YvanD Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Keď už takúto obludu tak radšej pozháňaj vintage Zlatoust Vodolaz, podľa ktorých sa to podarilo Invikte tak pekne okopčiť (sorry. Inšpirovať sa). U Seika nič väčšie nad 47mm nezoženieš. Možno tak Caesary ale to sa bude blbo zháňať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Já dnes v OC prohlédl několik výloh s hodinkami,až na pár výjimek nic moc,ale ta Invicta,to je vážně regulérní chronopeklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Souhlasim s tim ze prevazna vetsina modelu Invikty je totalni kyč, o Zlatostech vim ale nejak po nich neprahnu k tomu jsem chtel kvarcovky neustale si hrat s nahanenim minut na manualech by me asi jeblo, hodinky nemam na hrani ale ja zobrazeni casu. No nic, chtel jsem jen postnout nejake to foto at se tu do Invikty jen nerejpe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E230 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tak som si povedal, ze vyskusam nazivo tu kontroverznu invictu, aby som si vedel urobit nazor. Doteraz som ich poznal len z bezneho browsovania na nete a bola to pre mna najstrasidelnejsia znacka a ich teleshopingovy advertising je uplny dekadent. Ta ich produkcia je fakt nebezpecna a moze ublizit Z niektorych dizajnov ma hlava rozbolela. V zmysle vseobecne prijateho nazoru, ze od nich ma zmysel asi len niektora z tych 100 verzii pro diverov, objednal som cez ebay 9404 (hladal som nejaky slusny, nenapadny dizajn). je tam to seiko NH35A. zvolil som predajcu s GSP, aby som nemusel absolvovat tu ubohost na colnom urade. Mozno, ze som nenarocny, ale prijemne ma tie hodiny prekvapili. Celkom kvalitne spracovanie, posobia slusne. Nejaky silny pocit, ze ide o "fejk" GMT/seamasteru som nenadobudol. ale mozno je to zvolenou, podla mna menej rozsirenou farebnou verziou. nehovoriac o tom, ze tento dizajn kopiruje dnes X kvalitnych vyrobcov luneta slape, tah neni najhorsi, aj ked ta spona to je taky mensi odpad, podobne ako na amfibiach. korunka mi nesla dobre zasrobovat, ale na to pridem. Samozrejme az cas ukaze, ci to nie je uplny srot (napr sklo asi nevydrzi vela) atd. Takze ak sa bavime o hodinkach za 100e (u nas v predaji za 200e ), na prvy dojem ich hodnotim pozitivne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tak at slouzi. Me tam stvala ta kulicka moc blizko konci vterinovky. Ale za 100usd asi odpovidajici. V sobotu jsem videl toto a moc me to teda nenadchlo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tak at slouzi. Me tam stvala ta kulicka moc blizko konci vterinovky. Ale za 100usd asi odpovidajici. V sobotu jsem videl toto a moc me to teda nenadchlo: Tvl, ten Rolex len kradne, kradne a kopíruje. To je hrozné, já by som tie Rolády fakt zakázal! :-) Koľko také Invi-Rolády vlastne vyjdu? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tvl, ten Rolex len kradne, kradne a kopíruje. To je hrozné, já by som tie Rolády fakt zakázal! :-) Koľko také Invi-Rolády vlastne vyjdu? F.Taky si rikam, jestli to maji zapotrebi... :-) E230 pise, ze to bylo kolem 100EUR. Na Amazonu nebo Ebayi se to pohybuje taky tak zhruba kolem 100usd. Ty ala Explorer II nevim. Ty byly v kvarcu a ani jsem je detailne nezkoumal. Jen me zaujala ta podoba, kdyz jsem sel kolem. Tipl bych si, ze to bude na netu pod 100usd. Hledat se mi to ted nechce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Taky si rikam, jestli to maji zapotrebi... :-) E230 pise, ze to bylo kolem 100EUR. Na Amazonu nebo Ebayi se to pohybuje taky tak zhruba kolem 100usd. Ty ala Explorer II nevim. Ty byly v kvarcu a ani jsem je detailne nezkoumal. Jen me zaujala ta podoba, kdyz jsem sel kolem. Tipl bych si, ze to bude na netu pod 100usd. Hledat se mi to ted nechce ;-) Díky. Je fakt na čase, aby sa v tom Rolexe uvedomili. Takto nehanebne kopírovať slovútnu Invictu, to už je príliž. A v Invicte by mali pýtať aspoň 100k, takto im to nikto nebude kupovať...tá stratégia 100k a následne 90% zľava funguje lepšie. Človek hneď má pocit, že kúpil nejakú kvalitku. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Díky. Je fakt na čase, aby sa v tom Rolexe uvedomili. Takto nehanebne kopírovať slovútnu Invictu, to už je príliž. A v Invicte by mali pýtať aspoň 100k, takto im to nikto nebude kupovať...tá stratégia 100k a následne 90% zľava funguje lepšie. Človek hneď má pocit, že kúpil nejakú kvalitku. F.Priznam se, ze s tim tak uplne nesouhlasim. Kdyz se podivas poradne na ty predchozi hodinky (ne GMT), tak rucky a cifernik ala rolby, ale luneta uz jde spis po krku omeze. Proto si myslim, ze kdyz mas kombinaci dvou takovych znacek, tak ta cena by mela byt aspon stopade a zadne extra slevy. Prece se nebudou trapne podbizet, kdyz jsou tak exkluzivni... ;-) Ale dost srandy. Uz jsem to tu zminoval pred tim a zopakuju to, ze jako zacatecni automaty do 100usd dobry, kvalita cene odpovida a kdyz vezmeme to kopirovani do dusledku, tak invicta je tu zatracovana a steiny se toleruji... Spis me napada otazka ohledne toho Seiko strojku NH35A - videl jsem ho pouzivat ve souste jinych znacek, ale neuvedomuju si Seika se stejnym strojkem. Je to jen nejake precislovani treba 6R15 strojku, ktere pouzivaji pokud ten strojek prodavaji jinym znackam? Nebo co to je vlastne zac? Ten sam o sobe se nezdal uplne spatny... Hacking a manualni natah do sto babek? Cajk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 ...NH35...mal by to byt strojček 4R35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E230 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Díky. Je fakt na čase, aby sa v tom Rolexe uvedomili. Takto nehanebne kopírovať slovútnu Invictu, to už je príliž. A v Invicte by mali pýtať aspoň 100k, takto im to nikto nebude kupovať...tá stratégia 100k a následne 90% zľava funguje lepšie. Človek hneď má pocit, že kúpil nejakú kvalitku. F. Ja neviem, ale polointeligentny clovek si myslim vie posudit, aka je cca asi vyrobna hodnota/trhova cena takych hodiniek bez ohladu na to, co je v reklame napatlane. A ano, tie 90% zlavy ako motivacia pre nakup maju zrejme tiez svojich cielovych klientov Ale tym sa tu my zatazovat vobec nemusime Preto nechapem ten sarkazmus opat pouzity na nespravnom mieste. Ved vacsina dizajnov sucasnej produkcie od "renomovanych vyrobcov" je vzajomna replika uz pouziteho a oblubeneho dizajnu, ktory navyse mozno zoradit do par kategorii. O dovodoch si tu (vo fore invicta) predpokladam tiez nemusime pisat. ale mozme Ale to nekonecne nariekanie nad tym, ze nejaky, navyse "druhotriedny" vyrobca pouzije, v mensej ci vacsej miere, notoricky znamy dizajn...Tak teraz vsetci, co nemaju jeansove nohavice od Jacoba Davisa/Levi´s maju smolu. A ostatni vyrobocvia ich prestanu vyrabat. a budu robit nohavice zo zeleno-zltej vlny, miesto modreho kepru tym samozrejme neobhajujem filozofiu kopirovania (v ktorej invicta rozhodne nefiguruje ako jedina, aj ked v tom ide na plne a nechutne gule). ved len mala cast spolocnosti vobec vie, co je to dizajn rolex. a to sa nebavime o striedani generacii. je naivne si mysliet, ze sucasna "mlada" generacia ma predstavu, ako vyzeraju hodinky rolex z 1950´s. prva polovica o nich v zivote nepocula a ta druha, co jazdi na drevenych bicykloch, nosi drevene okuliare a pije biomenstruacne psenove smoothie a raw šodó pokvapkane slzami jednorozca o nich pocula len v nejakom filme, a je pre nich symbolom zlych bohatych iluminatov, ktori nenosia klobuk a bradu jak stur. AndyAaron: Tie hodinky stoja na nete v automate od cca 75e. 100e je cena s postovnym a s tzv. clom. A ak po 2 mesiacoch neodpadne jedna z ruciciek, tak ci chcem, ci nie, su ok. K ostatnej produkcii invicty sa vyjadrit neviem, lebo som ich nikdy nemal v ruke (ale teda kvoli tomu abnormalne-nechutnemu dizajnu ich urcite ani mat nebudem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E230 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tak at slouzi. Me tam stvala ta kulicka moc blizko konci vterinovky. Ale za 100usd asi odpovidajici. V sobotu jsem videl toto a moc me to teda nenadchlo: to by ani mna nenadchlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Spis me napada otazka ohledne toho Seiko strojku NH35A - videl jsem ho pouzivat ve souste jinych znacek, ale neuvedomuju si Seika se stejnym strojkem. Je to jen nejake precislovani treba 6R15 strojku, ktere pouzivaji pokud ten strojek prodavaji jinym znackam?Je to ten samej strojek, kterej Seiko používá pod označením 4R36, tedy v podstatě 7S26 s hackingem a ručním nátahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Ja si myslel, ze to tak nejak bude. Dik za info kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 http://www.amazon.com/Invicta-Russian-Diver-Collection-Mechanical/dp/B0009P66G8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Tie hodinky stoja na nete v automate od cca 75e. 100e je cena s postovnym a s tzv. clom. A teraz si zober koľko sú výrobné náklady tohoto "šperku".. Už len to by ma odradilo od kúpy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikacuq Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 (upraveno) Na fora prilis nepisu, ale tohle je tak super material ze musim...S velkym zajmem jsem si precetl valnou vetsinu teto diskuse, "gentlemanske forum" jojo rozhodne, mods mazou jen co se hodi.Jako majitel becek, omeg, tagu i seik a invict jsem pobaven svetonazorem ze co je levne je sunt a pod uroven tohoto fora, protoze prece co je drahe je dobre a zbytek neexistuje. Zejmena experti jako scifi nebo f.b posuzujici lidi jen podle ceny hodinek a nad vsim a vsemi ostatnimi ohrnuji nos, bavi nejvice.I to je duvod proc rad nosim invicty, protoze takovych pitomcu co soudi podle hodinek moje postaveni jsem za svuj zivot potkal nespocet a hezky to tridi charakter meho okoil a naopak, kdyz obliknu becka je legrace pozorovat jak se luza lepi zpet. Meli byste se nad sebou hosi hluboce zamyslet, ne kazdemu jde o to jak moc super ultra pecka titanove kolecka ma ve strojku a jestli se za den udela 1.2s+ nebo 1.3s+. Lidem co maji radi hodinky a jde jim o design a nechteji nebo nemohou davat za hodinky statisice udelaji seika nebo invicty velkou radost, at uz se vam to libi nebo ne, chapu ze je potreba sirit svetonazor ze hodinky=rolex je best, no holt neni pro kazdeho nejen financne ale treba take designove anebo kombinaci cena/vykon. Pro mnoho racionalne uvazujicich lidi je cena/vykon velmi dulezity parametr a taky hromada lidi neni jako Babica, ktery v televizi nosi hodinky vzhuru nohama aby byla videt znacka (ano tam spada dle meho skromneho nazoru dusevni zumpa typu scifi/f.b ) Nicmene i taci ziji mezi nami, hadam ze to nezapada do koncepce gentlemanskeho fora a moderatoru a je mozne ze bude smazano, o to vic budu pobavem Miluju proste tu ceskou stupidni potrebu soudit lidi dle ceny majetku, nikdy me to neprestane udivovat. Mir a slunce v dusi Upraveno 22. února 2016 uživatelem pikacuq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Na fora prilis nepisu... bla bla bla bla Tak jsi se orálně vykálel a teď upaluj do hajan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikacuq Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Hajam, vecerka u nas na osetrovne je v devet, diky za peci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Ježíšmarjá, teď si to všem nandal. To se hned pozná...strašlivej pracháč s nadhledem...asi dročkař, né? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se