mlsoun1 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Vše na jedničku,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Super domluva, jsem spokojený! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 tak nevim, co jineho napsat, ze tenhle clovek je chronomagor k pohledani - opet rychlovka na 1* jen kdyby mi jeste chtel pustit ty oysterquartzy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Já se taky se připojím s pochvalou, rychlá akce, výborná komunikace - prostě spokojenost!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Opakovaná zkušenost vysoko nad úroveň běžného obchodu, AAA borec a s autobazarem to nemá nic společnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 co napsat na 8me strance pozitivnich hodnoceni? opet na 1*... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Za mě skvělá dohoda, spokojenost na obou stranách a díky. Dohoda za 10 minut, odeslání týž den ..díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Zas a znova mě tenhle chronopacient nepřestává udivovat Díky za obchod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Všechno v naprosté pohodě, ostatně jak je u Sibiře dobrým zvykem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 S Honzou jsem udělal několik vzájemných transakcí. Poslední minulý týden. Všechny vždy k naprosté spokojenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Co ještě říct po tolika chvalozpěvech bleskurychlá reakce, pomoc, skvělá domluva, balíček okamžitě odeslaný, co víc si přát. Ještě jednou děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Vse v poradku, jako prodavajici mohu doporucit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Vim presne co napsat! Na tohoto pana si davejte bacha, jak na Karla Vlacha! V posledni dobe ze me tahal troje moje hodinky... Ale byl jsem pevnej... A jak to dopadlo??? Jedny jsem si koupil vod nej! Ted k dealu: Marketing ma lepsi jak RLX s Beckama dohromady, tradice spolehlivosti jako u Rolls-Royce, rychlej jako Lambo a baleni baleni neprustrelny jak T72! Diky sibirane! HOWGH!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Všechno v cajku a rychle uskutečněný obchod. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Kruh se uzavřel, minule jsem byl já kupující a s maximální spokojeností, jak už jsem psal o pár příspěvků výše. Tentokrát jsem figuroval jako prodávající a opět jsem byl maximálně spokojený, rychlá a přesná domluva, platbu jsem obdržel ještě dřív, než jsem vůbec stačil hodinky připravit, takže obchodovat s Honzou je prostě a jednoduše naprostá paráda.Jediné co mě trošku mrzí, že ani jeden obchod neproběhl osobně, zrovna ty jsi jeden z lidí, které bych tu ještě rád poznal, tak snad se někdy poštěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 potkame se na rolex srazu, az pochopis, ze bez subu se neda zit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 No nevím nevím, jestli to někdy přijde, sice zastávám názor "Nikdy neříkej nikdy", ale také vím, že Omegy mě jen tak nepustí A když už R, tak asi jedině Yacht Mastery, to jsou jedny z mála, které se mi i opravdu líbí, ale na to bych musel prodat obě ledviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 (upraveno) Jak říkáš! "Nikdy neříkej nikdy" BTW. k jachtům (s modrým dialem jediný, kde bych "přetrpěl" kulatý indexy) se líp dolejzá ze subů ;-) Upraveno 29. dubna 2015 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Rychla domluva a platba. Takze zase vse ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Jako vždy rychlý,hladký průběh no prostě sázka na jistotu.Spokojenost maximální,jak jinak Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se