semi001 Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Co dodat k dnešní akvizici, dnes jsem se rozhodl jet se "nezávazně" bez peněz podívat na tyto krásné cibule. No a slovo dalo slovo, pak krásná věta od Pavla ( vezmi si je na ruku, ať si je zkusíš a jdeme na kávu ) mě dovedla k tomu, využít aplikaci na Iphone, spojit s bankou a už se převáděli peníze :-) Ani nevím, co bych k nim dodal, jsou tu celkem dost známé. Výborný, léty prověřený kalibr, nestárnoucí vzhled a komplet balení ( tak to mám rád ). Ještě při cestě domů, jsem psal Mrakoušovi, že beru nabízený tah na tyto hodinky, tak se těším až dorazí. Kůže totiž není můj oblíbený šálek čaje, i když tento hnědý k nim parádně sedí. Dost jsem se bál velikosti, ale jak jsem již věděl od SuperOceánů- díky celkem široké lunetě- hodinky působí menší. Takže to celkem jde. Jinak za necelý rok tady na fóru, jsou to mé cirka dvanácté hodinky pokud správně počítám :-) Tak doufám, že chvíli vydrží. Už dál nebudu "blafat" a jen si jich užívat.
financ Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Gratuluju, tohle jsou moje oblíbený Béčka. Sluší jim i Ocean Racer s překlápěčkou
semi001 Odesláno 7. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Gratuluju, tohle jsou moje oblíbený Béčka. Sluší jim i Ocean Racer s překlápěčkou Děkuji, jinak kořen ho měl náhodou u sebe, tak jsem neváhal ho zkusit. A jak se tu objeví tak ho beru okamžitě. :-)
Andrew Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Zase růžová košile, Ty se k těm Béčkům fakt hodíš Gratulace!
bandicoot Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Parada, nejsem sice fanda svetlych cifru, ale steelfishe jsou v tyhle barve nejlepsi.
semi001 Odesláno 7. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Zase růžová košile, Ty se k těm Béčkům fakt hodíš Gratulace! Děkuji, no vidíš a to mám jen dvě, a takhle to vyšlo. Jedna na prodej a druhá na koupi :-) Parada, nejsem sice fanda svetlych cifru, ale steelfishe jsou v tyhle barve nejlepsi. Děkuji. Taky jsem se do nich hned zamiloval :-)
panedge Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Jsou moc pekny,premejslel jsem nad nima,gratuluju a tesim se na foto na tahu.
misoo Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 (upraveno) gratulujem, breitlingy sa mi moc nepacia, ale tieto v spojeni s tym hnedym remenom vyzeraju paradne ! Upraveno 7. srpna 2012 uživatelem misoo
cretino Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 ..fakt paradne hodinky - celkom ti idu aj k autu Gratulujem
semi001 Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 ..fakt paradne hodinky - celkom ti idu aj k autu Gratulujem Díky, ještě by to chtělo hnědý elektrony
gougy Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Bezva "ryby", taky se přidávám ke gratulacím, užívej si
cretino Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Díky, ještě by to chtělo hnědý elektrony ..alebo nejake lestene pre pripad, ze by si ich nosil na tahu
semi001 Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 ..alebo nejake lestene pre pripad, ze by si ich nosil na tahu Tah bude, ale origo na ryby je broušený, takže v tuto chvíli bych celkem ladil :-D
African Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Velká gratulace Ten krémovej cifr jim sekne, moc se mi líbí. Prostě velmi funkční Tool for professionals Tak užívej"
semi001 Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Velká gratulace Ten krémovej cifr jim sekne, moc se mi líbí. Prostě velmi funkční Tool for professionals Tak užívej" Děkuji, taky užívám doufám, že vydrží déle než ostatní
Daemonultimate Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 S tou rukou z okýnka bych si to příště radši rozmyslel.Co kdybych šel zrovna okolo?Já nechal auták 2 min.bez dozoru u pošty na olšanský,všude milion aut,lidí i kamer.No a antiradar fuč,navigace fuč,boční okno fuč.Vlastně to tam bylo,ale podivně změnilo skupenství.42 je málo,44 je akorát a víc je super.Krásný Béčka,velká závist.At slouží ke spokojenosti.
semi001 Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 S tou rukou z okýnka bych si to příště radši rozmyslel.Co kdybych šel zrovna okolo?Já nechal auták 2 min.bez dozoru u pošty na olšanský,všude milion aut,lidí i kamer.No a antiradar fuč,navigace fuč,boční okno fuč.Vlastně to tam bylo,ale podivně změnilo skupenství.42 je málo,44 je akorát a víc je super.Krásný Béčka,velká závist.At slouží ke spokojenosti. Děkuji, jinak ruka z okna je jen pro focení :-)
robo Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Rybkám nie je čo vytknúť. Mal som ich s čiernym cifrom, takže gratulujem k novému prírastku a dúfam, že nie poslednému By the way - tá druhá fotka nemá chybu. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem robo
Peter78 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Jsou perfektni semi! At prinasi radost..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se