redd Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 (upraveno) Ahoj, budu rád za nějaký tip na penzion na Pálavě.Nejsem náročný... rád bych jen vkusný, čistý a na klidném místě. Budeme hlavně jezdit na kole. Sklípek není nutný. Předem dík Upraveno 5. června 2012 uživatelem redd
prukajda Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Odesláno 6. června 2012 Ahoj, budu rád za nějaký tip na penzion na Pálavě. Nejsem náročný... rád bych jen vkusný, čistý a na klidném místě. Budeme hlavně jezdit na kole. Sklípek není nutný. Předem dík Ahoj, tak penzion neporadím, protože tam jezdíme s bandou s koly, stany, většinou zakempujeme v kempu Nové Mlýny, ale když už tam budete, navštivte Klentnici - je tam moc pěkná kavárna Cafe Fara vedele kostela, káva je tam mňam mňam... Zážitek. http://www.cafefara.cz/ A teď koukám na jejich stránky, ubytovat se tam lze taky, ale osobní zkušenost s ubytováním tam nemám. Jo Pálava, tam je krásně.
Moty Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Odesláno 6. června 2012 Zkus http://www.penzionbarina.cz/ tam jezdíme často a Franta má dobrý víno:smile_anim:
redd Odesláno 6. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2012 Díky za tipy... Klidně přihoďte další, ať mám z čeho vybírat
panedge Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Můžu se taky zeptat na hotel/penzion,něco,kde je bazén,dětský hřiště,super kuchyně a ubytování na úrovni.Díky
Traveller Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 Možná by chtělo zmínit, pro kolik lidí to má být. Pálava je naše oblíbená destnace, letošní dovolená bude opět v Pavlově ...
redd Odesláno 21. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2012 (upraveno) Byl jsem v Cafe Fara. Hodnocení - pokud projizdite kolem, na kávu se určitě stavte, stojí to za to. Pokud tam chcete být ubytování, tak je to tak na jednu noc. Kvalita a hlavně personál neodpovídá ceně, kterou chtějí. Tolik šlendriánu jsem snad ještě nezažil. Upraveno 21. července 2012 uživatelem redd
panedge Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Traveĺer-ja s manzelkou a dve deti-pet a rok a pul,proto chci detsky hriste,nejlepe bazen,na cene nezalezi
Návštěvník Kamil Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Tolik šlendriánu jsem snad ještě nezažil. Povídej...
redd Odesláno 22. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Povídej... Tak jsem to z odstupem času sepsal... Za chyby se omlouvám, psal jse ve spěchu. Café Fara očima nenáročného náročného cyklisty Níže najdete soupis menších i větších věcí, které v součtu znamenaly náš předčasný odjezd (po 4 nocích namísto 8). Nutno připomenout, že jde o subjektivní hodnocení služeb při ceně 1 800 Kč za dvoulůžkový pokoj. Rezervace proběhla po telefonu a emailem bez problémů. Na můj dotaz, zdali je v penzionu nějaké ?ustájení? pro kola, mi bylo sděleno, že samozřejmě, že jsou na cyklisty připraveni. Po příjezdu se ptám, kam máme dát kola. Personál mi ukazuje kovový stojan uprostřed nádvoříčka, nekrytý, přístupný všem návštěvníkům kavárny Kola nemáme nejlevnější a každý slušný penzion má místo, kam se dají dát kola a na noc zamknout. V telefonu to byla prostě lež. První mínusové body. Penzion se ještě dostavuje, což samozřejmě na stránkách nezjistíte. Jedno ráno byla velká krize ? hluk dělníků. Jinak jsme o nich moc nevěděli. Pokoj (ořechový) ? vcelku malý, ale nový, vše z masivu, architekt si vyhrál. Bohužel nedostatky z praktického hlediska se objevují vcelku rychle: - Okenní závěsy jsou až na zem, čelo postele je doraženo až k oknu, tudíž chceme-li si zatáhnout závěsy, musíme je dát do postele! Okno vede na nádvoří a za tmy hosté vidí do pokoje, což často není vhodné. - Sprcha nefunguje, resp. funguje napůl ? teče pouze teplá až velmi horká voda. To v týdnu, kdy bylo i 36 stupňů ve stínu, a jezdíme na kole, není nejlepší. Namísto zchlazení následuje pocení. Na náš dotaz nám ?paní vedoucí? sděluje, že baterie byla už reklamována, ale že s tím v tuto chvíli nemůže nic dělat. - V pokoji je vestavěný audio systém, dokonce i v koupelně. V koupelně, ani jinde v pokoji, není ale jediný háček, na který bychom si mohli pověsit ručníky. - Ve sprše je velké okno, které není matné, ani nikterak kryté. Za tmy nám hosté, kteří sedí na nádvoří v kavárně, vidí do sprchy. Já to ještě zvládl, přítelkyně už moc nadšená nebyla. - Pokoj je svým umístěním k nádvoří hlučný ? ráno od sedmi se tam houfuje personál (pod oknem mají kasu), večer jsou slyšet hosté, kteří jsou ubytování v penzionu a posedávají tam i po zavíračce kavárny. Hlavní problém je však personál. Jako všude, je to hlavně o lidech. Nechci házet všechny do jednoho pytle, ale personál je založen hlavně na brigádnících, a to je největší problém penzionu. Kvalita prostě neodpovídá. - Snídaně: při příjezdu nám ?paní vedoucí? říká, že při snídani se nás má obsluha zeptat, zda-li nechceme něco teplého k jídlu (vajíčka, slaninia atd.), v jídelně je jen studený bufet. Pokoj máme v patře nad kuchyní, která je nad jídelnou. Každé ráno scházíme kolem kuchyně, kolem personálu, se kterým se zdravíme. Vědí o nás. V jídelně však čekáme marně. Nikdo nepřichází s dotazem. Po nějakém čase se zvednu a jdu nahoru si o vajíčka řeknout. Stejný postup se bohužel opakuje každý den. - V pokoji nacházíme informační leták o penzionu, na kterém je mimo jiné napsáno, co zahrnuje snídaně? že si můžeme dát espresso, cappuccino, latté atd. Říkáme si o to obsluze. Obsluha, že cappuccino už není v ceně. Ukazujeme tedy leták a obsluha: ?Kde jste to vzali??. Odpověď: ?V pokoji?. Obsluha odchází s letákem a na celou chodbu slyšíme, jak to řeší v kuchyni. Kávu dostáváme, ale z pohledu klienta nic moc. - Během snídaně poté občas někdo proběhne jídelnou a kontroluje co doplnit. Často však chybí základní věci jako máslo a pečivo. - Kavárna zavírá ve 21 h. Problém brigádníků je ten, že si myslí, že ve 21 hodin se zamyká a odchází domů. Unaveni z kola si dáváme horkou (bohužel) sprchu, večerní siestu a po probuzení si chceme dát kávu (je 20:45), sedáme si na nádvoří a čekáme na obsluhu. Ta nepřichází (všichni, a že jich tam je hodně, jsou v kuchyni a dělají, že něco dělají). Po 5 minutách čekání slyšíme družný rozhovor personálu o tom, jak se dohadují, jestli nám mají ještě přinést menu nebo ne. Kávu nakonec dostáváme, ale z pohledu klienta opět špatně. - Kavárna má otevřený prostor na nádvoří nebo je to pár místností v budově blíže k silnici. Obsluhuje se také ze dvou míst. Jedno odpoledne se jdeme schovat před horkem do oněch místností. Jsme tam úplně sami, na celou kavárnu. Zapamatovat si objednávku tedy nemůže být problém. Objednáváme dvě kávy, karafu vody a jeden dezert. Kávu a vodu dostáváme, dezert bohužel už ne. - Přítelkyně je alergik, což znamená mít sebou určité léky. Kapky, co používá, potřebují skladování v lednici. Žádáme o to obsluhu, která nám vždy léky uloží v kuchyni v lednici, a na požádání je nám vydá. Bohužel při jednom uložení do lednice slyšíme rozhovor personálu, jak si z toho dělají p...l. - Po třech nocích v penzionu, po návratu z výletu zjišťujeme, že u nás stále nikdo na pokoji za celou dobu nebyl. Uklidit pokoj nepotřebujeme, ale bez toaletního papíru je to někdy prekérka, odpadkový koš už přetéká, ručník by se taky možná hodil nový? Koupelna by určitě chtěla vytřít. Večer to jdu řešit s paní provozní (jiná paní než paní vedoucí). Omlouvá se a ujišťuje mne, že tam má každý den někdo jít a kontrolovat koš atd. Výslovně jí říkám, že uklízet pokoj nepotřebujeme, ale koupelnu ano. Po takovéto připomínce bych čekal, že se o to postará sama, resp., že to další den zkontroluje. - Čtvrtý den standardní procedura na snídani, odjíždíme na kola, dáme si ultimátum v tom, že pokud nebude uklizená koupena, nebo vysypaný koš atd., prostě odjíždíme. - Přijíždíme vyřízení z kol, teplota 35 ve stínu, máme nové ručníky, mraky toaletního papíru, ale na koupelnu nikdo nešáhl. Na posteli kromě nových ručníků leží i náhradní sáček do odpadkového koše. Příště si to máme asi vysypávat sami. Dáváme si horkou sprchu, obvoláváme penziony v Mikulově, nechávám si připravit účet a odjíždíme. Jako mírnou náplast platíme 3 noci namísto 4 (pozornost paní vedoucí).
StanoBare Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 ...a dobre ste urobili, treba tlačiť, aby sa zkvalitnil prístup, nielen kasírovať, ale aj ponúkať..za tú cenu izby mi to vychádza nejakých 70?, double room...to by mali kmitať. Sice nie som si istý, či sa ich to nejako dotklo, predpokladám sled blbých poznámok poza váš chrbát. Za 4 dni neboli schopný opraviť aspoň tú vodu...pfuu
Drexxy Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 doporučuju si každý penzion předem proklepnout na booking.com, zadáte název a pokud tam jsou, dozvíte se z hodnocení návštěvníků to, co by majitelé penzionu radši neříkali. Případně zadat do googlu název podniku a "názory", nebo "recenze" atd, vždycky existují nějaké drby...
simon_magus Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 ad kafe fara - to je velka skoda, ja tam chodim RAD uz od otevreni.Poslal jsem jim to, protoze ten text mel jit primarne k nim
redd Odesláno 23. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2012 ad kafe fara - to je velka skoda, ja tam chodim RAD uz od otevreni. Poslal jsem jim to, protoze ten text mel jit primarne k nim Já to samozřejmě v kostce s paní vedoucí při odjezdu řešil. Říkala, že problémy s personálem už měli a řešili, ale zatím to nebylo na základě stížností hostů. Přijde mi, že zrovna ona se dost snaží, bohužel ale nejde zvládat vše.
simon_magus Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Já to samozřejmě v kostce s paní vedoucí při odjezdu řešil. Říkala, že problémy s personálem už měli a řešili, ale zatím to nebylo na základě stížností hostů. Přijde mi, že zrovna ona se dost snaží, bohužel ale nejde zvládat vše. jasny, tak at to priste vyjde lip
Murphy97 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 V Mikulově máme skvělé, dlouholeté přátele, kteří mají krásný stylový penzion. Klidné místo, přesto v skoro v centru, ideální pro rodiny s dětmi, bazén se slanou vodou a po dohodě jako možný bonus vlastní sklípek.
adamo Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Abych nezakládal nové vlákno, rád bych se zde zeptal na radu ohledně ubytování v jižních čechách nebo na šumavě. Chtěl bych něco hezkého, něco jako šumavské cafe fara. Zatím se mi nedaří nic slušného najít. Neměl by někdo nějaký tip? Předem díky. Chtěl bych to tak na týden někdy v září...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se