Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

Máš pravdu, když se jeden ohlídne po sbírce, a spočítá třeba jen co dal za složenky, spáchal by kykyryký :cigar: ale já ty hodinky prostě potřebuju..

To je dobrý námět na profilovou fotku, kde držíš na prsou hromadu hodinek společně s antidepresivy, na hlavě čepku Santa Clause a uplakaným výrazem ala "nechte mi je, já je prostě potřebuju" :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já mám trochu schízu, kvůli těm dámským a navíc nesbírám jen Primky, to není dobrá prognóza. Momentálně piju burčák, chodím po bytě a na každé ruce mám jedny staré japonoské automaty: Seiko5 a Orient AAA Crystal. Prostě potřebuji vědět, které jsou přesnější.

Závěrem přidám foto mé účetní knihy, na kterou jsem velmi hrdý.... né, že se tomu budete chechtat jak vás znám.

post-17158-061806800 1345987552.jpg

Odkaz ke komentáři

No, já mám trochu schízu, kvůli těm dámským a navíc nesbírám jen Primky, to není dobrá prognóza. Momentálně piju burčák, chodím po bytě a na každé ruce mám jedny staré japonoské automaty: Seiko5 a Orient AAA Crystal. Prostě potřebuji vědět, které jsou přesnější.

Závěrem přidám foto mé účetní knihy, na kterou jsem velmi hrdý.... né, že se tomu budete chechtat jak vás znám.

To s těma Seikama a Orientama je hezký, hlavně tak kombinace s tím burčákem... goof.gif

Odkaz ke komentáři

Ono s tou závislostí.... chtěl jsem si poskládat nové kolo, měl jsem už i vyhlídnutý rám, vidlici, osazení, prostě víceméně všechno...Jaké bylo mé překvapení, když jsem zkontroloval účet a zjistil jsem, že teď nemám ani na jednu rukojeť k řidítkům...Je to zhouba, ty hodinky, ale krásná smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Ono s tou závislostí.... chtěl jsem si poskládat nové kolo, měl jsem už i vyhlídnutý rám, vidlici, osazení, prostě víceméně všechno...Jaké bylo mé překvapení, když jsem zkontroloval účet a zjistil jsem, že teď nemám ani na jednu rukojeť k řidítkům...Je to zhouba, ty hodinky, ale krásná smile_anim.gif

Jojo...Prothiaden je dobrej...ale nejlepší antidepresiva jsou prachy :gora:

Odkaz ke komentáři

Hahahahaha, jak se nemám smát, když to vidím... Jo, ten burčák, to bude fofr, potom, copak hodinky, ty zůstanou přesný, ale Ty se sám předběhneš :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak si to raděj nevedu,najít to žena,byl by šrumec.

Odkaz ke komentáři

Já mám taky zápisníček, zatím tam toho je jenom asi za 25 tisíc :suicide_anim: Ale už jsem je vážil, podmínku pěti kilogramů už splňuju B)

Zatím jsem prodal jenom jedny NOS hodinky s budíkem, co jsem si z psychologických důvodů nemohl dát na ruku. Sibiřanovi to už líto nebude... Občas si říkám, že bych střelil i ty NOS Diplomaty, co se mi válí ve skříni, a konečně si koupil nějaké pořádné nářadí, protože jinak na něj nenašetřím...

Odkaz ke komentáři

Já mám taky zápisníček, zatím tam toho je jenom asi za 25 tisíc :suicide_anim: Ale už jsem je vážil, podmínku pěti kilogramů už splňuju B)

Zatím jsem prodal jenom jedny NOS hodinky s budíkem, co jsem si z psychologických důvodů nemohl dát na ruku. Sibiřanovi to už líto nebude... Občas si říkám, že bych střelil i ty NOS Diplomaty, co se mi válí ve skříni, a konečně si koupil nějaké pořádné nářadí, protože jinak na něj nenašetřím...

Jestli jsou s incablocem sem s nimi :smile_anim:

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

No chlapi, máte rozum, psát si svoje hodinkové a jiné vydání a ještě k tomu do nejaké knihy? :D . Až vám na to manželka přijde, je jí jedno jestli jsou výdaje v kolonce milenka nebo hodinky, bude následovat spravedlivý trest.

V kriminalistické terminologii se je to popisováno jako "domácí zabijačka" :D :D .

Odkaz ke komentáři

Si to taky začínám víst... akorá je tam jak jdou nepřesně a co je na nich za práci. Nevím, co je deprimující víc, jestli tohle nebo ceny.

Ad ceny... oni stačí jedny lepší quartz chrona či jedny slušný seika automaty atd. a celý součet se vám podstatně rozhodí...:sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Si to taky začínám víst... akorá je tam jak jdou nepřesně a co je na nich za práci. Nevím, co je deprimující víc, jestli tohle nebo ceny.

Ad ceny... oni stačí jedny lepší quartz chrona či jedny slušný seika automaty atd. a celý součet se vám podstatně rozhodí...:sad01_anim:

Proč zrovna quartz chrona či jedny slušný seika automaty - ono ohledně rozhození součtu jde o to, co zrovna od primu kupuješ :P .

Odkaz ke komentáři

Já se snažím každý večer před spaním zapomenout kolik že jsem do toho už investoval času a hlavně peněz a vy si to ještě píšete. Mě by z toho asi hráblo koukat na protočený peníze takhle zpětně. Za dnešek například jenom jedny nový potápky a další kousky mě byli vyfouknuty před nosem někým z vás ... sice jsem něco tímhle ušetřil a na druhou stranu mě to S..E rifle.gifbiggrin.gif

Upraveno uživatelem booker007
Odkaz ke komentáři

Taky jsem dnes rozhazoval sítě na Aukru a uvízly tam nakonec jen jedny skorodiplomaty s Incablocem, ale ve stříbrné variantě, jinak bych asi vraždil :sniper:

Jo jo, ty šli něco málo přes 500 jestli se nemýlím. taky jsem o nich uvažoval, jenže jsem se pak zakecal a propásl jsem jak tyhle stříbrný tak hlavně ty zlacený skorodiplomaty. No nebylo mi moc do řeči no a o další kousky mě připravil nějakej vykuk !

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...