Xenomorfus Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Ač dle pravidel bych měl nyní užít pouze "nickname", musím Karlovi poděkovat. Koupil jsem od něj "vintážní" hodinky, které jsou v bezvadném stavu, přišly ukázkově zabalené a vše proběhlo na 130%. Poskytl mi spoustu informací kolem a celá komunikace byla na královské úrovni. Dvojnásobná radost z obchodu.Děkuji, hluboce se klaním a všem doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Rád bych touhle cestou znovu Karlovi poděkoval. Díky němu jsem rozšířil sbírku. Něco mi přímo prodal u dalších poradil, doporučil prostě správně nasměroval. Takže díky, snad se budu moct revanšovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Konečně jsem se naučil vkládat komentář nojo, dinosaurus... s Tímhle panem kolegou je radost domluvit obchůdek, pěkné hodinky, příjemný pokec a člověk se leccos doví jako bonus pěkně děkuju !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 100% kladné hodnocení, jak jinak. Super obchod, ještě lepší pokec v klidným prostředí v centru matičky - myslím, že to zatím byl můj osobní rekord - zakecat se při nákupu z fóra na dvě hodiny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Opět příjemný obchůdek- děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Díky za obchod. V tomto případě oceňuji mimořádnou rychlost, která ukojila další epizodu mého chronobundusu. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Obchodni partner jak ma byt, nehlede na to, ze se clovek dozvi plno novych informaci. Diky Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Doporučujem presný popis, rýchla komunikácia = pohodový obchod Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 potvrzuju naprostou spokojenost: rychla domluva, cistej prubej, fajn pokec, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 setkani s Karlem je vzdycky nesmirne inspirujici:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Za mě opět kladné hodnocení. Akorát mě mrzí, že jsme se neviděli, ale jinak všechno super, prostě kámoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Palec nahoru, nemám co vytknout Dík Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukefree Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Super přístup, hodiky pecka - odpovídají inzerátu, super jednání a rychlost zaslání.Balení na jedničku a pro jistotu ještě kontrola zda vše dorazlo v pořádku.Prostě super, všem doporučiji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Naprosto maximální spokojenost, skvělé, rychlé jednání a při předání super pokec ... děkuji a doufám že zase někdy na viděnou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 S Karlem vždy vše super, férové jednání, prostě gentleman díky Karle a těším se na další setkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Ďakujem Karle, super pokec a všetko podľa popisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Po delší době jsem opět Karlovi ulevil z jeho hodinkové kabely, nebo spíše z nákupní tašky . Nevím, kam na to chodí, ale má samé parádní kousky. Tak díky a doufám, že se třeba někdy potkáme na pokec. Ideálně třeba na 2.ročníku vintage chrono srazu. Jaro by mohlo být vhodný termín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 s Karlem jsem mel uz nepocitane bezproblemovych remenovych obchodu.a na jarnim vintage chronosrazu bych si s vama zase rad popovidal s obema! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 S Karlem je radost se i jen sejít a pokecat o starých autech a hodinkách. A když si z toho setkání odnesete něco na památku, o to lépe. Krásný hodinky, prima chlapík, super jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Po delší době jsme s Karlem provedli hodinkový obchod a tentokrát i osobně. Všechno proběhlo perfektně podle dohody. V našem případě to bylo spíš přátelské setkání, ale co bych to sem nenapsal, když se s ním rád vidím. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se