martar Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Klid, McStinger, už se mu začal zcvrkávat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Navíc ten odkaz obsažený v podpisu linkuje na stránku https://imgbb.com/ Což nemá s hodinkami slavných nic společného, je to obyčejný hosting obrázků. Takže z pohledu Chronomagu a lidí majících rádi hodinky je to tak trochu šméčko. Napadají mne pojmy klamavé, zavádějící. Posílám mezi moderátory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ja mám aktuálne averziu voči Tvojmu podpisu. Je dosť malý, neviem to prečítať. Už asi třikrát jsem měl rozepsané to samé, ale nakonec jsem to vždycky smazal, protože jsem nechtěl být za prudiče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Asi jsem v nějakém pomalejším režimu...pořád nechápu tu nevoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Tichus: Však ani ja, ale potom som si povedal, že mi na nejakej povesti nezáleží Upraveno 9. března 2018 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Asi jsem v nějakém pomalejším režimu...pořád nechápu tu nevoli...Plakátek měl nějakou tu chvíli rozměr přes půl stránky... alespoň u mě na tabletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Plakátek měl nějakou tu chvíli rozměr přes půl stránky... alespoň u mě na tabletu.Aha...díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Navíc ten odkaz obsažený v podpisu linkuje na stránku https://imgbb.com/ Což nemá s hodinkami slavných nic společného, je to obyčejný hosting obrázků. Takže z pohledu Chronomagu a lidí majících rádi hodinky je to tak trochu šméčko. Napadají mne pojmy klamavé, zavádějící. Posílám mezi moderátory.Pošli to Berte Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Nie som entomológ, iba starý nervák, ktorý vyrástol v časoch, keď sa na monitore šetrilo miestom. Pripadá Ti normálne, drbnúť si do podpisu taký plagát?Upřímně jsem velikost banneru nijak nezkoumal, po vytvoření jsem ho uploadnul a jelikož píšu většinou přes Tapatalk, kde se podpisy nezobrazují, nijak jsem to neřešil, pak jsi projevil svou averzi a já ho poté zmenšil... Edit: tím bych celou věc uzavřel Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Upraveno 9. března 2018 uživatelem Patek Krejčík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Upřímně jsem velikost banneru nijak nezkoumal, po vytvoření jsem ho uploadnul a jelikož píšu většinou přes Tapatalk, kde se podpisy nezobrazují, nijak jsem to neřešil, pak jsi projevil svou averzi a já ho poté zmenšil...Edit: tím bych celou věc uzavřelOdesláno z mého EVA-L19 pomocí TapatalkJa moc nechapem o com ten baner je. Ked tam kliknem tak mi napise ze Nahrajte a zdielajte obrázky.Presuňte obrázky hockde na stránku a nahrávajte už teraz. 16 MB limit. Priame odkazy na obrázky, BB-kód a HTML zmenšeniny. To tam mas maskovanu reklamu na obrazkovy hosting alebo ako ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Pošli to Berte Odesláno z mého EVA-L19 pomocí TapatalkNevím, čemu se Tvůj smajlík tlemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Nevím, čemu se Tvůj smajlík tlemi.Asi tomu ze o sebe hovoris v tretej osobe a v mnoznom cisle a pri tom si to stale ty. To uz je vysoka mystika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Tak jsem si byl v úterý sednout s pár kamarády na pivo. Samí staří dědci nad 40. Když jsem se tak díval na tu přehlídku nudy, začínám mít alergi na značku ROLEX .....ty woe to jsi posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Asi tomu ze o sebe hovoris v tretej osobe a v mnoznom cisle a pri tom si to stale ty. To uz je vysoka mystika. Ivan, pochopeno , děkuji. Nebudu si tedy domýšlet, co se líbí jinym. Uznávám. Do diskuze modu jsem to poslal, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 ty woe to jsi posral Vzhledem k tomu, že mi za 3 roky bude padesát, si snad mohu tento drobný bonmot dovolit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Vzhledem k tomu, že mi za 3 roky bude padesát, si snad mohu tento drobný bonmot dovolit :-)no dobře no,bonmoty ja MIlouš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Můj podpis není určen ke klikání, ale pouze na pohled...Po kliknutí vás to odkazuje na stránky přes které jsem generoval BB kód pro zobrazení obrázku v podpisu, žádná věda v tom tedy není Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Můj podpis není určen ke klikání, ale pouze na pohled...Po kliknutí vás to odkazuje na stránky přes které jsem generoval BB kód pro zobrazení obrázku v podpisu, žádná věda v tom tedy není Odesláno z mého EVA-L19 pomocí TapatalkNa pohled ten podpis stoji za hovno a po kliknuti jako bys do toho hovna slap. Podle me se ti moc nepoved. Upraveno 9. března 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Na pohled ten podpis stoji za hovno a po kliknuti jako bys do toho hovna slap. Podle me se ti moc nepoved.Som to prave chcel napisat, sice inymi slovami, ale myslienka rovnaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Můj podpis není určen ke klikání, ale pouze na pohled...Po kliknutí vás to odkazuje na stránky přes které jsem generoval BB kód pro zobrazení obrázku v podpisu, žádná věda v tom tedy není Odesláno z mého EVA-L19 pomocí TapatalkKaždopádně je hnusnej. Ale estetiku neřeším, zabírá děsnýho místa, znepřehledňuje diskuzi. Kdyby si sem každej plácnul takovouhle plachtu, vypadalo by to tu jak startu regaty a ne na hodinkovým fóru. Trochu si to svoje self promotion srovnej, nejlépe zruš, nebo převeď na prostý text. Když mě to bude štvát moc dlouho, může se stát, že zneužiju pravomoce mi svěřené a smažu ti ho sám. A to bych nerad, měl bych potom výčitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se