikde jsem to u nás neviděl (minimálně v tom Makru ne) a do Loštic daleko no... šáde

Odesláno

Kdysi jsem byl s přáteli na výletě v Lošticích, v restauraci na rynku jsme si objednali tvarožkové speciality. Každý něco jiného, ochutnávali jsme a talíře posunovali po stole dokola, bylo to moc fajn. A v místní cukrárně už prý nabízejí i tvarožkovou zmrzlinu, popravdě si to představit moc neumím...

Odesláno

Tvarglová zmrzlina je docela dobrá.V Lošticích se zastavím tak 2 - 3x do roka,pak ještě o kousek dál zase pro slivovici .Beru vždycky 6-8 litrů :P :D.

Odesláno

Děláte mi chutě, já si je snad zajedu koupit. :)

Dnes volno, před chvílí jsem vstával, jsem jednoduchý člověk, takže jednoduchá snídaně.

Zajímavá kombinace. Kafe je samozřejmě základ (i když plechovej hrnek používám jen na cesty jako termo, doma to moc nemusím). Doutník jakožto nekuřák nemůžu komentovat. Ale ta cola? Jako cola na zapití kafe? To mi přijde dost divoký ;-)

Odesláno

Podobně snídám pravidelně prakticky už téměř čtyřicet let - dobře oslazený horký turek a cigáro. A hodinky na ruce. :) 

Odesláno (upraveno)

Bublinkatá kola do prázdnýho žaludku po ránu mi přijde stejně příjemná jako třeba pít pomerančovej džus na čerstvě vyčištěný zuby :) ale v kombinaci s kafem to musí bejt slušnej nakopávač, to zase jo.

Edit: Tvarglovou zmrzlinu si popravdě taky nedovedu moc představit... je to něco jako studená tvarůžková pomazánku stočená v kornoutu? Na slano? Nebo je to snad sladký?

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Kola a kafe poránu:  tuplovaná dávka kofeinu = tuplovaná dávka emocí a energie sbalená na cesty... :)

Odesláno (upraveno)

Kafe, cola je základ. Už v dobách pozdního komunismu, kdy jsem ještě chlastal. Zapomněli jste na doutník k tomu. :D

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

No,zmrzka je spíš sladká a tvargle jsou z toho "cítit" (takový zvláštní šmak,no:)).Tvarglovou zmrzlinu jsem letos ani neměl,ale špatná není.Většinou totiž docela pospíchám,takže v Lošticích na náměstí vlezu do toho jejich krámku ,nakoupím "smradláky" a mažu dál :).

I když je fakt,že zmrzlinu mají hned vedle, zas až takové zdržení by to asi nebylo.

Odesláno

..i když plechovej hrnek používám jen na cesty jako termo, doma to moc nemusím..

Já s tím chodím na balkon kouřit a tam se docela hodí.

Odesláno (upraveno)

Takhle to vypadá v tom jejich obchodu. (foceno Loštice 2016).Prostě, výběr jako kjáva :lol2:.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Za rohem je ještě tahle cukrárna (tam jsem zatím nikdy nebyl) :).

Upraveno uživatelem bobi
Odesláno

Ještě k těm tvarůžkům. Vzpomněl jsem si, že za dob mého studia v Olomouci jsme chodívali popíjet do hospůdky u Kuděje a kámoš si tam pravidelně dával tvarůžky na sladko, s nějakou marmeládou nebo povidly a dokonce snad šlehačkou... jednou jsem to od něj koštl a nebylo to špatný

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...