Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, prosím o pomoc s výběrem.

Obrátil se na mě kamarád s prosbou o radu ohledně výběru hodinek pro svojí manželku jako dárek za narození jejich dcery.

Ani jeden se o hodinky nějak více nezajímají, ale vědí, že já ano :-)

Problém je, že dámské jsem nikdy nesledoval.

Představa je taková, že to mají být jednoduší elegantní hodinky tak 4 indexy, ne chronografy, klasika ocel na tahu, pokud bude pěkný tak i řemen.

Tvar kulaté, nebo obdélníkové. Barva ciferníku, černá, bílá, hnědá - prostě něco konzervativnějšího.

Jeho manželce je 33 let oblékaná chodí lehce elegantně, ne kostýmky a moc formální oblečení.

Pracuje jako manažerka v jedné německé strojírenské firmě a jezdí často do Německa na porady a jednat s vyššími managery atd...

Takže by měly hodinky trochu být na úrovni a reprezentovat, ale nic okázalého spíše kvalitní zpracování.

Nemusí to být automaty, lepší by byl quarz cena tak okolo 15.000 Kč

Dokážete někdo dát nějaké typy co vybrat.

Díky moc!

Odesláno

S ohledem na ty pracovní cesty do Německa mě napadla jako dobrá volba pořídit německou značku hodinek. Vcelku elegantní a reprezentující myslím jednu z nejznámějších německých značek se mi zdají třeba Junghans 047/4250 Max Bill Damen

Ovšem pokud nevadí to plastové sférické sklo a samozřejmě quartz ( ovšem ten je spíše v zadání upřednostňován )

post-12296-037086800 1343856279.jpg

Odesláno
  V 1. 8. 2012 v 20:23, 'tomsoyer' napsal:

Ahoj, prosím o pomoc s výběrem.

Obrátil se na mě kamarád s prosbou o radu ohledně výběru hodinek pro svojí manželku jako dárek za narození jejich dcery.

Ani jeden se o hodinky nějak více nezajímají, ale vědí, že já ano :-)

Problém je, že dámské jsem nikdy nesledoval.

Představa je taková, že to mají být jednoduší elegantní hodinky tak 4 indexy, ne chronografy, klasika ocel na tahu, pokud bude pěkný tak i řemen.

Tvar kulaté, nebo obdélníkové. Barva ciferníku, černá, bílá, hnědá - prostě něco konzervativnějšího.

Jeho manželce je 33 let oblékaná chodí lehce elegantně, ne kostýmky a moc formální oblečení.

Pracuje jako manažerka v jedné německé strojírenské firmě a jezdí často do Německa na porady a jednat s vyššími managery atd...

Takže by měly hodinky trochu být na úrovni a reprezentovat, ale nic okázalého spíše kvalitní zpracování.

Nemusí to být automaty, lepší by byl quarz cena tak okolo 15.000 Kč

Dokážete někdo dát nějaké typy co vybrat.

Díky moc!

Ahoj, jsem přesvědčen, že tento model splní vše. Jedná se o CITIZEN a to tři druhy

- EW0930-55E černé

- EW0930-55L modré

- EW0930-55A bílé

- Eco-Drive (solární napájení

- TITAN a to jak pouzdro, tak tah

- vodotěsnost 100m, takže pro dámu absolutně dostačující

- sklíčko - SAFÍR

- quartz

Cena 7.000 - 8.000

Moje žena je dostala ode mne v ledu a dodnes jdou o -5s. Popřemýšlej, takto vybavené dámské a stylové hodinky myslím nenajdeš.

post-20133-040265900 1343856476.jpg

post-20133-071270200 1343856488.jpg

post-20133-016427000 1343856497.jpg

Odesláno

Díky za tipy, osobně si také myslím, že německé hodinky by byly ideální volbou.

Hodily by se i k jejímu VW autu :-)

Ještě nějaký tip na německé dámské hodinky?

Děkuji

Odesláno

Pokud německé, mrknul bych na Stowa (Antea, Partitio).

Jinak třeba Hamilton Jazzmaster Square Lady, ref H32251735 (nosí je přítelkyně a jsou fakt hodně pěkný)

Odesláno

Pokud nutne nemusi utratit 10+, tak koukni jeste na Chrise Warda. Victoria Deco vytunena hnedym kozenym pstrosim paskem vypada dostatecne elegantne.Da se k nim priplatit lepsi krabicka, darkove baleni, popr. vyryt neco na zadni stenu hodinek.

Odesláno

Podívej se taky na model DS first lady (ceramic) od Certiny. Jsou to quartzky a v cenovém limitu. Třeba tady je inspirativní fotka.

Odesláno

Jestli je to tak jak popisuješ,Eco drive od Citizenu se mi zdají jako super a jsou cenově v limitu

Citizen Eco-Drive Elegance FB1140-51D Posted Imagejestli se o hodinky nezajímají,tak se o ně nechtějí ani starat.Já bych volil tyhle.Safír,Eco drive,WR 100m.Co chtít víc za tu cenu?

Odesláno

Prosím ještě o tip kam zajít v Praze do kamenné prodejny, prohlédnout si osobně nějaké hodinky. V této specifikaci, kromě Chronoshopu a Koscomu, ty znám :-)

Díky

• po měsíci...
Odesláno

Vybrat dámské hodinky je větší problém než jsem čekal. Slečna nyní nosí sportovní automaty velikosti 38mm. Přála by si něco elegantnějšího a může to být klidně na baterku.

Velikost okolo 38mm

Žádné zbytečné přidané ciferníky.

Řůžové a jim podobné barvy se nelíbí. Ideálně světlej ciferník.

Když už bateriový, tak ať v tom není plastovej strojek menší než baterka.

Rád bych se vyhnul módním supermarketovým značkám.

Cena do 10 tis buď u nás, nebo z EU.

Kromě těch módních hypermarketových moderností za levný peníz jsem monoho nenašel. Většina dámských je menší. Docela se mi líbí značka Botta Design. Jen mi to přijde spíš jako pánské hodiny.

Máte prosím někdo nějaký tip?

• po měsících...
Odesláno
  V 13. 9. 2012 v 7:38, Tomas M. napsal:

Vybrat dámské hodinky je větší problém než jsem čekal. Slečna nyní nosí sportovní automaty velikosti 38mm. Přála by si něco elegantnějšího a může to být klidně na baterku.

Velikost okolo 38mm

Žádné zbytečné přidané ciferníky.

Řůžové a jim podobné barvy se nelíbí. Ideálně světlej ciferník.

Když už bateriový, tak ať v tom není plastovej strojek menší než baterka.

Rád bych se vyhnul módním supermarketovým značkám.

Cena do 10 tis buď u nás, nebo z EU.

Kromě těch módních hypermarketových moderností za levný peníz jsem monoho nenašel. Většina dámských je menší. Docela se mi líbí značka Botta Design. Jen mi to přijde spíš jako pánské hodiny.

Máte prosím někdo nějaký tip?

Vybral bych Stowa Antea 365. To sedí každému. Design je nedostižný už několik desítek let a jen tak to na ruce ikdo nenosí. Pravda, čekačka je 4-8 měsíců, tak bych možná koupil kytku a bonbonieéru a překvapení nechal na příští rok... crying_anim02.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...