odjinud Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Koukám, že přes půl roku nikdo do tohoto vlákna nepřispíval... ... cca před 14 dny mě v rámci v práci přestěhovali (koupila nás velká firma), a ti sledují provoz na netu. Tj. 14dní vesměs abstinence na netu, kromě mobilu, naučí docela člověka se o zbytné věci nezajímat, i o hodinky. Za těch 14dní dnes poprvé aukro, 1x bazar (tragedie - navíc sedíme teď na periferii Prahy, kde není vůbec nic)... asi to moje závislost ustupuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Koukám, že přes půl roku nikdo do tohoto vlákna nepřispíval... ... cca před 14 dny mě v rámci v práci přestěhovali (koupila nás velká firma), a ti sledují provoz na netu. Tj. 14dní vesměs abstinence na netu, kromě mobilu, naučí docela člověka se o zbytné věci nezajímat, i o hodinky. Za těch 14dní dnes poprvé aukro, 1x bazar (tragedie - navíc sedíme teď na periferii Prahy, kde není vůbec nic)... asi to moje závislost ustupuje :-)ideální léčba, taky bych ji potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 neboj, za nějakou dobu vyhladovíš a budeš hledat možnost připojení za každou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Čtyři měsíce mimo Prahu a téměř bez internetu = neskutečný absťák. Nefunguje to. Ještě, že se v pátek vracím domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Taky jsem byl chvilku mimo. Myslel jsem že uschnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Tak (ne)závislost pokračuje... dnes po pár dnech aukro, bazar ani jeden.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Tak (ne)závislost pokračuje... dnes po pár dnech aukro, bazar ani jeden.... :-) Ale pozor.... je to jako když po odvykačce si člověk řekne: jedno malý pivo mě nerozhází................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Ani nevím, kam vlastně vložit svou poslední akvizici. Nekontrolovaná vášeň mi přinesla domů hodiny, které jsou už o něco větší, než je u mne obvyklé. Stačilo natáhnout klíčkem, šlapou tichounce, ale přesně. Je na nich polský štítek, ale nenašel jsem samostatnou sekci polských hodinek, kam bych je vložil. Vzhledem k tomu, že jsou evidentním dokladem mého stupňujícího se chronobundusu, vkládám je nakonec sem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Pěknej kus truhlařiny... tedy hodinařiny, chtěl jsem říct :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Jojo, trochu jsem zrestauroval skříň a jsou moc pěkné. Jdou bez chyby, ale někdo z nich odmontoval celý bicí mechanismus :-) což je dobře, nedělají rámus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Dneska jsem něco hledal kvůli focení, hrabošil jsem víc než obvykle a nakonec jsem neodolal a po "doupravení" scény jsem to vyblejsknul Napadlo mě, jestli to mám furt pod kontrolou? Ale jo, mám, určitě mám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 mno,hezky to mas,radost pohledet, zavidet je opravdu co! Tak si to rychle schovej, nez prijde manzelka s vysavacem v ruce se slovy, ze ten neporadek musi vysát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 To byl napad ptát se na názor jinych pacientu :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Přátelé, kamarádi, dovolil bych si touto cestou všechny poprosit, že kdybych někdy v budoucnu reagoval na Váš inzerát ohledně koupě jakýchkoliv Primek, odepište mi prosím, že už jsou zamluvené, prodané, nebo jinak nedostupné. V žádném případě mi je neprodávejte! Případně postačí, když mě budete ignorovat nebo přímo pošlete někam. Děkuji za pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 (upraveno) Přátelé, kamarádi, dovolil bych si touto cestou všechny poprosit, že kdybych někdy v budoucnu reagoval na Váš inzerát ohledně koupě jakýchkoliv Primek, odepište mi prosím, že už jsou zamluvené, prodané, nebo jinak nedostupné. V žádném případě mi je neprodávejte! Případně postačí, když mě budete ignorovat nebo přímo pošlete někam. Děkuji za pochopení.kdyz myslis,ani neudelas vyjimku? Kdybych treba vystrachal origo Orliky za 50 kc ? nerouhej se!!!!!!!! Upraveno 17. září 2014 uživatelem kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 kdyz myslis,ani neudelas vyjimku? Kdybych treba vystrachal origo Orliky za 50 kc ? nerouhej se!!!!!!!!Kerobe, tohle kdybys mi provedl, tak by Tě stihla taková kletba, že by Ti byla galaxie malá !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Orlíky? To mi vůbec nic neříká... Nikdy jsem o nich neslyšel a navíc nemám rád potápěčské hodinky:)Nicméně za padesát kaček je beru. Klidně si pro ně přijedu kdekoliv po republice a klidně vyrazím hned:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Traktory s pruhy, pak to chce pěkné fialové televize, pár pěkných pavouků, od sportů a polštářků začneš dávat dohromady série, pak Ti bude líto těch vraků co jsi musel koupit na náhradní díly a půjdou na renovaci do Eltonu, začneš hledat co Ti ve sbírce chybí a protože Orlíky a Eltony asi neseženeš, zahučíš až po uši alespoň do nějaké limitky. Mít ve sbírce jen jedny nové, to je vedle několika kýblů těch starých nevyvážené, takže budeš šetřit a utrhovat si, aby sis jednou za dva roky mohl dovolit parádu, co se za ty krvavý prachy budeš bát i vybalit z krabičky, natož nosit. Začneš si na hodinky lepit štítky s označením kalibru. AUKRO si dáš na počítači do záložek oblíbených stránek. Přestaneš kouřit protože na to nemáš. Manželce jsi nekoupil kytku už dva roky- stála by stejně jako Primky v hokynářství na rohu.Pivo si dáš jen s výčitkami svědomí a s vědomím, že vetešnictví vedle hospody už má stejně zavřeno. Vždy, když už budeš myslet, že máš nějakou serii uzavřenou, nějaký zdejší ,,kamarád" tady zveřejní fotku typu, kterého se udělalo jen sto kusů a Tobě ve sbírce chybí- takže neustále sháníš hodinky co už nejsou k mání, nebo alespoň díly na ně. Práce Tě nezajímá, je to jen cesta k vydělání peněz na hodinky. S většinou hodinářů v Tvém městě si tykáš. Musíš koupit pořádné dveře a zámky, protože se domníváš, že kdyby Tě vykradli, asi by Ti z toho jeblo (ve skutečnosti Ti jeblo už dávno, jen to pořád ještě nevíš).Kupuješ krabice na hodinky, větší krabice na hodinky, JEŠŤĚ VĚTŠI KRABICE NA HODINKY, skříně na hodinky. Hodináři se před Tebou zapírají a odmítají převzít několikakilogramové zakázky. Trvají na tom, že si budete zase vykat. Manželka s dětmi se stěhují pryč. Máš radost, protože máš teď daleko víc místa na hodinky. Nebo se na to teď VY...EŠ a budeš žít úplně jinak a zkaňháš to úplně jiným, novým způsobem Zdravím všechny závisláky a všechny prima blázny do prima hodinek zn. PRIM.Jsem tady teprve krátce, a to díky přesně tomu bláznovství, co tak přesně vystihl "straspol". Líp bych to asi nenapsal, hrozně se mi to přirovnání líbí. Jako malý kluk za totáče, jsem doma chodíval kolem hodinářství, kde měli vystavené právě prim sport II. A já je tak hrozně chtěl. Tehdy se mi zdály jako nejhezčí hodinky z té šedi, co se prodávaly. Asi od této doby jsem vždycky chtěl nosit jenom vodotěsné hodinky, jiné mi na ruku nesměli přijít. Takže jako dospělý jsem začínal na Casiech(ani nevím jakých), pak jsem měl asi 14let jedny zn. Moeris. Loni mi vypověděli službu, a tak jsem se dlouho poohlížel po hodinkách, až jsem narazil na hodinky z ebay, zn Invicta Sea Hunter 1063. Ty mě okouzlili svým vzhledem a robustností, vodotěsností, takže jsem je musel mít. A koupil jsem si je letos na jaře. K tomu jsem ještě koupil invicty 15076 Pro Diver Blue Dial. Po pár nošeních(Invicta 1063) jsem zjistil, že mi ta robustnost trošku vadí( např. při oblékání), hodinky jsem odložil do krabičky, krabičku do šuplíku(a jsou tam do teď).Nevím jak jsem při prohledávání netu v létě narazil na toto fórum, ale hned jsem se začetl, udělal si záložky v prohlížeči a začala moje mánie. Do té doby jsem měl kromě mých prvních Prim sportek II, samé hodinky hodinky s typem quartz, od začátku mé mánie začíná sdílet spoustu zdejších názorů, že jiné než mechanické na ruku nevezmu( tak přísahám ). Během prázdnin jsem nějaké prim zakoupil, tak až je nechám trochu poladit. Zatím nosím potápky Citizen NY 2300-09E Automatic Diver (ale nejsem si jistej, vnitřní dílkování od 1 do 12 je stříbrné oproti těmto hodinkám). Ze zahraničních hodinek je můj sen, časem si koupit švýcary Alpina Adventure Extreme Sailing AL-525LB4V6. To je opravdu krása i s tím průhledným dýnkem. Teď jsem si uvědomil, že to představení jsem měl asi dát do jiného vlákna, ale je to má odpověď na prim závislost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Orlíky? To mi vůbec nic neříká... Nikdy jsem o nich neslyšel a navíc nemám rád potápěčské hodinky:)Nicméně za padesát kaček je beru. Klidně si pro ně přijedu kdekoliv po republice a klidně vyrazím hned:)Tak Tě tu vítám krajane,nevím zda jsi se představil,případně zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29915-p%C5%99edstaven%C3%AD-nov%C3%BDch-%C4%8Dlen%C5%AF-chronomagu/page-37&do=findComment&comment=1243824 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Kerobe, tohle kdybys mi provedl, tak by Tě stihla taková kletba, že by Ti byla galaxie malá !!!Ja vim,ze jsem ti jiz nekdy drive pripravil par horkych chvilek,ze si smatral po nitracku,vid.Ale chapu tvoje rozruseni,kdyby se slovo " treba "stalo skutecnosti,co?To by ses roztrasl tak, ze by se ti osminky pred ocima jevily jako sestnactinky,chacha.A je mi jasne,ze bych se pred tebou neukryl ani v brise velryby,tak ja se na to hledani vykaslu,aby nas nekleplo a necham to hledani na dlouhe zimni vecery! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se