Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na mně působí dle fotek provedení kvalitním dojmem, včetně spony řemínku (ta bývá u fejků nejčastěji "ošizena"), ale ta cena je dost podezřelá...

(byla by to dost povedená replika...)

...ale nevím, jak má správně vypadat dýnko u tohohle modelu, ty nápisy různých typových řad kolem dokola působí podivně - Omegologové, co vy na to?

Odesláno

prave, zatim jsou docela dole. I kdyz samozrejme ze se jeste vysplhaji, na druho stranu, v USA sly nove railmastery xxl se startem 1599, sofort 1699 USD a nikdo ani neprihodil, takze tzko rict...

Odesláno

Nejsem na omegy žádný odborník, ale řekl bych, že jsou to originály. Unitas strojek v tomhle provedení by těžko někdo fakoval. POkud se také nemýlím, píšou, že jsou s platnýma papírama.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  sibirnaya napsal:
je to divny, ze sice k nim da zaruku, ale svou, a zadny omega papiry... a ani nenapise ze je to XXL, jen Railmaster...

Kde jsi vyčetl, že dává jen vlastní záruku bez Omega dokladů?

Odesláno

Tak jsem je porovnal se svými originály a taky přesně nevím nevím.

už ta cena je podivná, a mrkni na:

http://www.smwatches.com/frontend_cache ? 46718.jpeg

např. vzdálenost "6" vteřinovky a "6" hodin ...

Tady mi ta vzdálenost připadá stejná jako na tom prvním obrázku.

Nějak mi akorát nešly hodinky natočit tak, aby odpovídal lom u nožiček, tam se mi to nějak nezdá (může to být ale focením).

Na strojku a vespod jsem zase nanašel žádný rozdíl.

Vypadá že mají antireflex na skle i se správnou barvou, podle foto až na to pouzdro mi přijdou OK.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...