safi Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Jenom aby. Těch 5x10 pixelů může být klidně i Tvůj pes Dobra fotka :-)
dehyd Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 ...tenhle server je zaplaven daleko většími bláboly (včetně většiny mých ) Hm, ....tak já promažu i ty moje ostatní bláboly : -) >Cyber: Já psal o mých blábolech, ne o tvých ...co ty Ruhly, jsou, nebo ne ?
typograf Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Vaše reakce má býti argumentem na můj příspěvek, opravdu? Bez úcty, pane, fakt, že prodej zde je snažší, díky silné koncentraci milovníků hodinek, nezpochybníte. Klidně si prodávejte co chcete, nikdo vám nebrání, své výhrady mám pouze k aukci. Tolik k tématu. Reagovat na snůšku urážek vůči mé osobě z vaší strany asi netřeba, že? Já nic nezpochybňuji. Na to, že na Chronomagu je "silná koncentrace" milovníků hodinek ( mimo jiné, krásný poetický výraz ) , by přišel i Forest Gump. Samozřejmě je od Vás velmi šlechetné, že mi dovolujete prodávat to, co již ve sbírce mám, a dokonce, že mi v tom ani nebráníte ( ó díky ). K aukci jste se již vyjádřil ( díky, právě na Vaše vyjádření jsem napjatě čekal ), takže zbývá " snuška urážek". K tomu bych rád podotknul jen to, že Vaše přezdívka zde, jistou asociaci s pracovním úřadem ,s dovolením, přímo nabízí. Takže jsem si jenom položil otázku, je li pro Vás pětikilo "slušný peníz", a co myslíte tím minimálním úsilím. Respektive čím ho poměřujete. Jestli se tyto dotazy dotkly vaší úcty, tak se hluboce a co nejponíženěji omlouvám, Vážený pane socko. S úctou Váš Cyber Na mé svolení prodávat hodinky jste opravdu nemusel, ale jsem opravdu polichocen, a nahlédnu-li do vašich minulých příspěvků, ani jste na něho nečekal. Jistě proto tuto přezdívku rád a s úspěchem používám, neb bystří hoši totiž automaticky podle nicku zhodnotí sociální a materiální zabezpečení přispěvatele a jeho postavení ve společnosti, já se tím pouze pobavím, čímž i vám děkuji za zábavu. Bez úcty pan socka. Jak si tady začnou členové fóra vykat, tak to už je hodně špatný. Lidi neblbněte!!! :)
typograf Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Kamile, pořád slibuješ, že tam vrátíš toho roztomilého pejska, a místo toho ten samopal. Jsem z toho nervózní.
dehyd Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Kamile, pořád slibuješ, že tam vrátíš toho roztomilého pejska, a místo toho ten samopal. Jsem z toho nervózní. >Kamil: Jen tam to dělo ještě nech - chvíli už to vypadalo nadějně, ale teď koukám, že už zase začíná jít do tuhýho. V takovýmhle stavu nejde rušit pohotovost
Návštěvník Kamil Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Kamile, pořád slibuješ, že tam vrátíš toho roztomilého pejska, a místo toho ten samopal. Jsem z toho nervózní. >Kamil: Jen tam to dělo ještě nech - chvíli už to vypadalo nadějně, ale teď koukám, že už zase začíná jít do tuhýho. V takovýmhle stavu nejde rušit pohotovost A to se tady ještě objevil falešný administrátor: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=55309#p55309 - takže pohotovost trvá!:cool:
typograf Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Kamile, pořád slibuješ, že tam vrátíš toho roztomilého pejska, a místo toho ten samopal. Jsem z toho nervózní. >Kamil: Jen tam to dělo ještě nech - chvíli už to vypadalo nadějně, ale teď koukám, že už zase začíná jít do tuhýho. V takovýmhle stavu nejde rušit pohotovost A to se tady ještě objevil falešný administrátor: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=55309#p55309 - takže pohotovost trvá!:cool: :D
dehyd Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Kamile, pořád slibuješ, že tam vrátíš toho roztomilého pejska, a místo toho ten samopal. Jsem z toho nervózní. >Kamil: Jen tam to dělo ještě nech - chvíli už to vypadalo nadějně, ale teď koukám, že už zase začíná jít do tuhýho. V takovýmhle stavu nejde rušit pohotovost A to se tady ještě objevil falešný administrátor: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=55309#p55309 - takže pohotovost trvá!:cool: Já už to zaregistroval a chystal jsem se tě zeptat, co je to tu za binec... na "administrátora" by mohl platit taky "Terminátor" - Lukáši ! Mobilizace !
Cyber Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Vaše reakce má býti argumentem na můj příspěvek, opravdu? Bez úcty, pane, fakt, že prodej zde je snažší, díky silné koncentraci milovníků hodinek, nezpochybníte. Klidně si prodávejte co chcete, nikdo vám nebrání, své výhrady mám pouze k aukci. Tolik k tématu. Reagovat na snůšku urážek vůči mé osobě z vaší strany asi netřeba, že? Já nic nezpochybňuji. Na to, že na Chronomagu je "silná koncentrace" milovníků hodinek ( mimo jiné, krásný poetický výraz ) , by přišel i Forest Gump. Samozřejmě je od Vás velmi šlechetné, že mi dovolujete prodávat to, co již ve sbírce mám, a dokonce, že mi v tom ani nebráníte ( ó díky ). K aukci jste se již vyjádřil ( díky, právě na Vaše vyjádření jsem napjatě čekal ), takže zbývá " snuška urážek". K tomu bych rád podotknul jen to, že Vaše přezdívka zde, jistou asociaci s pracovním úřadem ,s dovolením, přímo nabízí. Takže jsem si jenom položil otázku, je li pro Vás pětikilo "slušný peníz", a co myslíte tím minimálním úsilím. Respektive čím ho poměřujete. Jestli se tyto dotazy dotkly vaší úcty, tak se hluboce a co nejponíženěji omlouvám, Vážený pane socko. S úctou Váš Cyber Na mé svolení prodávat hodinky jste opravdu nemusel, ale jsem opravdu polichocen, a nahlédnu-li do vašich minulých příspěvků, ani jste na něho nečekal. Jistě proto tuto přezdívku rád a s úspěchem používám, neb bystří hoši totiž automaticky podle nicku zhodnotí sociální a materiální zabezpečení přispěvatele a jeho postavení ve společnosti, já se tím pouze pobavím, čímž i vám děkuji za zábavu. Bez úcty pan socka. " bez úcty " mluví samo za sebe, tedy s prominutím za Vás. Ale zábavu máte vskutku originální. Někdo má rád golf, jiný zase koně, někdo miluje auta, jiny zase zasněžené svahy, jsou tací co létají letadly, a jiní zase hrají šachy, ale Vy si v sedíte u Vašeho počítače,koukáte na monitor a řehtáte se svému ostrovtipu. Originální zábava. Takovou" zábavu" by nevymysleli společnými silami, ani Nováčtí baviči po silvestrovské noci. Gratuluji.
Cyber Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Na mé svolení prodávat hodinky jste opravdu nemusel, ale jsem opravdu polichocen, a nahlédnu-li do vašich minulých příspěvků, ani jste na něho nečekal. Jistě proto tuto přezdívku rád a s úspěchem používám, neb bystří hoši totiž automaticky podle nicku zhodnotí sociální a materiální zabezpečení přispěvatele a jeho postavení ve společnosti, já se tím pouze pobavím, čímž i vám děkuji za zábavu. Bez úcty pan socka. Jak si tady začnou členové fóra vykat, tak to už je hodně špatný. Lidi neblbněte!!! :) V klidu, jenom se s tím strejdou trošku škorpíme Vzhledem k Vašemu, zřejmě velmi vysokému sociálnímu a materiálnímu postavení:" ...podle nicku zhodnotí sociální a materiální zabezpečení přispěvatele a jeho postavení ve společnosti , já se tím pouze pobavím, čímž i vám děkuji za zábavu" ( jak jste psal výše ), nemohu a ani nechci být Vaším strýčkem. Zato jste mě velmi překvapil svou gramotností při práci s počítačem "nahlédnu-li do vašich minulých příspěvků", takovou obratnost jsem od Vás nečekal.
HonzaX Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Pro Honzu: No právě..když někdo nabídne hodinky za určitou cenu, tak předpokládám, že pokud tu cenu zaplatím, tak ty hodinky získám ne? Jak mám spekulovat...jo tenhle by je chtěl asi taky, tak za hodinky nabízené za 500 dám radši tisíc...abych je dostal???, nebo se ozvu, že je za 500 beru a prodávající mi napíše že XXX mu nabízí o stovku víc, tak já ještě přidám i když ten XXX vůbec nemusí existovat. Myslím, že by to tady nadělalo víc škody než užitku..jsou to přecijenom hodinky a když je někdo koupí přede mnou a má štěstí, tak mu to přeju. Sám nechci, aby mě někdo potají přebíjel, nebo šponoval uměle cenu. Když to nechceš Ty, třeba to budou chtít jiní, je to návrh který by možná uspokojil všechny. A hlavně probíhal by mimo. Tohle asi nemůžeš nikomu zakázat. A když se stane,že někdo dá nízkou cenu,třeba z neznalosti jako se stalo nedávno(fortis) tak by si polepšil. Záleží co na to řeknou Kamil a odklízeč.
Foundryman Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Podle mého současný systém i s nastavenými pravidly plně vyhovuje, je přehledný a tak férový, jak jen může být. Proč krkolomně vymýšlet něco jiného? Na e-bay jsou tuny hodinek, kdo potřebuje u nakupování adrenalin, má fůru možností. Já si osobně věc rád v klidu prohlédnu, zvážím cenu, popřemýšlím, zda je očekávaný užitek větší než případné náklady a pak se buď přihlásím, nebo ne, pokud mě tedy někdo mezitím nepředběhne. Ale mám všechno před očima a klikat jak šílenec, posílat maily a přitom nevědět, jestli to má vůbec smysl, to by se mi silně nelíbilo. Většina kupujících, soudím, uvažuje stylem "Chci to za tuto cenu?" a nikoli stylem "Kolik jsem za to ochoten dát?".
Karloss Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Honzovi: V pohodě, my dva to asi nerozhodnem...ještě mimo téma jsem si všiml, že Luckyho zde lidi uvádí jako příklad "oškubání kvůli neznalosti" a přitom se na cenu ptal a Foundryman mu narovinu napsal, že 8-10 tisíc, pokud je chce prodat rychle tak za 7. To, že se je rozhod prodat za 5 je jeho věc a myslím, že spokojenost byla na všech stranách.
Návštěvník Kamil Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Podle mého současný systém i s nastavenými pravidly plně vyhovuje, je přehledný a tak férový, jak jen může být. Proč krkolomně vymýšlet něco jiného? Na e-bay jsou tuny hodinek, kdo potřebuje u nakupování adrenalin, má fůru možností. Já si osobně věc rád v klidu prohlédnu, zvážím cenu, popřemýšlím, zda je očekávaný užitek větší než případné náklady a pak se buď přihlásím, nebo ne, pokud mě tedy někdo mezitím nepředběhne. Ale mám všechno před očima a klikat jak šílenec, posílat maily a přitom nevědět, jestli to má vůbec smysl, to by se mi silně nelíbilo. Většina kupujících, soudím, uvažuje stylem "Chci to za tuto cenu?" a nikoli stylem "Kolik jsem za to ochoten dát?". Naprostý souhlas! :cool:
babaq Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Bez úcty pan socka. Opravdu je toto lepší než aukce? Radši deset aukcí, než jednoho takového pana socku.
vor Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Bez úcty pan socka. Opravdu je toto lepší než aukce? Radši deset aukcí, než jednoho takového pana socku. Ale,ale!! Mr.Cyber a Pan Socka, nenechte se tak rychle vytáčet, potom toho budete třeba litovat. Co se týče aukcí, dovedu si je představit pro zvýšení návštěvnosti a pro pobavení a zpestření. Ale jen např. pro členy s 400 nebo 500 příspěvky a jednou týdně aukci na 5 dnů. Víc by to bylo asi hodně nepřehledné. Tak cca. 10 aukcí týdně, je myslím OK. Daleko víc mi vadí členové co se zaregistrují a v průběhu 14 dnů prodávají troje Omegy, u prodávaných hodinek tvrdí, že platili clo ve výši 100% nebo si koupí nové hodinky a za 2 dny je prodávají 10.000 levněji.
HonzaX Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Podle mého současný systém i s nastavenými pravidly plně vyhovuje, je přehledný a tak férový, jak jen může být. Proč krkolomně vymýšlet něco jiného? Na e-bay jsou tuny hodinek, kdo potřebuje u nakupování adrenalin, má fůru možností. Já si osobně věc rád v klidu prohlédnu, zvážím cenu, popřemýšlím, zda je očekávaný užitek větší než případné náklady a pak se buď přihlásím, nebo ne, pokud mě tedy někdo mezitím nepředběhne. Ale mám všechno před očima a klikat jak šílenec, posílat maily a přitom nevědět, jestli to má vůbec smysl, to by se mi silně nelíbilo. Většina kupujících, soudím, uvažuje stylem "Chci to za tuto cenu?" a nikoli stylem "Kolik jsem za to ochoten dát?". Tak jsi řekl co nechceš Ty, ale nemluv za většinu kupujících. Jestli jsi rozvážný při nakupování jiní třeba s tím problém nemají. Příběh ze života starý tak 20 let, kamarád měl medvěda(auto) a dostal nabídku na koupi předního skla za 2000Kčs. Nekoupil, co čert nechtěl za měsíc ho rozbil. Tak,že ho koupí,no jo ale ono už stojí 3000. Novíš já jsem ho rozbil. Jo tak ty ho potřebuješ tak to stojí 3500. Tím chci říct ,že důvody ke koupi mohou být různé a nemůžeš vše posuzovat dle sebe. Někdo je bude potřebovat a nabídne cenu a Ty nebudeš muset vůbec klikat. Prodávající se Ti vůbec neozve.
spidermann Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Osobne se mi ani nelibi dat odkaz :Hele drazim na aukru: Bla bla bla... Jsme mezi gentlemany a myslim si, ze prodejce ma vetsinou jasnou predstavu o cene. Pokud ji nevi a boji se ze by znacne podstrelil, tak si zalozi tema a ucastnici diskuse mu predstavu o cene radi poskytnou, potom dany kus/y muze nabidnout k prodeji. Ani nevím jastli píšu ještě k tématu,ty příspěvky na konci mě trochu matou,ale k tomu citátu,já jsem to zkusil,tak jak píše redd a to jsem si dal,ti mě hnali!!! Prej gentlemani,prej rádi poskytnou ... No, nerad na to vzpomínám a nerad bych si to zopakoval .
Pavel34 Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Jenom aby. Těch 5x10 pixelů může být klidně i Tvůj pes Fakt autoportrét ?! Podle malýho obrázku v avataru jsem myslel, že je to vyfocenej Ken (= dětská panenka, sameček od Barbie)
Tomasek Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Jenom aby. Těch 5x10 pixelů může být klidně i Tvůj pes Je to on! Kamile, ty jsi sloužil na Kavkaze ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se