Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník fux
Odesláno

napadlo vas blbecci pouzivat hodinky jako hodinky? uplne bez saskaren?

Návštěvník fux
Odesláno

cece je to vsechno, nudil jsem se, procetl nejake to vlakno a musim rici, ze z nekterych borcu tady bych se namiste poblil, ale najdou se tu i normalni lidi, ta saskarna, co tady nekteri predvadeji, je brutalni, ani znackove hodinky z nich neudelaji dobre lidi. musim ale rict, ze takto jsem se dlouho nepobavil.......

Odesláno

Ten by stejně nikdy nepochopil,že tohle forum je o hodinkách a ne o pouhé informaci jaký máme čas,nedokázal pochopit ani to,že urážkami tady odsoudí jen sám sebe.Nikdo mu nebrání zastávat se Invicty,ale musí to mít nějakou formu a logický podtext.Děkuji moderátorům za Double Impact.Jednoho podobného jsem potkal ráno na silnici a druhý číhal na foru.Už by mě ani nepřekvapilo,že to byla jedna a tatáž osoba.

Odesláno

Tak bych s dovolením navázal na Invicta vlákno.Před vstupem na fórum jsem byl také jedním ze šťastných majitelů (upřesním,od začátku spíše nešťastným) jednoho z jejich hodinkových skvostů.

Koupil jsem je na E-bay za pár peněz a musím přiznat,že od té doby nepřekročily bránu tohoto domu.Po otevření na mně čučely z krabičky přerostlý Rolády v barvě naolejovaných mouřenínů.Nenechal jsem se odradit a statečně ten dáreček rozbalil.A to byla chyba.Jestliže po otevření krabičky byly dojmy neutrální,po vyndání se vše velmi rychle barvilo do pohledu rudého,nebojím se použít,krvavého.Opracování materiálu bylo na úrovni 40 let vystaveného ruského tanku z války.Přímo to křičelo,honem to opracujem a honem spasujem.Co na tom,že jsem si je nasadil na ruku,zapnul sponu a přecvaknul pojistkou.To je přeci normální.Ale normálně ta pojistka jde zase odcvaknout.Tahle nešla.Stálo mě to nehet,potom kus kůže a spoustu nervů,přeci to nebudu otvírat příborním nožem.Ale ano,budu,jestli je chci v budoucnu sundavat, tak budu.No nic,pomocí kuchyňského nářadí jsem je sundal a pomyslel si,že později tento problém nějak vyřeším ,kladivem   .

Další překvapení mě čekalo po znovuprozkoumání cifru.Při martýriu se sponou,to nevydržel jeden rádo-by lumi bod indexu a zbaběle opustil svou určenou pozici.Jenže to bylo tomuto zběhlíkovi málo.Rozhodl se zvolit úkryt před pohledy těch,kteří by náhodou chtěli vědět kolik je hodin a mazaně se ukryl do okénka datumovky.Zapasoval se tam tak zkušeně,že kdyby držel i tímto způsobem na své původní pozici,neopustil by jí ani omylem.Tak jsem třepal a třepal a mé úsilí bylo korunováno úspěchem.Vypadl.Jednou či dvakrát jsem hodinky otočil a byl tam zas.Ale to mu bylo málo.Nejen,že opět nešel ven,ale ještě úspěšně zablokoval chod ručiček,včetně vteřinové.To se může stát,napadlo mě a vše půjde lehko napravit u toho správného hodináře.

Nikdy se tam nedostaly.A stále leží v šuplíku.Jen jsem jim stačil malinko vylepšit sklíčko,to sklíčko,které má tak velkolepý název,který si už nevybavuji a hledat ho již nehodlám.Od té doby nedám na Invictu dopustit.Jistě chápete proč.

Fotky jsem si vypůjčil z Watchuseek,pro znázornění toho skvostu,Prostě jak píšu-naolejovanej mouřenín.

invicta_001.jpginvicta_002.jpg

Odesláno

Dnes som si v LM obzrel sortiment Invicty. Oni asi robia tie hodinky na nohu a nie na ruku. Aby sa mi netočili na ruke, musel by som odobrať polovicu tahu a aj tak by ešte asi hmotnosť neklesla pod 350g. A že vraj kvarcky a 1000 éčok. Odišiel som radšej za manželkou vyberať kabelky.

Odesláno
  V 7. 1. 2014 v 18:59, Daemonultimate napsal:

Tak bych s dovolením navázal na Invicta vlákno...

...Od té doby nedám na Invictu dopustit.Jistě chápete proč.

Já strašně moc děkuji! Už dlouho jsem se tak nenasmál. Klepala se se mnou celá postel. Chudák manželka, koukala na mně takovým divným pohledem... Snad nezavolá Chocholouška :lol2:

Odesláno
  V 7. 1. 2014 v 20:05, Eman2208 napsal:

Já jsem vlastně taky majitel těchto hodinek  :photo: i když o poznání starších.

no, jo ty jsou ovšem ještě z doby, kdy se ve Schweizu jejich výrobě věnovala nějaká péče...

Odesláno
  V 7. 1. 2014 v 19:43, brumko napsal:

Oni asi robia tie hodinky na nohu a nie na ruku. Aby sa mi netočili na ruke, musel by som odobrať polovicu tahu a aj tak by ešte asi hmotnosť neklesla pod 350g. 

:lol2:

Odesláno (upraveno)

Myslim, že na watchuseek jsem četl, že jedna z možností, jak se vyrovnat s očividně poměrně slabou kontrolou kvality při výrobě, je kupovat Invicty jenom z druhý ruky. Tak člověk eliminuje ty nefunkční strojky hned po vyndání z krabičky, odpadlé indexy a tak podobně...

Upraveno uživatelem Maiestatus
Odesláno
  V 11. 1. 2014 v 14:48, Maiestatus napsal:

Je pravda, že když to hodnotím zpětně, tak jsem si měl radši pořídit nějaký Seika.

Neškodí si tim projít,ale hlavně člověk nesmí naletět na ty jejich super ceny,ale kdybych byl už tenkrát na fóru,rozhodně by se mi tahle zkušenost obloukem vyhnula.

Odesláno (upraveno)
  V 7. 1. 2014 v 20:19, JaRooN napsal:

Já strašně moc děkuji! Už dlouho jsem se tak nenasmál

O tom správné fórum přeci je,o odbornosti,radách, ale také zábavě.Jsem rád,že jsem se trefil do noty alespoň Tobě.Bohužel nutno zdůraznit,že má zkušenost je ze života reálného,nikoli ze života smyšlených scének našich humoristů.

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...