grakij Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 (upraveno) @misoo řekl bych že se to týká tohohle - pouzdro DA36 je tvrzené na garantovaných 60 HRC (710 Vickers) /edit: převzato z chronoshopu/Alda v některém vlákně nedávno "plakal", že hodinky nechcou chytnout "použitý vzhled" Upraveno 24. května 2012 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Přesně tak, někdy prostě potřebuješ pár škrábanců, abys věděl, že ty hodinky už máš déle. Ale samozřejmě nic, co by nešlo rozleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 A jaka bude cena? Me se taky celkem libi, i kdyz vyhrady bych mel. Ale inhaus je pecka, handaufzug je moje krevni skupina! EDIT: Je fajn, ze pouzdro je z normalni oceli, aspon bude umet skrabance. A co korunka, je sroubovaci? fakt nevím. ale ocel bude tvrzená, je to napsané na dýnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 (upraveno) Takze som to pochopil zo spravnej strany, ze budu voci skrabancom odolne jo? Najprv mi to prislo jasne, ale cim viac som si to cital, tym viac som tusil nejaku zapeklitost... Upraveno 24. května 2012 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Podle mě by byla šroubovací korunka pro ruční nátah zbytečnou komplikací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 podla mna su paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Tak hlavni je, ze Konraduv zavit je tvrdy a neco vydrzi. Ale jinak se mi ty hodinky celkem libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 jedne z mala ktorym by som odpustil priehlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Trochu změny v tomto případě bude jen k dobru,otázka velikosti:Damasko Uhrenmanufaktur Yes, it is ice-hardenend. The case size is 42mm. i am afraid to tell you that i am not able to give further information at the moment,a otázka ceny?Asi se musíme nechat překvapit,ale jsou jenom dohady,nic podloženého,počítám že kolem 4000eur,tak nevím jestli je to moc nebo málo,kdo však chce hodinky technicky vyspělé tak je to myslím dobrá cena.Za mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Tak za 4000 euro si je muzou nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 když DK14/15 stojí 2800, nechápu proč by tyhle měly být dražší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Tag já nevím ten stroj se mi líbí víc než lícová strana - vteřinovka měla být centrální nebo na šestce, dyž už - ale dobře no - stroj je ovšem bomba tohle je taky pěkná wopičárna pokud to není nějaký prototyp čehosi je f tom snad asi i stejný stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 ten stroj se mi líbí víc než lícová strana - vteřinovka měla být centrální nebo na šestce, dyž už - ale dobře no - stroj je ovšem bomba I automat maji ve verzi s mimostrednou i centralni vterinovkou, tak treba se k tomu postupne propracuji i u manualu. Skoda, ze to neni 40 mm a sroubovaci korunku bych ocenil i u manualu, protoze pocitam s Damasko kvalitou. Mel jsem ji u (kazdodenne) rucne natahovanych vintage rolad starych pres 40 let a nebyl s ni jediny problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 když DK14/15 stojí 2800, nechápu proč by tyhle měly být dražší? jsou to samozřejmě jenom dohady,je dost možné že se ceny ani lišit nebudou,ale ty máš k těmto informacím asi nejblíž,jestli cenu ovlivní další technická inovace a podobně(třeba rezerva nátahu),u ručního nátahu by se s tím asi dalo počítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Stroj stejný není. V DK14 má A35-automat, DK12 má H35-manual přesně tak Aldo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 kalibre pekne, ale 42mm puzdra su uz moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 ano ta 40mm velikost by jim neuškodila,za mně nejhezčí z jejich dosavadní produkce DA36 a DC56 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 mne sa pacia vsetky napriklad moje da37 su naoko neskutocne nudne no na ruke su fakt zaujimave. cifernik ma krasnu texturu a farbu, puzdro ma pohodlny tvar a povrchova uprava je velmi zaujimava. korunka je tiez akorat no a panedge hovori, ze za 4 litre si ich mozu nechat.. ja by som si kupil radsej damasko s inhouse za 4 litre ako panerai alebo omegu. ale samozrejme proti gustu ziaden disputat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 (upraveno) Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu I kdyby stály 4000 ojro, nic lepšího za ty prachy prostě nekoupíš damasko je velmi zvlastna firma. ponuka par modelov. dizajnovo nic nove ani prevratne. strohy vyzor, niekto by nevahal povedat ze az oplzlo nudny. ziadna reklama ani marketing. to co ponukaju je zamaskovane do nenapadneho puzdra a ficury ktore ponuka sa daju ako tak uhadnut az po podrobnom prestudovani dna. leto sa strieda so zimou a po par cykloch odrazu bum, bude inhouse. v nenapadnej bielej unimobunke vyrobia paradu ktora by uz snad aj zniesla oznacenie HH je to firma ktora v sucasnej dobe hodinarinu posuva dalej a to vela firiem o sebe tvrdit nemoze.. zdaleka niesom fanboy damasko, ale maju moje sympatie.. Upraveno 26. května 2012 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Inac neviem preco nerobia viacere rozmery. Teraz myslim aj generalne na vsetkych vyrobcov. Ved ak sa mi pacia nejake hodinky a mam vacsiu/mensiu ruku, tak mam smolu ak dany vyrobca robi dane hodinky len male/velke. Je to skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se