sibirnaya Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 mate nekdo tuseni, jestli se da z techhle fotek, jestli to neni replika? http://cgi.ebay.de/ORIGINAL-OMEGA-SEAMASTE...1QQcmdZViewItem je to divny, ze sice k nim da zaruku, ale svou, a zadny omega papiry... a ani nenapise ze je to XXL, jen Railmaster...
dehyd Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Na mně působí dle fotek provedení kvalitním dojmem, včetně spony řemínku (ta bývá u fejků nejčastěji "ošizena"), ale ta cena je dost podezřelá... (byla by to dost povedená replika...) ...ale nevím, jak má správně vypadat dýnko u tohohle modelu, ty nápisy různých typových řad kolem dokola působí podivně - Omegologové, co vy na to?
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 prave, zatim jsou docela dole. I kdyz samozrejme ze se jeste vysplhaji, na druho stranu, v USA sly nove railmastery xxl se startem 1599, sofort 1699 USD a nikdo ani neprihodil, takze tzko rict...
tom Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 už ta cena je podivná, a mrkni na: http://www.smwatches.com/frontend_cache/im...2aca346718.jpeg např. vzdálenost "6" vteřinovky a "6" hodin ...
dehyd Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 No, v téhle řadě se nevyznám, ale podle poměru "provedení / cena" to na mě působí jako jedna z těch kvalitnějších replik...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 ta cena je aukce, jeste pujde nahoru, pet dni do konce aukce... naopak, pokud uz ted je na 116 tak uplne levne rozhodne nebudou...
Bobisek Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Nejsem na omegy žádný odborník, ale řekl bych, že jsou to originály. Unitas strojek v tomhle provedení by těžko někdo fakoval. POkud se také nemýlím, píšou, že jsou s platnýma papírama.
decebal Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Z lidí na fóru je má Ondraj, ten by je mohl posoudit, ale nevypadají na fake. A ta cena rozhodně nebude konečná.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 sibirnaya napsal: je to divny, ze sice k nim da zaruku, ale svou, a zadny omega papiry... a ani nenapise ze je to XXL, jen Railmaster... Kde jsi vyčetl, že dává jen vlastní záruku bez Omega dokladů?
klobadysek Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Cena vyleze, zadny strachy - opravdicky prihazovani zacne az tak 48-24 hodin pred koncem, tohle jsou zatim zabari.
Ondraj Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 Tak jsem je porovnal se svými originály a taky přesně nevím nevím. už ta cena je podivná, a mrkni na: http://www.smwatches.com/frontend_cache ? 46718.jpeg např. vzdálenost "6" vteřinovky a "6" hodin ... Tady mi ta vzdálenost připadá stejná jako na tom prvním obrázku. Nějak mi akorát nešly hodinky natočit tak, aby odpovídal lom u nožiček, tam se mi to nějak nezdá (může to být ale focením). Na strojku a vespod jsem zase nanašel žádný rozdíl. Vypadá že mají antireflex na skle i se správnou barvou, podle foto až na to pouzdro mi přijdou OK.
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2007 ajo, to je fakt, blbe sem cet, pisou ze je k tomu Werksgarantie. Ja s vsim jen toho ze soucasti dodavky jsou jen hodinky a ucet od prodeje...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se