vrcan Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 mam trochu prehlad o bronzovych hodinkach, co kto ponuka... a veru, 40mm nie... preco aj?? Najmensie co su - 42mm helson shark diver, ale islo o projekt predobjednavok, neviem ci sa vyrobia aj volne kusy navyse, pretoze standardne je shark diver v 45mm. mozno nejaky fosil alebo DKNY alebo podobna znacka robi aj mensie, ale taketo znacky nesledujem vobec.
cali Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 ja by som sa len opytal znalcov aky je zmysel bronzovych hodiniek? Teda okrem toho ze sa to istotne musi nosit na podlozke inak z toho urcite bude zelena ruka?
vrcan Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 zmysel? dizajn, nic ine... mozno teda lepsia odolnost voci vode. Ide najma o to, ze kazde hodinky chytaju patinu podla prostredia kde sa nosia, a tento proces sa da este k tomu urychlit umelo atd, cize je to taka zabavka s tou patinou, ako je napr. menenie remenov na paneraioch. Od jemne hnedych, cez cervene, az po rozne tmave odtiene sa daju dosiahnut... Hodinky potom vyzeraju ako z druhej svetovej kedze casebacky su v 95% vzdy ocelove alebo titanove (vynimka je pri aquadive kde je tiez bronzovy) tak ruka nezelenie, inak by zelenala, mas pravdu, a dost... mam skusenost s tym.
organic Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 ja by som sa len opytal znalcov aky je zmysel bronzovych hodiniek? Teda okrem toho ze sa to istotne musi nosit na podlozke inak z toho urcite bude zelena ruka?Tak nevím, jestli je to o "smyslu" nebo praktičnosti, ale bronz má tu zajímavou vlastnost, že chytá patinu a časem stárne. Je to asi jako s tmavě modrýma Leviskama (ty taky barví, mimochodem) nebo koženou brašnou. Předmět stárne s tebou. Tak tolik asi "my 2 cents"..
Lion Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 (upraveno) ja by som sa len opytal znalcov aky je zmysel bronzovych hodiniek? Teda okrem toho ze sa to istotne musi nosit na podlozke inak z toho urcite bude zelena ruka? tohle jsou nové.... a podle toho co na ně působí, chytnou pokaždé jinou patinu ten materiál je sám o sobě super, kam se "hrabe" titan ale udělat mi tohle "dreamwatch" tak si to jdu hodit, to už je fakt moc ..... jako kdyby byly vytažený z Titaniku Upraveno 3. září 2012 uživatelem Lion
financ Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 (upraveno) Nádhera, hodinky, který žijou :-)Co udělat nějakou místní limitku z bronzu? Upraveno 3. září 2012 uživatelem financ
Lion Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 zmysel? dizajn, nic ine... mozno teda lepsia odolnost voci vode. Ide najma o to, ze kazde hodinky chytaju patinu podla prostredia kde sa nosia, a tento proces sa da este k tomu urychlit umelo atd, cize je to taka zabavka s tou patinou, ako je napr. menenie remenov na paneraioch. Od jemne hnedych, cez cervene, az po rozne tmave odtiene sa daju dosiahnut... Hodinky potom vyzeraju ako z druhej svetovej kedze casebacky su v 95% vzdy ocelove alebo titanove (vynimka je pri aquadive kde je tiez bronzovy) tak ruka nezelenie, inak by zelenala, mas pravdu, a dost... mam skusenost s tym. jaké jsou teda alternativy?? já pátral a spočítal bych je na prstech... aquadive, olivier, helson, panerai, gerald genta.... rád bych 42 max. 45 mm (čím mín tím líp),, potápky wr 200+, automat,, nebráním se tritiu, otočná luneta, může být průhled.... komplikace být můžou a nemusí, trvám snad jen na datumu, ale i z toho bych v případě slevil v ceně se držme při zemi díky, fakt mě bronz zajímá
Lion Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Co udělat nějakou místní limitku z bronzu? menší supersporty v bronzu, s automatem
Vit Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 menší supersporty v bronzu, s automatem On se ten bronz ale váže spíše k námořnictvu.
organic Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 On se ten bronz ale váže spíše k námořnictvu.Nautily měly být z bronzu Jen k těm ohnusalým Paeraiům nahoře - je otázka 10-ti minut je dostat takřka do původního stavu, ten bordel na nich není nevratný, to jen autor fotografie je čuně.
organic Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Můj názor:aquadive - specifický "retro" design, který může časem omrzet, vycouval jsem ze zaplacené objednávky.olivier - nekonečný projekt, který nabírá obrovské zpoždění, ale cenově i vzhledově zajímavýhelson - cenově zajímavé, ale limitované série - seženeš je?panerai - etalon za půl megagerald genta - opět specifický design a cena taky velmi vysoko¨ Ještě znám Benarus a Magrette (tam byl problém s materiálem, ale nově by už pouzdri mělo být bronzové, ne mosazné) No a Kazimon, ty mám já - viz sekce německé hodinky
323GT Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 (upraveno) Můj názor:aquadive - specifický "retro" design, který může časem omrzet, vycouval jsem ze zaplacené objednávky.olivier - nekonečný projekt, který nabírá obrovské zpoždění, ale cenově i vzhledově zajímavýhelson - cenově zajímavé, ale limitované série - seženeš je?panerai - etalon za půl megagerald genta - opět specifický design a cena taky velmi vysoko¨ Ještě znám Benarus a Magrette (tam byl problém s materiálem, ale nově by už pouzdri mělo být bronzové, ne mosazné) No a Kazimon, ty mám já - viz sekce německé hodinky Už tu byly zmíněny, ale ještě doplním "Armida A1 bronze". Na té fotce o pár příspěvků výše vypadají skvěle a s koupí není problém (1.299,- dolarů). Pořád řeším, zda nevyměnit za stávající ocelovou verzi... Edit: Omlouvám se. Teď vidím, že nesplňují původní požadavky. Ale jsou hezké... Upraveno 4. září 2012 uživatelem 323GT
financ Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Nautily měly být z bronzu Jen k těm ohnusalým Paeraiům nahoře - je otázka 10-ti minut je dostat takřka do původního stavu, ten bordel na nich není nevratný, to jen autor fotografie je čuně. Nautily v bronzu se zeleným (nebo hnědým cifrem) :-) Jdu do toho :-)
relativ Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Čím ďalej tým ich je viac :LumTec - celkom prijateľné, len ten dátum...Anonimo - super, najme Marlin, ale tá cena...
financ Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Ennebi Fondale Bronzo http://www.ennebiwatch.com/index.php?page=watches&lang=en
Jakubisko Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 38,5mm oblekovky http://www.chrono24.cz/hentschelhamburg/botschafter---h2--rote-12---bronze--id1984582.htm?query=bronze&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm
atomicsteve Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Možná by Elton byl schopen nějaké pouzdro vyrobit...
financ Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 (upraveno) Možná by Elton byl schopen nějaké pouzdro vyrobit... Myslíš že by to někdo zaplatil? To bych reálnější viděl tu limitku.Co využít zkušeností z limitky Nautilus, upravit pouzdro (nemusí se vyvíjet celý nový), klasický ručky, bez vrtulky, která charakterizuje tu limitku. Cifr zelený, nebo hnědý. Prostě plácám, hledám možnosti aby to nebylo drahý. Víc jak šest, deset zájemců by tu stejně nebylo a vyvíjet celý hoďky by byla ekonomická sebevražda.Anebo počkám na ty Oliviery, z toho co se nabízí to vypadá nejlíp. EDIT: Ale takový Prim Tiger 45 v bronzu by mohly vypadat víc než slušně Upraveno 4. září 2012 uživatelem financ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se