Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ač dle pravidel bych měl nyní užít pouze "nickname", musím Karlovi poděkovat. Koupil jsem od něj "vintážní" hodinky, které jsou v bezvadném stavu, přišly ukázkově zabalené a vše proběhlo na 130%. Poskytl mi spoustu informací kolem a celá komunikace byla na královské úrovni. Dvojnásobná radost z obchodu.

Děkuji, hluboce se klaním a všem doporučuji.

• po měsících...
  • Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Rád bych touhle cestou znovu Karlovi poděkoval. Díky němu jsem rozšířil sbírku. Něco mi přímo prodal u dalších poradil, doporučil prostě správně nasměroval. Takže díky, snad se budu moct revanšovat.

Odesláno

Konečně jsem se naučil vkládat komentář   :lol2:  nojo, dinosaurus... s Tímhle panem kolegou je radost domluvit obchůdek, pěkné hodinky, příjemný pokec a člověk se leccos doví jako bonus  :notworthy: pěkně děkuju !!!

• po měsících...
Odesláno

100% kladné hodnocení, jak jinak. Super obchod, ještě lepší pokec v klidným prostředí v centru matičky - myslím, že to zatím byl můj osobní rekord - zakecat se při nákupu z fóra na dvě hodiny :-)

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Za mě opět kladné hodnocení. Akorát mě mrzí, že jsme se neviděli, ale jinak všechno super, prostě kámoš.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Super přístup, hodiky pecka - odpovídají inzerátu, super jednání a rychlost zaslání.Balení na jedničku a pro jistotu ještě kontrola zda vše dorazlo v pořádku.

Prostě super, všem doporučiji.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Po delší době jsem opět Karlovi ulevil z jeho hodinkové kabely, nebo spíše z nákupní tašky :lol2: . Nevím, kam na to chodí, ale má samé parádní kousky. Tak díky a doufám, že se třeba někdy potkáme na pokec. Ideálně třeba na 2.ročníku vintage chrono srazu. :) Jaro by mohlo být vhodný termín.

• po měsících...
Odesláno

S Karlem je radost se i jen sejít a pokecat o starých autech a hodinkách. A když si z toho setkání odnesete něco na památku, o to lépe. Krásný hodinky, prima chlapík, super jednání.

• po měsících...
Odesláno

Po delší době jsme s Karlem provedli hodinkový obchod a tentokrát i osobně. Všechno proběhlo perfektně podle dohody. V našem případě to bylo spíš přátelské setkání, ale co bych to sem nenapsal, když se s ním rád vidím. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...