cigi Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Pozice korunky je tedy další téma - zajímá vás tahle varianta (cca 4.000,- za kus navíc)? Barvy - mám návrh na úsporu. Možnost je v tom, že ciferník bude bílý a ušetříme za přetisk datového věnce (cca 1200,-). Návrh dalších barev taky vychází z vašich přání, doufám: ciferník: bílý, indexy minut, rámečky lichoběžníků, logo, nápisy - černá, výplně lichoběžníků - (svítící) žlutá (vosy) ručky : lesklá - stříbrná (nerez, chrom), výplně - (svítící) žlutá datový věnec: bílý, čísla černá luneta: žlutá, černá čísla a indexy (vosy) samosebou lze nahradit černé popisy např. modrými, jen datumka černé - oboje vyhovuje mému návrhu! Prosím jurgena a Ondraje - přestaňte si ze mě dělat výživnou bžundu a vysvětlete mi, jak měnit barvy, nebo to rovnou udělejte, prosím. Další téma navrhuju index na 12 - myslím, že by mohl být jinačí, než na 3,6,9 - prosím o nápady - odvažte se ! a přetisk je tak jako tak nutný!
VS Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Prosím jurgena a Ondraje - přestaňte si ze mě dělat výživnou bžundu a vysvětlete mi, jak měnit barvy, nebo to rovnou udělejte, prosím. Hledej funkci Replace Colors. Vyber z obrázku kapátkem nejtmavši odstín barvy a barvu, kterou ji chceš nahradit. Barva se změní včetně všech odstínů. Postup pro Corel PhotoPaint, ale v Photoshopu to snad bude podobné.
Ondraj Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 2cigi To sis teda vymyslel pěknou hovadinu, nějak to nejde, budeš muset jít za profíkama.
decebal Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 takže je 12.11 uzavírám hlasování. Tabulka je akruální, co se týká výsledků. Je nás 10, vyhrála varianta B s 19 hlasy, pouze decebal si ji bohužel nedovede představit - dal jí nulu, takže se může v klídku rozhodnout, jestli nepůjde raději do repliky. nebo to sfoukne s náma. Představit si ji dokážu ale ta finální podoba tady ještě nepadla. Takže čekám, jak to dopadne. Kde bude logo? Které logo to bude? Jaké to celé bude mít barvy? Kde bude korunka? Těch otazníků je tam ještě dost. Jak říká Cigi - počkám a v klídku se rozhodnu.
Návštěvník Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 vo "vtipnosti" mam evidentne este velke rezervy pozeram:
mnovace Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Tak to je velká machrovinka, ve společnosti by individuum s těmito hodinkami jistě získalo označení ,,šampón´´
Bulli Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 No to je moc pěkný, teď už si to dokážu živě představit.. :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 jméno číslo A B C D cigi? 1. 0 1 1 2 omni 2. 0 2 0,5 1,5 decebal 3. 4 0 0 0 pepik 4. 2 2 0 0 steel 5. 0 4 0 0 bulli 6. 1 3 0 0 skeleton 7. 1 3 0 0 zdenda 8. 0 2 2 0 mnovace ? 9. xmenm ? 10. cigi 11. jurgen 12. 3 1 0 0 viktor 13. 3 1 0 0 celkem 10 14 19 3,5 3,5 takže je 12.11 uzavírám hlasování. Tabulka je akruální, co se týká výsledků. Je nás 10, vyhrála varianta B s 19 hlasy, pouze decebal si ji bohužel nedovede představit - dal jí nulu, takže se může v klídku rozhodnout, jestli nepůjde raději do repliky. nebo to sfoukne s náma. Cigi tys mi neodpověděl. Dáš tu jedničku, když budeš mít jedenáctku?
Prokop Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Odesláno 21. října 2006 To cigi: opravdu mě překvapuje, že byste byli ochotni opustit žlutou variantu. Myslím, že se žlutým žralokem nebo černým telecím řemenem se žlutým šitím (ano, takový řemínek bych vám dokázal nechat na míru ušít - už to mám prokonzultováno s výrobcem).
cigi Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Odesláno 21. října 2006 Kamile odpověděl jsem ti ihned po tvém dotazu: Já proti tomu nic nemám, bude-li nás 11, jdu jednoznačně do 11, nejlépe /11 . Takže ji s tebou vyměním, pakliže ji nebude chtít někdo, kdo hlasoval a je nutně před tebou. Prime a ostatní, já žlutou neopustil, pouze jsem vyšel vstříc ostatním, co chtějí jiné barvy a zkusil namíchat kompromis (žluté ijsem nechal ndexy a lunetu) a ještě ušetřit - vždyť k tomu jde žlutý nebo žlutě prošitý pásek taky jako zvon! Stále ale zůstává ta žlutá u mě jednička.
Dali Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Odesláno 21. října 2006 můžete mi někdo zrekapitulovat, jaká je poslední vybraná varianta, ať se můžu rozhodnout jestli se taky přihlásím. Ta diskuze je trochu nepřehledná a nejsem tady tak často abych ty zvraty stíhal sledovat. Díky
pepik Odesláno 22. října 2006 Nahlásit Odesláno 22. října 2006 Já som tiež za žltou ale pieskovou,aj z lunetou.A viem sa prisposobit vačšine.Chcem mať pri nosení pocit,že su v československu len 11 kusom a vediet kto ich má a naktorom mieste v republike su.Verim že sa to uskutoční a velmi sa nato teším.
Návštěvník Kamil Odesláno 22. října 2006 Nahlásit Odesláno 22. října 2006 Kamile odpověděl jsem ti ihned po tvém dotazu: Já proti tomu nic nemám, bude-li nás 11, jdu jednoznačně do 11, nejlépe /11 . Takže ji s tebou vyměním, pakliže ji nebude chtít někdo, kdo hlasoval a je nutně před tebou. OK, díky cigi. Taky by se mi líbila nejvíc žlutá.
Olda Odesláno 22. října 2006 Nahlásit Odesláno 22. října 2006 Je možné se ještě připojit? Jestli dobře počítám, tak bych byl jedenáctý a na Cigiho by určitě 11. vyšly. Varianta B bych také preferoval, ale barva nejraději modrá.
Bulli Odesláno 22. října 2006 Nahlásit Odesláno 22. října 2006 Já bych asi preferoval žlutou, indexy černé, a datumovku červenou, tak jak chtěl cigi, ale korunku bych nechal určitě na svém místě. Můžete mi někdo nastínit, jak bude pobíhat objednání takové zakázky u primu.
Dali Odesláno 22. října 2006 Nahlásit Odesláno 22. října 2006 to Bulli úplně jednoduše stejně jako u minulé l.e. tady se udělá seznam a každý sepíše s p. Prokopem smlouvu samostatně. Rozumím tomu dobře, že zvítězila datumka mezi 4 a 5, a korunka na 3? a teď se ještě ladí barva?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se