Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přihodím si sem taky jeden dotaz.

Chceme vyrazit s přítelkyní v první zářijový týden někam do Beskyd. Nemáte vyzkoušený penzion nebo malý hotel někde uprostřed těhle kopců? Nemusí to bejt nic nabubřelýho, spíš vkusný, čistý ubytování a hlavně dobrá kuchyně.

Díky

Odesláno (upraveno)

Abych nezakládal nové vlákno, rád bych se zde zeptal na radu ohledně ubytování v jižních čechách nebo na šumavě. Chtěl bych něco hezkého, něco jako šumavské cafe fara. Zatím se mi nedaří nic slušného najít. Neměl by někdo nějaký tip? Předem díky. Chtěl bych to tak na týden někdy v září...

v září jo? kamarád bude otvírat na šumavě opravdu krásný penzion snad během měsíce ještě. jsou tam 3 apartmány a už jsem bydlel leckde ale tak pěkný jsem to ještě neviděl nikde. jen tam nesmí děti a je to bez vaření. dostaneš kod alarmu a to je vše.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Abych nezakládal nové vlákno, rád bych se zde zeptal na radu ohledně ubytování v jižních čechách nebo na šumavě. Chtěl bych něco hezkého, něco jako šumavské cafe fara. Zatím se mi nedaří nic slušného najít. Neměl by někdo nějaký tip? Předem díky. Chtěl bych to tak na týden někdy v září...

jestli bys toužil po Churanove, tak zkus místní penzión U Churanu. info jistě najdeš na netu. Pakrat jsem tam byl a veliká spokojenost.

• po měsíci...
Odesláno

Jeden rychlodotaz - nějaký tip na chatku v Českém Ráji? Na tento víkend, 4 lidi a pes.

Ideálně kolem obce Dlouhý, případně směr Turnov a Železný Brod

Zatím máme za 2800 Kč za víkend a to se nám zdá dost. Našli jsme jednu za super cenu (1177 Kč), ale nechtěli tam psy :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...