Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?

ivan_989

Doporučené příspěvky

Navíc ten odkaz  obsažený v podpisu linkuje na stránku https://imgbb.com/

Což nemá s hodinkami slavných nic společného, je to obyčejný hosting obrázků. Takže z pohledu Chronomagu a lidí majících rádi hodinky je to tak trochu šméčko. Napadají mne pojmy klamavé, zavádějící.

Posílám mezi moderátory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Navíc ten odkaz obsažený v podpisu linkuje na stránku https://imgbb.com/

Což nemá s hodinkami slavných nic společného, je to obyčejný hosting obrázků. Takže z pohledu Chronomagu a lidí majících rádi hodinky je to tak trochu šméčko. Napadají mne pojmy klamavé, zavádějící.

Posílám mezi moderátory.

Pošli to Berte :D

Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Nie som entomológ, iba starý nervák, ktorý vyrástol v časoch, keď sa na monitore šetrilo miestom. Pripadá Ti normálne, drbnúť si do podpisu taký plagát?

Upřímně jsem velikost banneru nijak nezkoumal, po vytvoření jsem ho uploadnul a jelikož píšu většinou přes Tapatalk, kde se podpisy nezobrazují, nijak jsem to neřešil, pak jsi projevil svou averzi a já ho poté zmenšil...

Edit: tím bych celou věc uzavřel

Upraveno uživatelem Patek Krejčík
Odkaz ke komentáři

Upřímně jsem velikost banneru nijak nezkoumal, po vytvoření jsem ho uploadnul a jelikož píšu většinou přes Tapatalk, kde se podpisy nezobrazují, nijak jsem to neřešil, pak jsi projevil svou averzi a já ho poté zmenšil...

Edit: tím bych celou věc uzavřel

Ja moc nechapem o com ten baner je. Ked tam kliknem tak mi napise ze

Nahrajte a zdielajte obrázky.

Presuňte obrázky hockde na stránku a nahrávajte už teraz. 16 MB limit. Priame odkazy na obrázky, BB-kód a HTML zmenšeniny.

To tam mas maskovanu reklamu na obrazkovy hosting alebo ako ?

Odkaz ke komentáři

Asi tomu ze o sebe hovoris v tretej osobe a v mnoznom cisle a pri tom si to stale ty. To uz je vysoka mystika. ;)

Ivan, pochopeno , děkuji. Nebudu si tedy domýšlet, co se líbí jinym. Uznávám. Do diskuze modu jsem to poslal, tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Můj podpis není určen ke klikání, ale pouze na pohled...Po kliknutí vás to odkazuje na stránky přes které jsem generoval BB kód pro zobrazení obrázku v podpisu, žádná věda v tom tedy není :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Můj podpis není určen ke klikání, ale pouze na pohled...Po kliknutí vás to odkazuje na stránky přes které jsem generoval BB kód pro zobrazení obrázku v podpisu, žádná věda v tom tedy není :D

Na pohled ten podpis stoji za hovno a po kliknuti jako bys do toho hovna slap. Podle me se ti moc nepoved. Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Každopádně je hnusnej. Ale estetiku neřeším, zabírá děsnýho místa, znepřehledňuje diskuzi. Kdyby si sem každej plácnul takovouhle plachtu, vypadalo by to tu jak startu regaty a ne na hodinkovým fóru. Trochu si to svoje self promotion srovnej, nejlépe zruš, nebo převeď na prostý text. Když mě to bude štvát moc dlouho, může se stát, že zneužiju pravomoce mi svěřené a smažu ti ho sám. A to bych nerad, měl bych potom výčitky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...