Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 minutou, Beet napsal:

Uniká mi chronologie akcí. Dnes ti přišla testovací transakce a zúčtovala se na té nové kartě? A do Paypal ses přihlásil dnes po čtvrt roce, aby jsi to ověřil?

Áno. Nová karta má iné číslo.

Dík za tip, skúsim mu napísať.

• po měsících...
  • Odpovědi 160
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Synátor si na Ali objednal podložku pod myš za 0,50 USD a nějak si nevšiml, že doprava z FR je 46 USD (z CN zdarma...). Číňan byl nakonec vcelku vstřícnej a pošle mi zpět 38 USD. Jenže na účet paypal, kterej jsem už hodně dluho nepoužíval a ani ho nedokážu oživit. Nepomohl by mi pls někdo s touto transakcí? Samozřejmě náklady uhradím.

Odesláno
před 10 minutami, Beet napsal:

Jen tak na okraj. Ali s Paypal nespolupracuje, ne?

Netuším - prodejce mi nabídl část transakce pomocí Paypal vrátit, když jsem mu psal.

• po 2 týdnech...
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

pánové nejde mi platit na ebay, už druhý den to zkoušim a pořád to nejde. Zadám platbu PayPal, odkáže mě to na přihlašovací okýnko PayPalu, ale pak to pořád načítá a objeví se tam obrázek jako že stránka nelze načíst. Neví někdo co s tim?

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno
před 2 hodinami, Strocek napsal:

pánové nejde mi platit na ebay, už druhý den to zkoušim a pořád to nejde. Zadám platbu PayPal, odkáže mě to na přihlašovací okýnko PayPalu, ale pak to pořád načítá a objeví se tam obrázek jako že stránka nelze načíst. Neví někdo co s tim?

Já kupoval naposledy minulý pátek a v pohodě.

Teď jsem to zkoušel a opravdu se tam načetla stránka, že něco nefunguje. Ale hned jsem to zkusil znovu a už v pohodě.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Pánové pořád mi to nejde. Jinak mám prohlížeš Chrome. Zkusim pak jinej, ale nikdy sem neměl problém až teď to poslední placení.

Návštěvník Strocek
Odesláno

všechno sem vymazal a pořád nic. Zkusil jsem to přes Explorer a to prošlo, ale psalo mi to že prohlížeč používá adobe flash player a že jeho podpora už skončila v prosinci 2020, tak jestli ten Chrome na tom nejede tak tak nějak a proto to blbne.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

já bych to taky tak viděl, ale jestli to už třeba někdo neřešil, že by věděl. Mám poslední aktualizaci Chromu, tak jestli třeba něco povolit v nastavení nebo tak něco, ale nejsem v tom kovanej tak nevim

ještě doplnim, že já se normálně taky do paypalu z chormu přihlásim, ale když platíš na ebay, tak tě to odkazuje na vyskakovací okna a to poslední k zaplacení mi nejede

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Oplt
Odesláno

V chromu se mi to někdy stává když je to automaticky přeložený do češtiny. Stačí zrušit překlad.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...