Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 15. 1. 2014 v 9:21, johny5kepi napsal:

Moje obľúbené  :cool02: 

Podľa avataru súdim, že Ti žiadne Invicty nebudú veľké :D

Odesláno
  V 15. 1. 2014 v 12:02, Sedlin napsal:

Sorry, jsem ještě malej a chápu, že bigorexie je sviňa :-)

:-DDD Si si pozrel dokument s Gregom Valentinom a teraz sa tu ideš vyťahovať  :wallbash:  :-DDD  Predstav si že existujú ľudia, ktorých cvičenie jednoducho baví a berú to ako súčasť života. Ty jedna bigorexia :-DDD Dobre ukončíme túto debatu, toto je fórum o hodinkách a nie o ľuďoch, ktorí pri pohľade na fotku poznajú celý rodokmeň dotyčného  :bangin: 

Odesláno
  V 15. 1. 2014 v 12:35, johny5kepi napsal:

:-DDD Si si pozrel dokument s Gregom Valentinom a teraz sa tu ideš vyťahovať  :wallbash:  :-DDD  Predstav si že existujú ľudia, ktorých cvičenie jednoducho baví a berú to ako súčasť života. Ty jedna bigorexia :-DDD Dobre ukončíme túto debatu, toto je fórum o hodinkách a nie o ľuďoch, ktorí pri pohľade na fotku poznajú celý rodokmeň dotyčného  :bangin: 

je to přesně, jak říkáš! Sem taková malá vysírka. Apropo kdo to je ten Greg Valentajn? Taky bigoretik?

Odesláno
  V 15. 1. 2014 v 12:43, Sedlin napsal:

je to přesně, jak říkáš! Sem taková malá vysírka. Apropo kdo to je ten Greg Valentajn? Taky bigoretik?

Pevne verím, že google dokážeš používať  :smile_anim:   Prajem pekný deň  :) 

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 15. 1. 2014 v 12:43, Sedlin napsal:

Apropo kdo to je ten Greg Valentajn? Taky bigoretik?

nejak sa mi mari ze ten pan to kapanek prehnal so syntolom v rukach..muzska obdoba Lolo Ferrari.

Odesláno (upraveno)

ted jsem prikoupil tyto   http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ATUNN5A/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 

nevim, ale nejak me nenapada nic, co bych jim po strance designu vytkl, prijde mi to sladene, ze je to neci kopie?? a co neni v dnesni dobe?? ze je tam spatny motor?? +2 vteriny/ 24h je fakt spatne cislo?

tak a ted me muzete pomluvit.

Upraveno uživatelem jiri78
Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 9:45, jiri78 napsal:

ted jsem prikoupil tyto   http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ATUNN5A/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 

nevim, ale nejak me nenapada nic, co bych jim po strance designu vytkl, prijde mi to sladene, ze je to neci kopie?? a co neni v dnesni dobe?? ze je tam spatny motor?? +2 vteriny/ 24h je fakt spatne cislo?

sú vážne fantastické!

F.

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 9:45, jiri78 napsal:

K hodinkam nemam nic, vse uz bylo napsano. Jen me zaujal osobnostni profil kupcu techto hodunek. Nejen, ze i pres cetna a uprimna varovani jsou ochotni vyhazovat opakovane tisice z okna, ale pak maji jeste potrebu byt za to ostatnimi verejne lyncovani. Takze vlastne nekolikanasobne sebemrskacstvi. Neni to na lekare?

Odesláno

Líbí nelíbí,je to tvoje věc a rozhodnutí.Jde o 47mm příšeru s ukradenym designem,ale v hroznym zpracováním.To tady naštěstí není až tak vidět,díky absenci tahu.Jestli ta obluda má alespoň Japan movement,buď rád.Ten řemen je stejně hroznej jako celý hodinky.Jestli jsi kupoval za cenu v odkazu,časem zjistíš,až si pořídíš nějaký opravdovější hodinky,že tohle bylo bez mála vyhozenejch pět talířů,které mohly posloužit lépe.Ale zkušenostmi se člověk učí,což potvrzuje pohled na dno mé skříně.  ;)

Odesláno

Ja sa len divym chlapci, preco sa chodite odbavovat do tohto vlakna, ked evidentne nosite na rukach nieco lepsie, drahsie, presnejsie, exkluzivnejsie.. Je to vlakno urcene pre nadsencov hodiniek Invicta. A to vy evidentne nie ste..:) Kazdy nejako musi zacinat a prejst nejakou hierarchiou hodnot.. Jasne ze beriem vase nazory na znacku Invicta, ale da sa to napisat aj inym tonom a bez expresivnych vyrazov.. Nic v zlom, ale clovek ani nema chut tu prist a citat tie vase urazky a invektivy.. Snad to tu niekedy naberie inu uroven...

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 9:49, jiri78 napsal:

nelibi ze?

Nevieme posúdiť. Ak z nich máš radosť, tak ich nafoť aj na ruke, urob recenziu, pochváľ sa v nových prírastkoch. Skrátka sa zaraď do davu a nechoď na nás s otázkou, či ti niekto dá facku, alebo nie ;)

Odesláno

Já sem chodim proto,že mám jedny doma a další desítky jinejch jsem prohlížel.A věřím tomu,že sem chodí i lidé,kteří přemýšlí o jejich koupi,ať už registrovaní či neregistrovaní.Jestliže použiji ve svém příspěvku urážku či invektivu,je to proto,že neumím jinak co nejlépe přiblížit kvalitu a celkový dojem by se tím mohl zkreslit.

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 12:24, farbakp napsal:

Ja sa len divym chlapci, preco sa chodite odbavovat do tohto vlakna, ked evidentne nosite na rukach nieco lepsie, drahsie, presnejsie, exkluzivnejsie.. Je to vlakno urcene pre nadsencov hodiniek Invicta. A to vy evidentne nie ste..:) Kazdy nejako musi zacinat a prejst nejakou hierarchiou hodnot.. Jasne ze beriem vase nazory na znacku Invicta, ale da sa to napisat aj inym tonom a bez expresivnych vyrazov.. Nic v zlom, ale clovek ani nema chut tu prist a citat tie vase urazky a invektivy.. Snad to tu niekedy naberie inu uroven...

Bez expresivnich výrazu to nejde. Je fajn nazývat věci pravými jmény. Neni dobry si lhát do kapsy.

Odesláno

takze to shrnu, mam citizeny, za ktere jsem daval  23k, mam certiny ds fist cca 12k, potom par nejakych quartz shitu a dvoje invicty, tyto hodinky, o kterych nekdo pise, ze jsou hrozne zpracovane, evidentne nevi o cem mluvi, pac po otevreni krabicky jsem byl prekvapen jak kvalitni praci mam pred sebou(vzhledem k masirce nekterych zdejsich maseru) za tak mrzky peniz, prijde mi, ze pokud nemam na ruce paneraje, tak nejsem clovek, jsme tu preci ve vlakne invicta, coz je znacka hodinek a o hodinkach toto forum je, ne? at uz jsou to pro nekoho shity a pro jineho zase dostacujici hodinky. nazivo je ten design fakt pekne vyvazeny, a ze to okopcili od jineho vyrobce? kdyz kupuju auto, tak mi taky nevadi, ze zrovna tvar techto svetlometu je okopceny od jine znacky, nebo vsichni, co tu plivete po hodinkach, rekneme nerenomovanych znacek, na toto cucite i v jinych odvetvich?

Odesláno (upraveno)
  V 25. 1. 2014 v 12:24, farbakp napsal:

Ja sa len divym chlapci, preco sa chodite odbavovat do tohto vlakna, ked evidentne nosite na rukach nieco lepsie, drahsie, presnejsie, exkluzivnejsie..

Já nosím převážně ještě levnější, ale aspoň to není přerostlá skládačka bez špetky originality a designerskýho vkusu:). Tenhle straw-man o tom, jak jsme všichni snobové nosící Rolex a proto se díváme skrz prsty na "lidovou" Invictu, už mi leze krkem.

Upraveno uživatelem USER47

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...