jacob Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Gratuluji Ti. Jsou to moc příjemné hodinky (nejsou příliš vysoké a ta safírová luneta je skvělá) na nošení a mají opravdu skvělý stroj . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry1 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Pěkná recenze a gratulace novému majiteli za skvělý výběr. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Pridávam sa ku gratulácii. Začínam nad nimi rozmýšľať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Cerna datumovka rules. A fakt pěkný hodinky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb69 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Jedny z nejhezčích hodinek tady ... chtel bych je taky vlastnit ale ... :-), gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stapal Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 moc pěkné, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Po dvou letech návrat k IWC. Stále jsou dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Moje řeč Stále nechápu, že je chci prodat a zkusit Rolex, co myslíš? Nebudu litovat? Oboje mít nemůžu a změna je život si říkám, ale jak píše, jsou supéér, mám je moc rád" V 10. 7. 2014 v 11:46, jacob napsal: Po dvou letech návrat k IWC. Stále jsou dokonalé. obrazek.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 V 10. 7. 2014 v 12:37, African napsal: Moje řeč Stále nechápu, že je chci prodat a zkusit Rolex, co myslíš? Nebudu litovat? Oboje mít nemůžu a změna je život si říkám, ale jak píše, jsou supéér, mám je moc rád" Chceš Rolex, protože je to legenda, ale nejde říct, že by to byly lepší hodinky než IWC. Naopak, pokud koupíš nějaké starší Suby nebo Explorery, myslím, že pocitem z hodinek budeš oproti IWC zklamaný. Já jsem první Aquatimery prodal jen kvůli penězům. Tehdy jsem začínal shánět prachy na Deepsea. Ty již nějaký čas mám, nyní zbyly nějaké volné peníze a jakmile mi asi před dvěma týdny v Carollinu prezentovali nové Aqautimer, bylo mi hned jasné, že se musím vrátit zpátky o dva roky a znovu pořídit tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Jedna ranní bez make-upu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Jedna odpolední + fotím nějaké porovnání s PAM 243 Submersible :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesko Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Super potapky, gratuluji k vzberu. Diky za prima recenzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ty voe, on už je dávno nemá...Kesko, Ty si mi lumen. Děláš to úplně nenápadně...Honimíre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Příteli Maroshi, Kesko je registrován od roku 2012, doporučuji se s lidmi bavit slušně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 To je snad jedno,jak dlouho je registrovanej,ale nemusi nutne vytahovat roky stary vlakna,nota bene v jeden den.Muze reagovat na neco aktualnejsiho,nemyslis?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 V 25. 3. 2016 v 15:24, villain83 napsal: To je snad jedno,jak dlouho je registrovanej,ale nemusi nutne vytahovat roky stary vlakna,nota bene v jeden den.Muze reagovat na neco aktualnejsiho,nemyslis??Vklidu ville, Messiah je tady registrovanej od 07.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 25. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 V 20. 3. 2016 v 14:08, kesko napsal: gratuluji k vzberu Díky moc kecko. Promiň, kesko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 V 25. 3. 2016 v 15:28, CEGY napsal: Vklidu ville, Messiah je tady registrovanej od 07..vsak v pohode,ja jen psal,ze pokud chce kesko prodavat/prispivat,muze to s klidem delat u aktualnejsich topicu,nic vic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 V 25. 3. 2016 v 16:07, villain83 napsal: vsak v pohode,ja jen psal,ze pokud chce kesko prodavat/prispivat,muze to s klidem delat u aktualnejsich topicu,nic vic..Blběs mě pochopil, nic proti tobě. Já jenom, že když je tady někdo od 2012, že se s ním asi nemá jednat jako s debilem, i přesto, že se tak chová.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) No jo, ja si prave myslim, ze datum registrace neni nic moc smerodatnyho...ale chapu, jak to myslis. Upraveno 25. března 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se