jsstanik Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Ja mam tyhle klasicky a notoricky znamy diversky uz asi 6 let a maximalni spokojenostTaky jsem měl tyto hodinky a nedám na ně dopustit, za málo peněz hodně muziky, po seřízení dělaly +1 sekundu za den, prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Letos jsem je koupil manželce místo Zodiaců. Mají už strojek Seiko NH35 místo Mioty, dělají 1 - 2 vteřiny denně do plusu a šroubovací korunku mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nihil7795 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 (upraveno) Prave dorazili - Manta 43, spokojnost zatial +5s denne Upraveno 25. října 2012 uživatelem nihil7795 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 mam ivicta 971 swiss made,500m vodotesnost,klon 7750 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCo Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Tiež mám doma jedny Invicty, model 7233, priemer 46 mm a váha 186 g. Majú strojček Miyota, jednostranne otočnú lnetu, šróbovaciu korunku a WR 200M, priehľadné dýnko... Hodinky sú masívne, majú svoje muchy a je pravda, že som ich kupoval na začiatku svojej chronocesty kvôli veľkosti na "ochutnanie"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Mam v umysle kupit Invicta Reserve Venom 1403. Vyzeraju dost masivne a extravagantne. Ma niekto skusenosti s tymto modelom..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Nemáte někdo nějaké ověřené stránky v USA, kde by se daly hodinky Invicta objednat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 (upraveno) Nemáte někdo nějaké ověřené stránky v USA, kde by se daly hodinky Invicta objednat? namátkou třeba www.amazon.com Upraveno 17. ledna 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 amazon znám, ale nevím, zda je to obchod nebo něco jako aukro? Jak je to tedy? Máš už nějakou zkušenost? Je zárukou, že mně nedorazí nějaký fejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 amazon znám, ale nevím, zda je to obchod nebo něco jako aukro? Jak je to tedy? Máš už nějakou zkušenost? Je zárukou, že mně nedorazí nějaký fejky? kupuji na amazonu bezne, fejky ti zadny neprijdou, je to provereny mezinarodni obchod s vybornymi referencemi. Neni to aukro, u nas je s tim castecne srovnatelny mall nebo kasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2013 ok díky, tak já to zkusím. A jak je s DPH a se clem? Na kolik to tak cca vyjde? Ty hodinky co chcu stojí 575 USD. Doprava je tam zdarma, ale nevím jestli se to nevztahuje jenom po USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2013 Doprava zdarma bude pravdepodobne jen pro USA, je to v podminkach prodejce(bacha dost obchodu do CR ani neposila, uvidis az potom co je das do kosiku a budes chtit koupit). CLO se neplati, DPH je kolem 20%, Postovne na hodinky vetsinou pod 20$ - takze odhadem bych rekl ze vyjdou na 14500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Clo se neplatí. Posledně, když jsem něco nechal poslat z USA tak po mně chtěla poštou plnou moc za vyřízení proclení a platil jsem cca 600,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Tak Venomy 1403 su doma.. krasne, mohutne hodinky, kvalita spracovania vyborna.. spokojnost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Tak už jsem taky v klubu! Moje Venomy 5733 jsou taky doma! Max spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobik Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Tak už jsem taky v klubu! Moje Venomy 5733 jsou taky doma! Max spokojenost! Dobrý den, možná ten obchod znáte,ale koupil jsem od nich Invicty a spokojenost http://www.usa-hodinky.cz/hodinky?Brand=Invicta. Zdraví Bobik P.S. Vím,hodinky máte,ale info se hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 obchod znám, ale neměl jsem něj důvěru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrXX Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Tak už jsem taky v klubu! Moje Venomy 5733 jsou taky doma! Max spokojenost! Venomy jsou všeobecně velmi zajímavé hodinky, jen mne zaujal ten poyurethanový řemínek - netahá to za kůži při váze pouzdra hodinek? Venomy jsou velmi těžký kus železa. Já osobně po zkušenosti s polyurethanem u Subaqua Noma IV bych už nic jiného než ocel nebo kůži nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Mas pravdu, su to tazke hodinky.. tiez mam polyuretanovy remienok.. a aj ten je pomerne hruby a masivny a ten polyuretan vyzera dost kvalitny.. problem vidim len v tom, ze nedokaze vzhladom na hrubku remienka dokonale kopirovat zapästie.. ale da sa na to zvyknut.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Tak jsem se nechal taky zlákat. Pro Diver 5053 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se