Přejít na obsah

Multifunkční kleště

African

Doporučené příspěvky

před 8 minutami, platinumteeth napsal:

Potřebuju reklamovat nedávno koupený Skeletool CX. Bohužel si nemapatuju, kde jsem ho objednával, z mailu jsem to smazala a vytištěnou fakturu nemám. Mám jen origo balení. Poslal bych to teda přímo do Morise. Netušíte, jestli mi reklamaci vyřídí i bez kupních dokladů? 

Vyřídí. Maximálně se zeptají na datum výroby (většinou to mají vyražené někde zevnitř rukojetí kleští), aby si ověřili, že 25 let záruka nevypršela...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, platinumteeth napsal:

Potřebuju reklamovat nedávno koupený Skeletool CX. Bohužel si nemapatuju, kde jsem ho objednával, z mailu jsem to smazala a vytištěnou fakturu nemám. Mám jen origo balení. Poslal bych to teda přímo do Morise. Netušíte, jestli mi reklamaci vyřídí i bez kupních dokladů? 

Nebudou řešit nic a pokud mají "skladem" CXko, rovnou si nové odvezeš s sebou domů.

BTW co s tím máš?

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, platinumteeth napsal:

Asi prkotina - nástavec na bity zůstává v otevřené poloze a nezacvakává se, takže bity vypadávají a nedrží v něm. Ale do rozebírání se sám nechci pouštět.

Jaký nástavec na bity, resp. co znamená, že zůstává v otevřené poloze? Ten běžný od Leathermanu má v sobě pružinku, která aretuje nasazený bit, nic víc. Pokud pružinka vypadne, bity v adaptéru nic nedrží.

Odkaz ke komentáři

Skeletool má bitholder "uzavřený" a na rozdíl od klasiky se odemyká stisknutím zadní části - viz příloha. Vypadnutí pružinky určitě nehrozí, spíš bych to tipoval na bordel/rez uvnitř. Blbé je že bez roznýtování se do toho dostat nedá, takže maximálně oplach a profouknutí stlačeným vzduchem. 

image.jpeg.eaaf9b12c7b15affc9af309417c3e8a2.jpeg

Odkaz ke komentáři

V 9. 12. 2023 v 21:53, Radek124 napsal:

Skeletool má bitholder "uzavřený" a na rozdíl od klasiky se odemyká stisknutím zadní části - viz příloha. Vypadnutí pružinky určitě nehrozí, spíš bych to tipoval na bordel/rez uvnitř. Blbé je že bez roznýtování se do toho dostat nedá, takže maximálně oplach a profouknutí stlačeným vzduchem. 

image.jpeg.eaaf9b12c7b15affc9af309417c3e8a2.jpeg

Nebyl jsem si jistý, jestli nepíše o prodlužovacím nástavci na bity. Z formulace "nástavec na bity zůstává v otevřené poloze, nezacvakává se" jsem nebyl moudrý, ale mohlo by to být to co popisuješ. 

Já u Skeletoolu zadní část nemačkám, na bit z boku zatlačím, tím západku odtlačím a bit vytáhnu.

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, Vasa_H napsal:

Minisikovkama otviram zip u batohu Venger, abych se dostal k nozi Victorinox a ten uz zvladne skoro vse. 

IMG_3279.jpeg

Dobrá taktika 😆 Nůž super, můj nejvíc používaný tool co nosím stále u sebe. Akorát máš o přepážku víc, budu se nad sebou muset zamyslet 😅 Co to máš prosím tě naptori kžížovému šroubováčku?

DSC_5683.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

před 48 minutami, African napsal:

Dobrá taktika 😆 Nůž super, můj nejvíc používaný tool co nosím stále u sebe. Akorát máš o přepážku víc, budu se nad sebou muset zamyslet 😅 Co to máš prosím tě naptori kžížovému šroubováčku?

DSC_5683.JPG

Myslíš lupu?

IMG_3280.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...