Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvam se za castecne tahani politiky do tohoto fora, ale myslim, ze to ve finale muze byt prospesne vsem. Za 1, si myslim, ze fakt, ze muzem prijit o celozivotni uspory, kdyz neco klekne, je minimalne stejne osobne, jako napriklad nespavost nebo pressovac a za 2, jsou tady nepochybne clenove, kteri maj rozhodne lepsi prehled a dokazi dat relevantnejsi info, nez nam tlaci to hlav tisk.

Cili otazka zni - pokud v recku vyhraje levice (coz je pravdepodobne) a odmitne podminky pomoci, zacnou pak klekat banky? Muzeme ocekavat nakej domino efekt, ktery se projevi i v CZ? Mate nejaky tip na idealni zabezpeceni tech par korunek v bance? ..ja jen, abych se jedno rano nevzbudil a nedovedel se, ze ma moje banka zavrino.. :suicide_anim:

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já osobně když nějáké ty penízky tedy nastřádám, okamžitě tady na foru koupím nějáké krásné hodinky, anebo sbalím baťoh, spacák a jedu co nejdále je utratit :D A věř mi, že spím jak miminko a jsem spokojený člověk, takže všem vřele doporučuji"

Odesláno

ja v banke uspory nedrzim uz z principu. okrem toho momentalne prerabam barak a vsetko sporenie ide do neho. ako investiciu by som ti poradil kupit nejaky pozemok, ktory ma dobre umiestnenie a potencial. popripade hodinky, aj ked toto je podla mna riziko a posluzi to hlavne tvojmu poteseniu.

Odesláno

Cili otazka zni - pokud v recku vyhraje levice (coz je pravdepodobne) a odmitne podminky pomoci, zacnou pak klekat banky? Muzeme ocekavat nakej domino efekt, ktery se projevi i v CZ? Mate nejaky tip na idealni zabezpeceni tech par korunek v bance? ..ja jen, abych se jedno rano nevzbudil a nedovedel se, ze ma moje banka zavrino.. :suicide_anim:

pokud zde někdo nedisponuje funkční křišťálovou koulí, tak neočekávej odpověď ani na chronomagu?

Odesláno (upraveno)

Kristalovou kouli ma fazer. Levou. Jednou se rozsekal na motorce tak nestastne, ze museli implantovat nahrazku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Kristalovou kouli ma fazer. Levou. Jednou se rozsekal na motorce tak nestastne, ze museli implantovat nahrazku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

To jsou obě jeho a nebo se to rozděluje na které straně je nosí ?:worried_anim:

Odesláno (upraveno)

Voni mu nechteli prodat jednu - prej se to prodava jako sada. Rikal , ze doufa, ze tu druhou proda tady na foru....

Vona totiž ta levá vypadá jako kdyby s ní už někdo taky spadnul, tak estli není trochu jetá a nebyla jako bonus ?

Upraveno uživatelem long
Odesláno (upraveno)

Nejsou náhodou v bance peníze pojištěny na 100% vkladu.?

len do urcitej vysky.. a ak krachne velka banka, stat bude mat aj tak problemy s vyplacanim.. Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

Nejsou náhodou v bance peníze pojištěny na 100% vkladu.?

Do výše 100 000E ze zákona a některé banky to mají neomezené (akorát nevím, z čeho by to potom platili).
Odesláno

Já osobně když nějáké ty penízky tedy nastřádám, okamžitě tady na foru koupím nějáké krásné hodinky, anebo sbalím baťoh, spacák a jedu co nejdále je utratit :D A věř mi, že spím jak miminko a jsem spokojený člověk, takže všem vřele doporučuji"

Přesně tak !
Odesláno

Předně bych tady zbytečně nejančil a netahal sem problémy chudších příbuzných v EU, kteří si žili na vysoké noze po delší dobu, aniž by vytvářeli dostatečný produkt a vyeskalovalo to v současný stav ...

Vyplácel by to Fond pojištění vkladů do té, už zmíněné, výše 100tis. EUR, do Fondu přispívají povinně dle zákona o bankách všechny banky ...

Z tohoto hlediska je na tom nejlépe Komerční banka, která ukládá zdaleka nejvíce nad rámec povinné hodnoty z výše všech vkladů, které se do banky dostanou ...

Odesláno

...

Z tohoto hlediska je na tom nejlépe Komerční banka, která ukládá zdaleka nejvíce nad rámec povinné hodnoty z výše všech vkladů, které se do banky dostanou ...

To se mi nějak nezdá... Pokud to dělají, pak jsou to totální blázni a jejich akcionáři by měli okamžitě vyměnit jejich velení.

Za druhé, kdyby šla KB opravdu totálně do prčic, co by vedlo ČNB k tomu vyplácet víc než je zákonné minimum?

Odesláno (upraveno)

Neplašte se, potištěný papír vám banky vyplatí. Je otázka, co za něj koupíte, neboť případný průser bude řešen stejně, jako už v historii x-krát, tedy inflací. Z toho vyplývá, že pokud by nastávala nějaká katastrofa, vyplatí se držet jen nezbytný provozní kapitál, zbytek vrazit do nemovitostí, zlata, stříbra, třeba i hodinek. Ale to platí i dnes, čili žádná změna.

V ČR jsme na tom o chloupek líp než eurozóna, ale ne o moc. Nejvíc by nám pomohlo, kdyby Andělína poslala Euro do pryč a zavedla marku, pak bychom se ani u nás neměli cekem čeho bát.

Pokud vyhraje v Řecku levice, bude to z ekonomického hlediska pro zbytek Evropy jak výhra v loterii, Řecko vypadne z eurozóny, zavede drachmu, pár bank odepíše virtuální zisky, drachma mohutně zdevalvuje a tím to skončí. Řekové budou vydělávat zhruba jak Ukrajinci, ale to není nic, co by nás muselo trápit.

No a kdyby se měla položit nějaká relevantní banka, tak se na ni jistě díky péči laskavého státu nedobrovolně všichni složíme. Jako Irové (+ Eurozóna) na ty svoje.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

je na tom nejlépe Komerční banka, která ukládá zdaleka nejvíce nad rámec povinné hodnoty z výše všech vkladů, které se do banky dostanou ...

To se mi nějak nezdá...

Nejlíp je na tom stejně Air Bank, protože jí vlastní Kellner a ten má dost penízků aby vám zaplatil, když krachne :D

Hele lidi, teď naprosto vážně, a to vám příjde normální mít v bance přes 100 000 Eur jen tak ladem? Do stovky vám to stejně zaplatí a nad sto je nesmysl mít cash, to si raději kupte dvacet Rolád nebo dům nebo auto nebo loď. Proč to mít v bance jen tak?

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

zbytek vrazit do nemovitostí, zlata, stříbra, třeba i hodinek. Ale to platí i dnes, čili žádná změna.

já bych to snad jenom doplnil o kozy, králiky, slepice, koníka a dvě brokovnice - markety se vyrabují za dopoledne a co pak, že jo ? :lol:

*pak je tu možnost no.2 http://www.novinky.cz/veda-skoly/268684-na-marsu-jsou-zakladni-stavebni-kameny-pro-vznik-zivota.html?ref=boxF

Upraveno uživatelem ?po

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...