bohus76 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Zkušenosti mám s některými veskrze špatné a nedal bych jim ani vyměnit baterku.Doškrábané pouzdra při výměně skla,dýnka i ciferníky.Ale vteřinovku by si mu mohl dát Tome ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Maldo, jakouže vteřinovku to potřebuješ? Třeba ji fakt mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Maldo, jakouže vteřinovku to potřebuješ? Třeba ji fakt mám... A jestli ji nemá Stráša, tak já skoro určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 A jestli ji nemá Stráša, tak já skoro určitě.nepřemýšleli jste dat to se Strasou dohromady? Byl by z vás super par, co nemá jeden má druhý, při nákupech byste ušetřili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 nepřemýšleli jste dat to se Strasou dohromady? Byl by z vás super par, co nemá jeden má druhý, při nákupech byste ušetřili...Dohromady, jako co..? Ne že bysme si nerozuměli, ale ten sex by mě asi nebavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 nepřemýšleli jste dat to se Strasou dohromady? Byl by z vás super par, co nemá jeden má druhý, při nákupech byste ušetřili...Ty na mě raděj mysli s cenama Eltonu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Ty na mě raděj mysli s cenama Eltonu .To je votrava, jak neběhají ty SZ, co..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Taky jsem z toho značně nervozní, aby mi něco neuteklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Taky jsem z toho značně nervozní, aby mi něco neuteklo.Když tak piš rovnou do vlákna. |:-)Jsem v očekávání fotek nových potápek na léto a prd. Nejedem. Chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Inženýr Orfanik revival Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Fujtajbl, sem se lek :-)to chce Chocholouška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Inženýr Orfanik revival Tvoje hodinky mají nějakou přenosnou chorobu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Tvoje hodinky mají nějakou přenosnou chorobu? Jo- všechny se strašně zmenšily a taky jsou dost rozmazaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Nesmíš u nich chlastat ,pak nebudou rozmazané :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Strašně mi nešlo tu lupu udržet ve voku. Taky do těch hodinek strašně funim. Takhle je to v oukeji a ještě se cítím jako primář Sova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Sem tam musíš půjčit ten atomový oblek i financovi,když mu dojdou tak čisté hodinky jako minule :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Inženýr Orfanik revivalHusty!!! Malem jsem spadnul ze zidle. :lol2: :clap: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Připouštím, že když jsem se kouknul do zrcadla, málem se vysypalo z rámu. Chodit v tom ven by se mi fakt nechtělo. Ale na rejpání v hodinkách je to to pravé ořechové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 A já pořád, jak asi vypadá ten pověstný africký doktor, specializací gynekolog zvaný "Mundy", který rád prohlíží a pár teček pro představivost...... Děkuji za krásnou vizualizaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Já když si doma něco dělám na hodinkách, tak mám vždycky takovej ješitnopyšnej pocit, že si doma všichni myslí, že jsem krom mojí nudné profese ještě zvládl být hodinářem a stoupám tím na rodinném trhu na ceně, ale je pravda, že tu lupu udržím v oku a když dělám něco hodně z blízka, tak zadržím dech, zajímalo by mne, jak to mají ostatní a opravdu nikam konkrétně nemířím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se