Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta moje furt žije v tom, že ty moje starý šroty stojí tak maximálně do dvou set, takže v případě nějakého dělení majetku jsem absolutně v klidu. :smile_anim: :angel:

Jedna velká pravda..."Koupil jsem si další PRIMKY" "A kolik stály ?" "Ále asi padesát korun..." "Že tě to porád baví tady hromadit takový starý krámy..."

Odesláno

Jedna velká pravda..."Koupil jsem si další PRIMKY" "A kolik stály ?" "Ále asi padesát korun..." "Že tě to porád baví tady hromadit takový starý krámy..."

No ta moje je úžasná a tolerantní. Jinak by mne- vzhledem k tomu že je na AUKRu jako doma- musela vykostit už dávno.

Odesláno

No ta moje je úžasná a tolerantní. Jinak by mne- vzhledem k tomu že je na AUKRu jako doma- musela vykostit už dávno.

No už jsem se lekl, že jsem tady jediný "blbec", který se doma pochválí, třeba takhle - Tak dneska jsem koupil pěkný kousek, a levně, vyšel jen na dvojku. A moje paní, řekně - Fakt to byl tak dobrý nákup ? No když myslíš ?!! A někdy se nechá přesvědčit a dokonce se na ně podívá. A tím mi udělá další radost !!! Asi musí člověk mít i to "životní" štěstí.

Odesláno (upraveno)

Moje ( zatím přítelkyně ) mi pořád nadává, že mám ve skříni bordel a ať se těch krámů ( čti hodinek ) zbavim. sad01_anim.gif

edit: a to jich mám zatim relativně malé množství

Upraveno uživatelem Trololo
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Moje ( zatím přítelkyně ) mi pořád nadává, že mám ve skříni bordel a ať se těch krámů ( čti hodinek ) zbavim. sad01_anim.gif

edit: a to jich mám zatim relativně malé množství

Vyhrožuj jí, že začneš sbírat budíky :-)

Odesláno

Nevím, jak to děláte vy, ale mě se stává, když má černé svědomí, že některé hodinky zanedbávám, že "přezouvám" hodinky klidně 4x za den, aby se prostě na každé doma během týdne dostalo. Je to normální ?

Odesláno

Nevím, jak to děláte vy, ale mě se stává, když má černé svědomí, že některé hodinky zanedbávám, že "přezouvám" hodinky klidně 4x za den, aby se prostě na každé doma během týdne dostalo. Je to normální ?

To je úplně normální. Do určitého objemu sbírky se to dá zvládnout. Pak už se prostě jenom cítíš provinile...

Odesláno

tak to už nejde....

Co nejde? Vyhrožovat nebo sbírat? Já bych jich z hecu pár koupil a předstíral že mne zajímají- znáš to, vystavit si je na stolku u počítače, každé ráno počkat až se probudí a před ní je hezky pohladit, věnovat jim občas dlouhý, významný pohled a tak... Začne si malých hodinek v šuplíčcích víc vážit...

Odesláno

Co nejde? Vyhrožovat nebo sbírat? Já bych jich z hecu pár koupil a předstíral že mne zajímají- znáš to, vystavit si je na stolku u počítače, každé ráno počkat až se probudí a před ní je hezky pohladit, věnovat jim občas dlouhý, významný pohled a tak... Začne si malých hodinek v šuplíčcích víc vážit...

To nevím jestli je dobrý nápad... To je od desíti k pěti...jak říká Honza.manta - začneš s předstíráním, že je sbíráš, začneš se o ně zajímat, začneš je vyhledávat na aukru... a ? Ejhle...přistihneš se, že jsi začal sbírat budíky... a máme tu další koníček a další nepřeberné množství budíčků, které musíš mít

Odesláno

To nevím jestli je dobrý nápad... To je od desíti k pěti...jak říká Honza.manta - začneš s předstíráním, že je sbíráš, začneš se o ně zajímat, začneš je vyhledávat na aukru... a ? Ejhle...přistihneš se, že jsi začal sbírat budíky... a máme tu další koníček a další nepřeberné množství budíčků, které musíš mít

Ne, ne neeeee, budíky neee, já nechci, nechci, nechci!!!!!!

Odesláno

Hmmm ...

¨Já už mám tři budíky Prim :suicide_anim:

Odesláno

vyhrožovat nejde...

post-20225-098236100 1349515466.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...