Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Máte vyslovene iracionalnu averziu voči nejakej znacke, iracionalnu a nezdovodnitelnu, len preto že vam "zle" znie napr. alebo mate nevysvetlitelne zlý pocit a pod.? Že tie hodinky sú v podstate fajn, ale kvôli názvu značky by ste si ich nikdy nekúpili ? Ja mám takto Laco a Frederique Constant. Možno to je nejaká nepreskumana forma okp?

Tak jsem projel celý vlákno a napadlo mne, jestli by nestálo za to tady udělat nějakou anketu a hodit ty averze do nějaký statistiky ?

Já teda asi nemám averzi žádnou.

Ale je fakt, že spoustu značek ignoruju.

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Mohl by z toho byt zajimavy zebricek, nicmene nevim jak u zkusenejsich clenu, ale treba u me je ta averze dost promenliva. Samozrejme krome uz zminenych klitORISu a hodinek M(h)ovado. Ty mi prijdou divny furt...

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Nosim je casto a furt rad:) Junghansy i tenisky...

Odesláno

Já mám averzi ke všem ruským hodinkám - vím, hodinky za to nemůžou - ale dvě desetiletí soužití s rusku posádkou se na mě prostě podepsaly...

Mám to taky tak. Dokonce nepiju žádnou vodku. (Ale kubánskej rum miluju)

Odesláno

Včera som si uvedomil že iPHONE, iPAD, iWC. Sice to wc vytrca ale aj tak averziu nemám. Skôr naopak. Aj ked pre neznaleho to môžu byt zachodove hodinky.

Odesláno

Ja neuznávam Festinu, Jacques Lemans a všeobecne značky, ktoré majú pár modelok swiss made a potom je to čistá komercia. Tie modely síce asi chcú robiť meno, ale u mňa naopak, keď vidím na niekom festiny, a možu to byť kludne swiss made, ajtak si ho zaradím ako človeka, ktorý sa v hodinkách nevyzná. Z tých drahších som zatiaľ neprišiel na chuť značke Panerai , Bell Ross to zachraňuje len Vintage kolekciou. Potom nerozumiem erotic kolekcii od Perreletu.

Ale na druhej strane som časom stratil averziu proti Rolexám a Breitlingom. Rolexám väčšinou stačí osobné zoznámenie sa.

Odesláno

Než jsem přišel na Chronomag, měl jsem averzi ke všem divným pro mě neznámým hodinkám, co jsem v okolí viděl ..divný nablejskaný hodinky s kamínkama ( Roxex), přeplácaný kýčovitý ( Breitling), obrovský masivní strojovny pro dřevorubce (Panerai), hodinky pro slepce ( všechny pilotky). ...etc. Postupně jsem začal mít rád všechny jmenované a některé z nich si určtě pořídím .....;-)

• Dát hlas 2
Odesláno

Nemusím hodinky Fossil a Storm. Certina, Certina a Invicta, je to taková navoněná bída. Dále různé barevné hip-hoperské hodinky obřích průměrů. No a st ěch normálních se mi nelíbí Rado a Movado. No a již výše zmíněné Rolex a Breitling, a to z důvodu, že se dost fakeujou.

Odesláno

Certina a Invicta, je to taková navoněná bída.

Mně je třeba Certina moc sympatická, podle mě dělá poctivý hodinky v rozumné cenové hladině.

Podle mě ideální značka nejen pro začínajícího chronomagora.

Třeba model DS-1 bych nosil hned, to jsou krásný hodinky, jejich zpracování není co vytknout.

Odesláno

Mně je třeba Certina moc sympatická, podle mě dělá poctivý hodinky v rozumné cenové hladině.

Třeba model DS-1 bych nosil hned, to jsou krásný hodinky, jejich zpracování není co vytknout.

edit. mělo tam být Festina:)

Odesláno

mě jsou Certiny dokonce sympatičtější, než Tissot... i když ve skutečnosti budou tak nastejno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...