Přejít na obsah

SEA-GULL Divers

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Seagull je mi sympatickej, že se za svůj původ nestydí a dokáže napsat China made třeba i na dvojitej tourbillon za hromadu peněz. Rozhodně lepší, než kdyby šaškovali s nějakejma german design či podobně nesmyslnejma nápisama.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

my v europe vnimame cinu ako maximalny paskvil. na mojich studiach v usa som nemohol uverit vlastnym usiam, ked ma dospeli ludia presviedcali o tom, ze japonske ale hlavne cinske vyrobky patria medzi najkvalitnejsie....

ja osobne davam od vsetkeho made in china, poland atd. ruky prec, ale cas ukaze...ved japonci tiez zacali vykradanim :-)

Odkaz ke komentáři

Mam made in poland (protoze jsem do vody nechtel seika) a muzu je jen doporucit,nikoho nekopcej,kvalitne udelany,cucavej design,cena prijemna. Nikoho neobhajuju,ale ani predem neodsuzuju.

Sorry za OT. Máš Gerlach? U nich som rozmýšľal, že ako to je so značkou Made in Poland, keď do nich dáva činske strojčeky. Ale asi nijak.

Odkaz ke komentáři

Sorry za OT. Máš Gerlach? U nich som rozmýšľal, že ako to je so značkou Made in Poland, keď do nich dáva činske strojčeky. Ale asi nijak.

Mám gerlach otago- strojek sea gull- čína, cifr - vlastní, polská výroba ( předpokládám ), pouzdro a tah - děláno dle německé předlohy, ovšem toto už polské výroby. Smontováno tuším Wroclav. Popsáno jako Made in Poland, nemám s tím nejmenší problém ( podobných příkladů "kooperace" najdeš asi plno - prim sport mpm, a i pár swiss made ).

Odkaz ke komentáři

Mám gerlach otago- strojek sea gull- čína, cifr - vlastní, polská výroba ( předpokládám ), pouzdro a tah - děláno dle německé předlohy, ovšem toto už polské výroby. Smontováno tuším Wroclav. Popsáno jako Made in Poland, nemám s tím nejmenší problém ( podobných příkladů "kooperace" najdeš asi plno - prim sport mpm, a i pár swiss made ).

Nemám s tým problém tiež, skôr si cením, že sa nehanbia za svoju krajinu. Skôr som mal položiť otázku, či nemusia dodržať nejaké pravidlá, ale asi je to zbytočná otázka.

Odkaz ke komentáři

Nemám s tým problém tiež, skôr si cením, že sa nehanbia za svoju krajinu. Skôr som mal položiť otázku, či nemusia dodržať nejaké pravidlá, ale asi je to zbytočná otázka.

Musej,ale nedelaj to. Ohanej se tim,ze strojek montujou v polsku-kec,vozej ho natuty celej z ciny. Zbytek je od nich,ale,vse puvodne nechal udelat v nemecku,par kusu,pak se to naucil delat doma a tak je to polske. Jedine,co me mrzi je,ze neni pruhled,ale ne zas tolik,na dynku se vyradil vkusne a do detailu,jine,vehlasnejsi znacky se maji co ucit. A strojek znam :-)),takze pruhled vlastne ani nepotrebuju.

Odkaz ke komentáři

Mam made in poland (protoze jsem do vody nechtel seika) a muzu je jen doporucit,nikoho nekopcej,kvalitne udelany,cucavej design,cena prijemna. Nikoho neobhajuju,ale ani predem neodsuzuju.

ako dlho mas gerlachy?..trafil si kliniec po hlavicke...toto je svetla vynimka.ked vsak budu chciet robit nieco silnejsieho, asi budu musiet zmenit politiku.

na ucely tebou popisane mozu byt super, a ked nedajboze do nich natecie, nemusi ta to tolko boliet..

Odkaz ke komentáři

ako dlho mas gerlachy?..trafil si kliniec po hlavicke...toto je svetla vynimka.ked vsak budu chciet robit nieco silnejsieho, asi budu musiet zmenit politiku.

na ucely tebou popisane mozu byt super, a ked nedajboze do nich natecie, nemusi ta to tolko boliet..

Mam je 3 mesice a natyct by do nich nemelo,mel jsem je ve 22m a drzej.vyhovuje me jejich odlisnost od stovek seik a podobne. Az omrzej,zkusim mozna i neco jinyho z produkce gerlachu.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Ahoj, nevím jestli to patří sem ale dovolím si přidat pár fotek, včera jsem koupil G.Gerlach Otego, koupené předpokládám od někoho z tohoto osazenctva (tímto děkuji za obchod) mě se líbí je to pořádný kus železa :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,děkuji na tahu už byli a fakt hustý, jako kdybych tahal činku. Já si domluvil u kámoše (Polák) ,že mi koupí v Polsku ty strap řemínky přímo na ně jeden stojí asi 15 zlotých a druhý 50 tak je prubnu. Teď je na nich guma na Seiko a taky stačí. Jediný co asi budu řešit ta přesnost za den +40 sek? :eek:

Upraveno uživatelem poldík
Odkaz ke komentáři

Ahoj,děkuji na tahu už byli a fakt hustý, jako kdybych tahal činku. Já si domluvil u kámoše (Polák) ,že mi koupí v Polsku ty strap řemínky přímo na ně jeden stojí asi 15 zlotých a druhý 50 tak je prubnu. Teď je na nich guma na Seiko a taky stačí. Jediný co asi budu řešit ta přesnost za den +40 sek? :eek:

Jo to res,40s je dost. Me se to ustalilo na 9 s pri noseni a kdyz jsem je nenosil tak to bylo + 3 s.

Odkaz ke komentáři

Tak už jsou u hodináře na přístroji  v pondělí si mám přijít tak uvidím jak je seřídí. :clap:

Tak se pak pochlub,jsem zvedavej. Jinak,doted lituju,ze jsem se jich zbavil,je to neco jineho do vody,nez sama seika,ale chrono zivot jde dal.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...