Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
No, co se dá taky stihnout za 5 minut... Ale zahlédl jsem tam Diplomaty (nebo diplomata?) :)

Já myslím, že to byly "skoro Diplomaty" nebo ... :) .

Odesláno
No, co se dá taky stihnout za 5 minut... Ale zahlédl jsem tam Diplomaty (nebo diplomata?) :)

Já myslím, že to byly "skoro Diplomaty" nebo ... :) .

Diplomaty.

Jinak Nova nepřekvapila..

Odesláno
Zvláštní , já jsem tam zahlíd krásný kousky ale Diplomatů jsem si nevšiml......

Skoro na začátku, střih cca 0,5 vteřiny, záběr na číselník z velkýho úhlu...

Bravurně zvládnutý záběr na hodinky: 30% obrazovky ruce mechaničky,60% pracovní stůl, 10% číselník........... nešlo si nevšimnout :)

Odesláno

No, tak jsem to uložil, ale přemýšlím, jestli to vůbec stojí za to, ten záběr z úvodu nejsou diplomaty, jsou to stříbrné cal 68, ciferník skoro diplomat, navíc je to strojek s ciferníkem, bez pouzdra, zřejmě záběr z renovace (schválně jem si to několikrát projel ... :) ) ... celkově mě to dost zklamalo ... nicméně mám to nahrané, tak chvilku vydržte, vystřihnu to o těch hodinkách ... je toho tak pět minut a varuju všechny, po tom "dokumentu" budete spíš naštvaní ... .

Odesláno

No, mám to, vystříhal jsem z toho jen to o hodinkách, má to cca 30 mega ... ale přemýšlím, jak to distribuovat ... dá se to někam pověsit? poraďte, jsem lama ... :)

Odesláno
Zvláštní , já jsem tam zahlíd krásný kousky ale Diplomatů jsem si nevšiml......

Skoro na začátku, střih cca 0,5 vteřiny, záběr na číselník z velkýho úhlu...

Bravurně zvládnutý záběr na hodinky: 30% obrazovky ruce mechaničky,60% pracovní stůl, 10% číselník........... nešlo si nevšimnout :)

Já vím , já chtěl oklikou říci že ty Diplomaty tam byly ze všeho nejméně zajímavé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...