wawrik Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 1 minutou, Beet napsal: Uniká mi chronologie akcí. Dnes ti přišla testovací transakce a zúčtovala se na té nové kartě? A do Paypal ses přihlásil dnes po čtvrt roce, aby jsi to ověřil? Áno. Nová karta má iné číslo. Dík za tip, skúsim mu napísať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Synátor si na Ali objednal podložku pod myš za 0,50 USD a nějak si nevšiml, že doprava z FR je 46 USD (z CN zdarma...). Číňan byl nakonec vcelku vstřícnej a pošle mi zpět 38 USD. Jenže na účet paypal, kterej jsem už hodně dluho nepoužíval a ani ho nedokážu oživit. Nepomohl by mi pls někdo s touto transakcí? Samozřejmě náklady uhradím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Jen tak na okraj. Ali s Paypal nespolupracuje, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 před 10 minutami, Beet napsal: Jen tak na okraj. Ali s Paypal nespolupracuje, ne? Netuším - prodejce mi nabídl část transakce pomocí Paypal vrátit, když jsem mu psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Nee. Posles mu paypal adresu so @ ci ako to je a on ti tam posle looove. Samozrejme zacvakavas poplatky za prichadzajucu platbu (4% ??).Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Jo ještě jsem si vzpomněl, že PayPal nedávno měnil podmínky. A je tam nějaký poplatek za neaktivitu. https://www.mesec.cz/clanky/paypal-zvysuje-poplatky-nove-podminky-maji-93-stran-prehled-zmen/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 (upraveno) pánové nejde mi platit na ebay, už druhý den to zkoušim a pořád to nejde. Zadám platbu PayPal, odkáže mě to na přihlašovací okýnko PayPalu, ale pak to pořád načítá a objeví se tam obrázek jako že stránka nelze načíst. Neví někdo co s tim? Upraveno 12. března 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 2 hodinami, Strocek napsal: pánové nejde mi platit na ebay, už druhý den to zkoušim a pořád to nejde. Zadám platbu PayPal, odkáže mě to na přihlašovací okýnko PayPalu, ale pak to pořád načítá a objeví se tam obrázek jako že stránka nelze načíst. Neví někdo co s tim? Já kupoval naposledy minulý pátek a v pohodě. Teď jsem to zkoušel a opravdu se tam načetla stránka, že něco nefunguje. Ale hned jsem to zkusil znovu a už v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Platené terazki a v poriadku to prešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Placeno včera večer o vše OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Pánové pořád mi to nejde. Jinak mám prohlížeš Chrome. Zkusim pak jinej, ale nikdy sem neměl problém až teď to poslední placení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Zkus v prohlížeči smazat cookies. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 všechno sem vymazal a pořád nic. Zkusil jsem to přes Explorer a to prošlo, ale psalo mi to že prohlížeč používá adobe flash player a že jeho podpora už skončila v prosinci 2020, tak jestli ten Chrome na tom nejede tak tak nějak a proto to blbne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Chyba bude nekde na tve strane. Ted jsem se z Chromu do PP bez obtizi prihlasil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 (upraveno) já bych to taky tak viděl, ale jestli to už třeba někdo neřešil, že by věděl. Mám poslední aktualizaci Chromu, tak jestli třeba něco povolit v nastavení nebo tak něco, ale nejsem v tom kovanej tak nevim ještě doplnim, že já se normálně taky do paypalu z chormu přihlásim, ale když platíš na ebay, tak tě to odkazuje na vyskakovací okna a to poslední k zaplacení mi nejede Upraveno 12. března 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 V chromu se mi to někdy stává když je to automaticky přeložený do češtiny. Stačí zrušit překlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Zkusim příště, v exploreru sem to zaplatil v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Watcher Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Kluci, nevíte prosím, jak změnit možnosti konverze u karty? Google na to nové nastavení nestačí a tady jsem taky nic nenašel, tak, kdyby náhodou ... Díky moc, Předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Globálně nevím. Ja to měním při každé platbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Ty problémy s Chromem jsou v případě, že se zaklikne zakazovat Popup window. Stačí povolit pro PayPal a mělo by to fungovat. Platil jsem včera a OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se