gandalf Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Mne pripomínajú Steinhart alebo Epos............Je to možný Steinhart kopíruje kde co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 http://mall.seagullwatches.com/index.php/business-sports/819-310.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patejl07 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Nejlepší je dole to China Made Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Patejl07 : Trošku hloupé smát se tomu. Můžu za sebe říct, že bohužel, všechny Seika s Made in Japan pod úroveň Marine Masterů strčí do kapsy čínské Armidy co se kvality zpracování týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Nejlepší je dole to China Made China Made na čínských hodinkách je asi v pořádku. Horší jsou pro mě pokusy lepit na čínské hodinky Czech Made. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Seagull je mi sympatickej, že se za svůj původ nestydí a dokáže napsat China made třeba i na dvojitej tourbillon za hromadu peněz. Rozhodně lepší, než kdyby šaškovali s nějakejma german design či podobně nesmyslnejma nápisama. Upraveno 28. září 2013 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 my v europe vnimame cinu ako maximalny paskvil. na mojich studiach v usa som nemohol uverit vlastnym usiam, ked ma dospeli ludia presviedcali o tom, ze japonske ale hlavne cinske vyrobky patria medzi najkvalitnejsie....ja osobne davam od vsetkeho made in china, poland atd. ruky prec, ale cas ukaze...ved japonci tiez zacali vykradanim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Mam made in poland (protoze jsem do vody nechtel seika) a muzu je jen doporucit,nikoho nekopcej,kvalitne udelany,cucavej design,cena prijemna. Nikoho neobhajuju,ale ani predem neodsuzuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Mam made in poland (protoze jsem do vody nechtel seika) a muzu je jen doporucit,nikoho nekopcej,kvalitne udelany,cucavej design,cena prijemna. Nikoho neobhajuju,ale ani predem neodsuzuju. Sorry za OT. Máš Gerlach? U nich som rozmýšľal, že ako to je so značkou Made in Poland, keď do nich dáva činske strojčeky. Ale asi nijak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Sorry za OT. Máš Gerlach? U nich som rozmýšľal, že ako to je so značkou Made in Poland, keď do nich dáva činske strojčeky. Ale asi nijak.Mám gerlach otago- strojek sea gull- čína, cifr - vlastní, polská výroba ( předpokládám ), pouzdro a tah - děláno dle německé předlohy, ovšem toto už polské výroby. Smontováno tuším Wroclav. Popsáno jako Made in Poland, nemám s tím nejmenší problém ( podobných příkladů "kooperace" najdeš asi plno - prim sport mpm, a i pár swiss made ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Mám gerlach otago- strojek sea gull- čína, cifr - vlastní, polská výroba ( předpokládám ), pouzdro a tah - děláno dle německé předlohy, ovšem toto už polské výroby. Smontováno tuším Wroclav. Popsáno jako Made in Poland, nemám s tím nejmenší problém ( podobných příkladů "kooperace" najdeš asi plno - prim sport mpm, a i pár swiss made ). Nemám s tým problém tiež, skôr si cením, že sa nehanbia za svoju krajinu. Skôr som mal položiť otázku, či nemusia dodržať nejaké pravidlá, ale asi je to zbytočná otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Nemám s tým problém tiež, skôr si cením, že sa nehanbia za svoju krajinu. Skôr som mal položiť otázku, či nemusia dodržať nejaké pravidlá, ale asi je to zbytočná otázka.Musej,ale nedelaj to. Ohanej se tim,ze strojek montujou v polsku-kec,vozej ho natuty celej z ciny. Zbytek je od nich,ale,vse puvodne nechal udelat v nemecku,par kusu,pak se to naucil delat doma a tak je to polske. Jedine,co me mrzi je,ze neni pruhled,ale ne zas tolik,na dynku se vyradil vkusne a do detailu,jine,vehlasnejsi znacky se maji co ucit. A strojek znam :-)),takze pruhled vlastne ani nepotrebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Mam made in poland (protoze jsem do vody nechtel seika) a muzu je jen doporucit,nikoho nekopcej,kvalitne udelany,cucavej design,cena prijemna. Nikoho neobhajuju,ale ani predem neodsuzuju.ako dlho mas gerlachy?..trafil si kliniec po hlavicke...toto je svetla vynimka.ked vsak budu chciet robit nieco silnejsieho, asi budu musiet zmenit politiku.na ucely tebou popisane mozu byt super, a ked nedajboze do nich natecie, nemusi ta to tolko boliet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 ako dlho mas gerlachy?..trafil si kliniec po hlavicke...toto je svetla vynimka.ked vsak budu chciet robit nieco silnejsieho, asi budu musiet zmenit politiku.na ucely tebou popisane mozu byt super, a ked nedajboze do nich natecie, nemusi ta to tolko boliet..Mam je 3 mesice a natyct by do nich nemelo,mel jsem je ve 22m a drzej.vyhovuje me jejich odlisnost od stovek seik a podobne. Az omrzej,zkusim mozna i neco jinyho z produkce gerlachu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Ahoj, nevím jestli to patří sem ale dovolím si přidat pár fotek, včera jsem koupil G.Gerlach Otego, koupené předpokládám od někoho z tohoto osazenctva (tímto děkuji za obchod) mě se líbí je to pořádný kus železa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Poldík: gratuluju, měl jsem je v orandžové. A počkej, až je dáš na tah, to je teprve kus železa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 (upraveno) Ahoj,děkuji na tahu už byli a fakt hustý, jako kdybych tahal činku. Já si domluvil u kámoše (Polák) ,že mi koupí v Polsku ty strap řemínky přímo na ně jeden stojí asi 15 zlotých a druhý 50 tak je prubnu. Teď je na nich guma na Seiko a taky stačí. Jediný co asi budu řešit ta přesnost za den +40 sek? Upraveno 13. února 2015 uživatelem poldík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Ahoj,děkuji na tahu už byli a fakt hustý, jako kdybych tahal činku. Já si domluvil u kámoše (Polák) ,že mi koupí v Polsku ty strap řemínky přímo na ně jeden stojí asi 15 zlotých a druhý 50 tak je prubnu. Teď je na nich guma na Seiko a taky stačí. Jediný co asi budu řešit ta přesnost za den +40 sek? Jo to res,40s je dost. Me se to ustalilo na 9 s pri noseni a kdyz jsem je nenosil tak to bylo + 3 s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Tak už jsou u hodináře na přístroji v pondělí si mám přijít tak uvidím jak je seřídí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Tak už jsou u hodináře na přístroji v pondělí si mám přijít tak uvidím jak je seřídí. Tak se pak pochlub,jsem zvedavej. Jinak,doted lituju,ze jsem se jich zbavil,je to neco jineho do vody,nez sama seika,ale chrono zivot jde dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se