Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To že člověk něčím žije, má nějaký koníček, vášeň atd. ještě neznamená, že trpí duševní poruchou.:) V tomto ohledu můžete být klidní. Poslouchání tikotu hodinek úchylka není.

Vášeň, to je to pravé slovo! Vášeň je to co dává životu smysl!:)

PS to Lukáš: Jakkoliv jste to myslel v žertu, tak jste se zase tak moc nesekl.:):)

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kromě tikání se teď moc těším, jak budu moci sledovat nátahové kolečko a vlastnš celý strojek při natahování hodinek. Asi je budu nosit dýnkem vzhůru, časem se tak naučím odečítat čas!!! :)

Odesláno

Tak zase k věci. mám tady pro Jirku2 jak by mohly vypadat ty s datumkou na šest, o kterých píše. Bojuju víc s technikou, než s proporcema, tak to tak prosím berte. Ale tahle varianta už se rýsuje.

sportblack065.jpg

Odesláno

Za sebe musím říct, že to na mě působí daleko symetričtějším a vyváženějším dojmem, než s datumkou na pozici 3. A ani by to nemuselo být extra dražší - vždyť se může použík Prim kalibr 64 (viz můj úlovek z bazaru). Ale zase se to prodraží novým číselníkem.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Taky se mi líbí datum na šestce víc. A když se bude okénko mírně rozšiřovat dolů - což chtěl cigi určitě udělat :)

Odesláno

noné---hodina a půl a už tři pochvaly, na to nejsem zvyklý, i když jde o známé firmy s podobným vkusem - kamil, vylepší to moje mizerné skore. tak přidám dvě už docela ostré možnosti. Na té datumce na 6 se mi nelíbí ten slepenec na 6 a ty dvě čárky na 12 nejsou zrovna originální, co říkáte? jedno z řešení:

sportblack0126.jpg sportblack0127.jpg

Odesláno

Tak tohle ne - v horní polovině ciferníku je toho moc. Včetně toho maxiloga. Nebo to zkus s původním logem.

Ale s tím pécéčkem ti to docela jde! To děláš v tom gymplu?

Odesláno

Georg, to je právě to, co chci, zdá se mi, že ta verze 6 padá jakoby na zadek. Nepodléhej dojmu, že je vše nahoře - to vytvářejí ručičky, které ale jednou budou taky na zadesetpůlosmý a bude to naopak. S tím logem je kříž, ale nejde změnit, to bych raději něco přidal dolů - uvidíme.

Zjistil jsem, že mám photoshop, tak to zkouším. Ale bez toho, aniž sem dal odklízečtuhle vyčištěnou verzi,bych to vůbec nezvlád - dík odklízeči.

Kamile, zkouším tu datumku udělat lichoběžníkovou, ale nevypadá to dobře, pouze na půl páté je to hezký. Navíc to zase ztenčí prostor pro datum, a ten je u svislého (6,12) data logicky mnohem užší , než u vodorovného (3).

Odesláno

Pak tedy zkus to datumové okénko na dvanáctce vyrobit rozšiřující se směrem nahoru a zbytek indexu na pozici 12 udělat ještě masívnější. Ať je to nejmasívnější markant číselníku. Když už tak ať to je pořádně vidět.

Jinak mám dost velké dilema. Koupil jsem Sport 1 a ne zrovna lacino. Od Prima jsem dostal nabídku a kalkulaci na renovaci. To vše se mi líbí, ale je tu ALE. Tou renovací vlastně přijdu o těch cca 35 let - stáří hodinek. Pokud bych je chtěl na denní nošení, je volba jasná. Ale chci je do sbírky a v ní mám mít krásné nerezové Sport 1 nebo nošené a ošoupané? Jak se mám rozhodnout? Předesílám, že zde nejde o finanční problém.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Takhle nějak by se mi to líbilo, ale na 6 a přizbůsobit tomu tvarem i ten zbytek indexu:

PrimmmIMG_0529.JPG PrimmmIMG_0528.JPG

Návštěvník Kamil
Odesláno

Neměla by datumovka být orámovaná? A co dáme mezi sedmičku a osmičku? A co ji úplně vykopnout?

Odesláno

Jsi ochotný vypustit datum? Připadá mi tam dost rušivé. A taky vnímám konflikt mezi čísly na vnitřní kružnici s logem (u černého číselníku - velké logo).

Odesláno

KOukám, docela jste se rozjeli.:)

A cigi,.... vážně pokrok!:) Začínám cítít, že je pro vaši tvorbu názoru strašně důležité, že si ji zkusíte hned sám vizualizovat. Oceňuji to a vidím, že už přichází i výsledky.

Jen pokračujte v klidu dál, jen jsem chtěl utrousit pár povzbudivých slov.;)

Odesláno

Georgi, já si myslím, že ve sbírce by jsi měl mít opravené, funkční vyčištěné hodinky. Pokud tam dáš nové nerezové pouzdro, jsou nové. Fakt je těch 35 let fuč.

Honza49

Odesláno
  cigi napsal:
Tak zase k věci. mám tady pro Jirku2 jak by mohly vypadat ty s datumkou na šest, o kterých píše. Bojuju víc s technikou, než s proporcema, tak to tak prosím berte. Ale tahle varianta už se rýsuje.

A co dát dolů menší index ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...