Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co dodat k dnešní akvizici, dnes jsem se rozhodl jet se "nezávazně" bez peněz podívat na tyto krásné cibule. No a slovo dalo slovo, pak krásná věta od Pavla ( vezmi si je na ruku, ať si je zkusíš a jdeme na kávu )

mě dovedla k tomu, využít aplikaci na Iphone, spojit s bankou a už se převáděli peníze :-)

Ani nevím, co bych k nim dodal, jsou tu celkem dost známé. Výborný, léty prověřený kalibr, nestárnoucí vzhled a komplet balení ( tak to mám rád ).

Ještě při cestě domů, jsem psal Mrakoušovi, že beru nabízený tah na tyto hodinky, tak se těším až dorazí. Kůže totiž není můj oblíbený šálek čaje, i když tento hnědý k nim parádně sedí.

Dost jsem se bál velikosti, ale jak jsem již věděl od SuperOceánů- díky celkem široké lunetě- hodinky působí menší. Takže to celkem jde.

Jinak za necelý rok tady na fóru, jsou to mé cirka dvanácté hodinky pokud správně počítám :-) Tak doufám, že chvíli vydrží.

Už dál nebudu "blafat" a jen si jich užívat.

post-19492-050705100 1344360434.jpg

post-19492-030877400 1344360444.jpg

post-19492-006831900 1344360452.jpg

post-19492-089613100 1344360462.jpg

post-19492-045476300 1344360471.jpg

post-19492-019419000 1344360480.jpg

post-19492-014305300 1344360490.jpg

post-19492-075603800 1344360508.jpg

post-19492-022319500 1344360521.jpg

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratuluju, tohle jsou moje oblíbený Béčka. Sluší jim i Ocean Racer s překlápěčkou :smile_anim:

Děkuji, jinak kořen ho měl náhodou u sebe, tak jsem neváhal ho zkusit. A jak se tu objeví tak ho beru okamžitě. :-)

Odesláno

Zase růžová košile, Ty se k těm Béčkům fakt hodíš ;)

Gratulace!

Děkuji, no vidíš a to mám jen dvě, a takhle to vyšlo. Jedna na prodej a druhá na koupi :-)

Parada, nejsem sice fanda svetlych cifru, ale steelfishe jsou v tyhle barve nejlepsi.

Děkuji. Taky jsem se do nich hned zamiloval :-)

Odesláno (upraveno)

gratulujem, breitlingy sa mi moc nepacia, ale tieto v spojeni s tym hnedym remenom vyzeraju paradne ! smile_anim.gif

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

..fakt paradne hodinky - celkom ti idu aj k autu :) Gratulujem

Díky, ještě by to chtělo hnědý elektrony biggrin.gif

Odesláno

..alebo nejake lestene pre pripad, ze by si ich nosil na tahu :D

Tah bude, ale origo na ryby je broušený, takže v tuto chvíli bych celkem ladil :-D

Odesláno

Velká gratulace :smile_anim: Ten krémovej cifr jim sekne, moc se mi líbí. Prostě velmi funkční Tool for professionals :guitar: Tak užívej"

Děkuji, taky užívám smile_anim.gif doufám, že vydrží déle než ostatní rolleyes.gif

Odesláno

S tou rukou z okýnka bych si to příště radši rozmyslel.Co kdybych šel zrovna okolo?Já nechal auták 2 min.bez dozoru u pošty na olšanský,všude milion aut,lidí i kamer.No a antiradar fuč,navigace fuč,boční okno fuč.Vlastně to tam bylo,ale podivně změnilo skupenství.42 je málo,44 je akorát a víc je super.Krásný Béčka,velká závist.At slouží ke spokojenosti. :cheers:

Odesláno

S tou rukou z okýnka bych si to příště radši rozmyslel.Co kdybych šel zrovna okolo?Já nechal auták 2 min.bez dozoru u pošty na olšanský,všude milion aut,lidí i kamer.No a antiradar fuč,navigace fuč,boční okno fuč.Vlastně to tam bylo,ale podivně změnilo skupenství.42 je málo,44 je akorát a víc je super.Krásný Béčka,velká závist.At slouží ke spokojenosti. :cheers:

Děkuji, jinak ruka z okna je jen pro focení :-)

Odesláno (upraveno)

Rybkám nie je čo vytknúť. Mal som ich s čiernym cifrom, takže gratulujem k novému prírastku a dúfam, že nie poslednému ;) :D

By the way - tá druhá fotka nemá chybu.

Upraveno uživatelem robo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...