Vladar91 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Se mi sešlo na stole. Bond a wave+ můj. Signal kupuju šéfovi a Rebar na zkoušku a zítra ho vratim. Wave+ asi prodám protože do auta mám kvůli rajchu bonda tak hledám parťáka do přírody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Potřebuju reklamovat nedávno koupený Skeletool CX. Bohužel si nemapatuju, kde jsem ho objednával, z mailu jsem to smazala a vytištěnou fakturu nemám. Mám jen origo balení. Poslal bych to teda přímo do Morise. Netušíte, jestli mi reklamaci vyřídí i bez kupních dokladů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 před 8 minutami, platinumteeth napsal: Potřebuju reklamovat nedávno koupený Skeletool CX. Bohužel si nemapatuju, kde jsem ho objednával, z mailu jsem to smazala a vytištěnou fakturu nemám. Mám jen origo balení. Poslal bych to teda přímo do Morise. Netušíte, jestli mi reklamaci vyřídí i bez kupních dokladů? Vyřídí. Maximálně se zeptají na datum výroby (většinou to mají vyražené někde zevnitř rukojetí kleští), aby si ověřili, že 25 let záruka nevypršela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Super, děkuju za zprávu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 před 1 hodinou, platinumteeth napsal: Potřebuju reklamovat nedávno koupený Skeletool CX. Bohužel si nemapatuju, kde jsem ho objednával, z mailu jsem to smazala a vytištěnou fakturu nemám. Mám jen origo balení. Poslal bych to teda přímo do Morise. Netušíte, jestli mi reklamaci vyřídí i bez kupních dokladů? Nebudou řešit nic a pokud mají "skladem" CXko, rovnou si nové odvezeš s sebou domů. BTW co s tím máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Asi prkotina - nástavec na bity zůstává v otevřené poloze a nezacvakává se, takže bity vypadávají a nedrží v něm. Ale do rozebírání se sám nechci pouštět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 FYI, řada Skeletool se dělá až od roku 2008, takže přes 25 let mít rozhodně nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 17 hodinami, platinumteeth napsal: Asi prkotina - nástavec na bity zůstává v otevřené poloze a nezacvakává se, takže bity vypadávají a nedrží v něm. Ale do rozebírání se sám nechci pouštět. Jaký nástavec na bity, resp. co znamená, že zůstává v otevřené poloze? Ten běžný od Leathermanu má v sobě pružinku, která aretuje nasazený bit, nic víc. Pokud pružinka vypadne, bity v adaptéru nic nedrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Skeletool má bitholder "uzavřený" a na rozdíl od klasiky se odemyká stisknutím zadní části - viz příloha. Vypadnutí pružinky určitě nehrozí, spíš bych to tipoval na bordel/rez uvnitř. Blbé je že bez roznýtování se do toho dostat nedá, takže maximálně oplach a profouknutí stlačeným vzduchem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 V 9. 12. 2023 v 21:53, Radek124 napsal: Skeletool má bitholder "uzavřený" a na rozdíl od klasiky se odemyká stisknutím zadní části - viz příloha. Vypadnutí pružinky určitě nehrozí, spíš bych to tipoval na bordel/rez uvnitř. Blbé je že bez roznýtování se do toho dostat nedá, takže maximálně oplach a profouknutí stlačeným vzduchem. Nebyl jsem si jistý, jestli nepíše o prodlužovacím nástavci na bity. Z formulace "nástavec na bity zůstává v otevřené poloze, nezacvakává se" jsem nebyl moudrý, ale mohlo by to být to co popisuješ. Já u Skeletoolu zadní část nemačkám, na bit z boku zatlačím, tím západku odtlačím a bit vytáhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Dá se vůbec teď ARC někde koupit? Všude mi říkají, asejc leden.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Zdravím. Proč ne z jejich oficiálního e-shopu? Kupuji jenom tam https://www.leatherman.com/int/arc-702.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Snad mne nevyhodite za “monotool” Knipex cobra 125 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 před 13 minutami, Vasa_H napsal: Snad mne nevyhodite za “monotool” Knipex cobra 125 mm Jak s tím mažeš paštiku na chleba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Při troše fantazie by to asi šlo . Už jsem baštil runcajse 13-kou klíčem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 před 10 hodinami, neferirkare napsal: Zdravím. Proč ne z jejich oficiálního e-shopu? Kupuji jenom tam https://www.leatherman.com/int/arc-702.html Díky za tip, odkud a jak dlouho ti to zpravidla jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 před 5 hodinami, African napsal: Jak s tím mažeš paštiku na chleba? Minisikovkama otviram zip u batohu Venger, abych se dostal k nozi Victorinox a ten uz zvladne skoro vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 (upraveno) před 19 minutami, Vasa_H napsal: Minisikovkama otviram zip u batohu Venger, abych se dostal k nozi Victorinox a ten uz zvladne skoro vse. Dobrá taktika Nůž super, můj nejvíc používaný tool co nosím stále u sebe. Akorát máš o přepážku víc, budu se nad sebou muset zamyslet Co to máš prosím tě naptori kžížovému šroubováčku? Upraveno 12. prosince 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 před 48 minutami, African napsal: Dobrá taktika Nůž super, můj nejvíc používaný tool co nosím stále u sebe. Akorát máš o přepážku víc, budu se nad sebou muset zamyslet Co to máš prosím tě naptori kžížovému šroubováčku? Myslíš lupu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 SwissChamp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se