poldík Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Jo jo mají něco do sebe ten ciferník a ta tonáž líbí se mi čím dál vice a že jsou Polské to zpracování je pěkné i hodinář řekl paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ahoj, tak v neděli jsem si je ráno vyzvednul a do teď mi udělali +1sec , což je fantazie od minule jinak jsem si koupil v Polsku 2x origo pásek strap tak už prijde nafotím. Hodinář ten strojek chválil říkal, že je to okopčená ETA a taky že je celkem přesný. Zatím odvedl dobrou přáci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Ahoj, tak jak jsem slíbil zde je foto těch dvou řemenů co mi přišly, jsou pěkný.Co se týče přesnosti ta se mi ustálila na den +10 a na noc se to srovná na nulu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 http://www.dinnel.com/products.php?product=SEA-GULL-Automatic-Stainless-Steel-Men`s-Watch-8169.310%252d21%2C-Dive-Watch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Ahoj chci se zeptat kdo měl G.Gerlachy už se mi stalo ze se mi zastavily ale ručička běžela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Ahoj tak se mi vrátily moje G.Gerlachy od Poláků ze servisu zde foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Ahoj,mel jsem je v orandzove,pekne hodinky. Neuvazovals o original tahu,na nich jsou nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Ta Lumi je super! Gratuluji :-) Ahoj tak se mi vrátily moje G.Gerlachy od Poláků ze servisu zde foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Ahoj, tak jsem celkem zklamán i po měsíci kdy mi přišli se servisu mě zase přestal překlápět datum a nejvíce mě naštvalo po právním plavání v bazénu se orosilo sklo tak nevím kde je problém posílám nazpět ale ta komunikace ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Stoji ti ten krám za to trápení? Zlatý Seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 No uvidíme hodinky jsou pěkný ale ten strojek? nebo pověstná polská přesnost? Podle mě to zmrvil ten hodinář při prvním servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak zdravím, hodinky se mě vrátili vše maká jak má mám prodlouženou záruku a poslal 2x strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Stoji ti ten krám za to trápení? Zlatý Seika...+1** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 To už je příběh, jak s Orlíkama, teď by dle všeho měla upadnout ručička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Jo jo to snad nebude, už jsem se byl potápět a zatím dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 http://www.seagullwatchstore.com/SEA-GULL-816-523-Ocean-Star-200M-Dive-Watch-p/816.523.htm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfr Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Zdravím,tak z dnešní nabídky hodinek Sea-Gull bych si nic nekoupil.Ale v 90.letech jsem si je koupil,byly to automaty kupované ještě v klenotech.Tenkrát stály kolem 900kč.Bylo to oživení ve vodách kde vládnul Prim.Dělal jsem klempířinu a spadly mě ze střechy,rozbilo se sklíčko a přestaly jít.Tenkrát by je horko těžko někdo spravil,dneska asi jo,tak jsem je já vul vyhodil.Byly to moje první automaty,škoda že už nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Jak si stojí tahle značka v porovnání s Invicta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Sea-gull za 18 a Invicta dez dvou za 20. Ale osobně bych na ruce radši sea-gull. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Se značkou hodinek Sea-Gull nemám nejmenší problém. Mají historii, mají kontinuální výrobu, klidně bych jejich hodinky nosil. To, že se jejich strojky dávají do čehokoliv, to je druhá věc. Většinu z toho bych asi kvůli pocitům, vypěstovaným zde, nenosil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se