Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cau chlapi,

dneska jsem si poridil hodinky - viz. foto.. Ale - koukam na to jak tele na novy vrata, ja mam pocit, ze tam je cifr jineho typu. Kdyz se podivate na foto na ruce, tak je evidetnne videt nazlatlej nadech a je to tak i ve skutecnosti. A ten nazlatlej nadech to ma furt.. Se mi zda, jakoby na ty moje hodky, kery maj bejt ty stribrny proste placli dial z tech zlatejch.. Muze se to vubec stat neco takoveho?? Nejakej napad, jak to zjistit?

Dik

post-22142-025124300 1343414500.jpg

post-22142-092408700 1343414507.jpg

post-22142-057208000 1343414522.jpg

post-22142-057895400 1343414531.jpg

Odesláno (upraveno)

No cifr i ručky jsou imho jasné :) co srovnání modelových čísel?

Edit: úpravy, u sledování OH zahájení je to těžký ;)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Hm, tak jsem trochu hledal, ale vypadá to, že máš opravdu nějákou nechtěnou limitku" Mě osobně se to tedy líbí, víc než ten stříbrnej cifr, jsou takové živější, jde ovšem pouze a jen o tebe" Důvod k reklamaci tady určitě je, pokud takový model neexistuje. Pokud se ti nelíbí, odvez je prodejcovy, se divím, že si toho nevšiml, vždyť i ručičky jsou ze zlata, né?

Odesláno

No cifr i ručky jsou imho jasné :) co srovnání modelových čísel?

Edit: úpravy, u sledování OH zahájení je to těžký ;)

nevim, co presne myslis.. ty stribrne (moje) maj typ 2770-ST-65021, ty zlate 2770-STP-65021

ale to nepomuze, tohle je jasny, ze to maj bejt ty stribrne (luneta, tah).. ale je tam nacpanej proste zlatej cifr :)

Odesláno (upraveno)

To je divný, třeba se kdysi takový dělaly.

Tyhle maj taky bílej cifr a zlatý indexy.

post-8501-078755700 1343419852.jpg

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Hm, tak jsem trochu hledal, ale vypadá to, že máš opravdu nějákou nechtěnou limitku" Mě osobně se to tedy líbí, víc než ten stříbrnej cifr, jsou takové živější, jde ovšem pouze a jen o tebe" Důvod k reklamaci tady určitě je, pokud takový model neexistuje. Pokud se ti nelíbí, odvez je prodejcovy, se divím, že si toho nevšiml, vždyť i ručičky jsou ze zlata, né?

jj, i rucky.. jaaa mam pocit, ze on to vedel, ale nechtelo se mu to pitvat.. dyt jsem psal v stezujicim si vlakne, jak se ten zmetek choval po celou dobu

To je divný, třeba se kdysi takový dělaly.

Tyhle maj taky bílej cifr a zlatý indexy.

mozna se delaly, ale ted v nabidce takove nejsou

Odesláno

jj, i rucky.. jaaa mam pocit, ze on to vedel, ale nechtelo se mu to pitvat.. dyt jsem psal v stezujicim si vlakne, jak se ten zmetek choval po celou dobu

mozna se delaly, ale ted v nabidce takove nejsou

Proto píšu - mrkni na sériové číslo modelu, co máš a srovnej s katalogem (objednávkou).
Odesláno

Proto píšu - mrkni na sériové číslo modelu, co máš a srovnej s katalogem (objednávkou).

objednavku mam na 2770-ST-65021

kdyz to srovnam s jejich webovym katalogem, je to model se stribrnyma ruckama a indexama.. cili to, co mam, je neco jineho..

no a ted koukam, ze ten sulin mi spatne vyplnil seriove cislo hodinek, misto fakt konkretniho cisla konkretniho kusu tam napsal 2770.. no twl, tak zitra, az mi rekne, ze tohle nejsou hodinky od neho, tak to bude vesely..

Odesláno

objednavku mam na 2770-ST-65021

kdyz to srovnam s jejich webovym katalogem, je to model se stribrnyma ruckama a indexama.. cili to, co mam, je neco jineho..

A na hodinkách je co? (každopádně veselý dost.. :suicide_anim: )
Odesláno

A na hodinkách je co? (každopádně veselý dost.. :suicide_anim: )

tam je toho popsanyho mrte, ale typ ne.. je tam jenom 2770 , that's it...

Odesláno

No, máš to pěkně zamotané. A co je to za diletanta? V Mnnichově jsi psal?

twl, a to jsou prosim pekne moje prvni "normalni" hodinky :suicide_anim: ..tak to mam docela znechuceny

jj, Mnichov - Juwelier Schwedler .. jsem zvedavej, jak se k tomu borec postavi

Odesláno

Mno, tak udajne mam uplne uplne novej model.. tak jsem mu to vratil s tim, ze chci ten starej, kterej je v katalogu. Hodinky v pohode vzal a pry se mi ozve.. taaak uvidime

Ale prekvapuje me, ze o "novem" modelu nemaj Weilove na strankach ani zminky. To je divny , ze by pousteli do sveta hodky, ktere tam nemaj. Tak mam podezreni, jestli to nahodou neni stary stary model, kerej lezel nekde zaprasenej ve skladu, az si ho nakej nevsimavej nouma koupi a bude s nim spokojenej. Fakt nevim.

No a ten Schwedler asi nebude uplnenejaky vemeno, pac tam ma Grahamy, Bell rossy a par znacek, o kterych jsem nikdy neslysel, ale jsou to kousky po 20,40, 80 tis EURo. Taaak jsem se pro jistotu zminil, ze jsem clenem hodinkoveho fora ;) aby vedel, ze pokud se mnou bude chtit zas vydrbat, ze si to nenecham jenom pro sebe

Odesláno (upraveno)

Ale prekvapuje me, ze o "novem" modelu nemaj Weilove na strankach ani zminky. To je divny , ze by pousteli do sveta hodky, ktere tam nemaj. Tak mam podezreni, jestli to nahodou neni stary stary model, kerej lezel nekde zaprasenej ve skladu, az si ho nakej nevsimavej nouma koupi a bude s nim spokojenej. Fakt nevim.

Ahoj,

neříkám, že ti prodejce s tím novým modelem nekecá, ale něco podobného se mi stalo s jedním modelem u Tissotu. Už se dal asi ve dvou obchodech sehnat, ale na originálních stránkách o něm nebylo nic. Když jsem se poptával u oficiálního distributora pro ČR, tak mi o něm informace přímo ze Švýcarska poslal. Prý je to úplná novinka a na origo stránkách se objevil cca za tři měsíce. Je možné, že je to i tvůj případ. Hlavně ať to dobře dopadne.:smile_anim:

Jinak ten tvůj model se mi osobně líbí, je výraznější.

Upraveno uživatelem zibarek
Odesláno

Ahoj,

neříkám, že ti prodejce s tím novým modelem nekecá, ale něco podobného se mi stalo s jedním modelem u Tissotu. Už se dal asi ve dvou obchodech sehnat, ale na originálních stránkách o něm nebylo nic. Když jsem se poptával u oficiálního distributora pro ČR, tak mi o něm informace přímo ze Švýcarska poslal. Prý je to úplná novinka a na origo stránkách se objevil cca za tři měsíce. Je možné, že je to i tvůj případ. Hlavně ať to dobře dopadne.:smile_anim:

Jinak ten tvůj model se mi osobně líbí, je výraznější.

hmm, tak to je fakt prekvapko... Inu, uvidime.. dopadnout to muze snad uz jenom tak, ze mi vrati prachy, nb doda stribrny model.. doufam :)

a dik :)

no a ohledne modelu - kdybych chtel vyraznejsi jako fakt, tak bych vzal bikolor.. ale ja mam ze zlate teplotu, nemam ji proste rad :mellow:

Odesláno

Je to přímo podivné na nových hodinkách. U mě převažuje ten názor, že tě úmyslně zatahali za nos. Nemusí to být pravda, ale nejjednodušší vysvětlení je, že někdo před tebou reklamoval vadu na cifru a pak, když hodinky viděl "opravené", tak je odmítl. Pak je s velkou slevou odkoupilo mnichovské klenotnictví, anebo ta reklamace proběhla přímo v tomto butiku. A tam si řekli (když se to neopovážili zaslat domorodcům) že počkají na nějakého cizince... Jo ale toto ber jen jako můj osobní názor. Hodně štěstí, držím pěsti ať to dopadne podle tvých představ.

Odesláno

Boha, chlapi, hodně firem - i solidních značek jako JLC, Blancpain - má na svých webovkách v detailech docela bordel, chybí modely, co se dělají, a jsou vyvěšené modely, co se už vyrábět přestaly... U firem, které vyrábějí velké množství variant nějakého modelu, to platí dvojnásob. Webové stránky zkrátka nejsou aktuální katalog.

Odesláno

Boha, chlapi, hodně firem - i solidních značek jako JLC, Blancpain - má na svých webovkách v detailech docela bordel, chybí modely, co se dělají, a jsou vyvěšené modely, co se už vyrábět přestaly... U firem, které vyrábějí velké množství variant nějakého modelu, to platí dvojnásob. Webové stránky zkrátka nejsou aktuální katalog.

jasne, muze byt.. ale ja ty hodinky vybiral z katalogu, co mi dal klenotnik. Uvidim, jak reklamaci vybavi. Mam pak jeste v planu napsat si do servisniho centra o vysvetleni, co presne za model to bylo atd. Jen pro poradek.

Fakt ale je, ze me tahle story docela znechucuje. Nejen hodinky, to se muze stat, hlavne ten prodejce. Je proste slizoun. A lhat mi do oci.. taaak to se pak veze

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...