Přejít na obsah

AUKRO - hodnocení prodejců

Doporučené příspěvky

Já mám teď s Aukrem dvakrát negativní zkušenost... Ale nemůže za to prodejce, ale přímo Aukro...

Přihazoval jsem v aukci na PSII, aukce končila ve středu večer a já ji v tu středu večer vyhrál... Ale jaké bylo moje překvapení, když jsem ráno zjistil, že aukce pokračuje a byla prodloužena o 24 hodin...

Na můj dotaz na Aukro mi odpověděli tohle :

Dobrý den,

tato nabídka byla v důsledku technických potíží prodloužena o 24 hodin. Zatím jste se tedy výhercem nestal.

S pozdravem a přáním pěkného dneMonika Vychodilová

Aukro tým

A včera večer podobně... Aukce skončila, ale byla prodloužena do dneška...

No není to na zabití? sad01_anim.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano...

Člověk pak prochází stádiem euforie, vzteku a zklamání...

Tak snad to dají brzo dohromady...

Nebo mne klepnegunsmilie.gif

Nedají. Poslední dobou zkazili co mohli a odmítají se o tom vůbec bavit, nápadně začínají připomínat náš policejně soudní aparát. Každou připomínku nebo stížnost ,,vyhodnocují jako nedůvodnou" a svoje nezdary a naprosto chybná rozhodnutí vydávají za úspěchy a zlepšení. Mají IQ tykve..

Odkaz ke komentáři

Prodejce z Aukra - Petr Kucharčík - zkoušel někdo ? Dostal jsem tip na něj, že prý spolehlivost a vstřícnost, známý zakoupil jedny citizeny na dobírku a vše OK. Kupoval někdo ??

http://aukro.cz/my_page.php?uid=4450192

Je jasné, že jde o šedý dovoz, ale ceny slušené, na většinu modelů 3 roky záruka, všechno pozitivní komentáře. Váhám zda nějaké nevzít...

Odkaz ke komentáři

2*LSD*: Neváhej - žádná firma inhodinky.cz neexistuje, stejně jako doména s tímto jménem. Pokud mohu, dobře radím:

• vyprdni se včas na tyhle obývákové překupníky z aukra a radši si ty šikmooké kvartzky kup o kilo dráž u někoho, kdo vede i normální obchod.
  • I kdybys ty hodinky nechtěl v zákonné lhůtě vracet (čehož se koupí na Aukru de-facto předem zříkáš), tak to oceníš to už při první reklamaci.
  • A při koupi z oficiální distribuce nás aspoň ušetříš pruzení, esli někdo od toho zázraku nemáme českej návod a esli netušíme kdo to tady servisuje... :wheelchair:

Edit: A jestli sháníš nějakej konkrétní model - dej to do poptávky sem, dost možná že proti Aukru ještě ušetříš.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

to Radek - chápu, je jasný že to prodává někde z domu, ale údaje, ič, registrace vše ok. Rozdíl je ale u vyšších modelů Citizen např. 7-8 tis. oproti oficialnímu prodejci. Dodávka je s mezinárodní zárukou 1 rok (3 roky u něj) - jako ebay apod., faktura, manuál v CZ, pozáruční servis udělají snad kdekoliv (to už neudáváš záruku), ale samozřejmě to zacáluješ.

Jen se ptám, protože cena není "pár stovek" navíc, to bych neřešil, takže váhám. Přes akuro kupuji jen drobnosti. Známý z práce kupoval, prý bez problému (jinak bych ani neuvažoval). Ty komentáře tam jsou taky vše pozitivum. Proto jeslti tu má někdo osobní zkušenost ? Obecně aukru moc nevěřím, těch kauz jsem už registroval řadu...

Odkaz ke komentáři

Prodejce z Aukra - Petr Kucharčík - zkoušel někdo ? Dostal jsem tip na něj, že prý spolehlivost a vstřícnost, známý zakoupil jedny citizeny na dobírku a vše OK. Kupoval někdo ??

http://aukro.cz/my_p...php?uid=4450192

Je jasné, že jde o šedý dovoz, ale ceny slušené, na většinu modelů 3 roky záruka, všechno pozitivní komentáře. Váhám zda nějaké nevzít...

Zdar

ja od něj kupoval seiko sumo,jinde jsem je nemohl sehnat.Vše proběhlo hladce a rychle je z Jihlavy tak že vpřípadě reklamace nebo jiných problémů to mám za rohem,ale suma šlapou nad očekávání přesně.:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Prodejce patrik_2015 z Olomouce:

"Hodinky Prim s datumovkou,kožený řemínek.Plně funkční." Tolik popis. A to. co mi přišlo:

Hodinky mají proti očekávání zlacené pouzdro v téměř dokonalém stavu (neostrá fotka, asi tedy ne úmyslně). Ale plně funkční podle tohoto prodejce znamená:

- stržené pero (dá se trochu natáhnout, pak přeskakuje)

- očesané zuby na seřizovacím pastorku (nejdou pořádně nařídit)

Strojek tedy dobrý tak leda jako dárce orgánů (hodinky jsem kupoval především kvůli strojku).

Odkaz ke komentáři

Prodejce patrik_2015 z Olomouce:

"Hodinky Prim s datumovkou,kožený řemínek.Plně funkční." Tolik popis. A to. co mi přišlo:

Hodinky mají proti očekávání zlacené pouzdro v téměř dokonalém stavu (neostrá fotka, asi tedy ne úmyslně). Ale plně funkční podle tohoto prodejce znamená:

- stržené pero (dá se trochu natáhnout, pak přeskakuje)

- očesané zuby na seřizovacím pastorku (nejdou pořádně nařídit)

Strojek tedy dobrý tak leda jako dárce orgánů (hodinky jsem kupoval především kvůli strojku).

SZ

Odkaz ke komentáři

Znáte někdo toto? Na prvni pohled docela dobry

http://aukro.cz/show...item=2630460341

Kdysi se to tu řešilo, ale teď to samozřejmě nemůžu najít...

Já jsem si téhle firmy všimnul, když se živili zasazováním starých strojků do nových pouzder. Na Aukru se jim ale asi úplně nedaří, soudě podle malého ratingu a toho, že jim tam některé nabídky visí už skoro rok. Ostatně, i v e-shopu mají víceméně furt ty samé kusy, takže z prodeje asi primárně nežijou. Teď asi zkoušejí trochu jinou cestu a mně se to líbí.

Jen mi nějak nedochází, proč mají za základní model s tím Seagullem jinou cenu na Aukru a jinou na stránkách. A to celkem fest jinou...

Mě by zajímala ta openheart verze, i když to už není úplně pilotní klasika...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pordejce: Zkurka1

jsem začátečník, který od ní koupil Igeny a po rozbalení jsem se nestačil divit!!!

http://aukro.cz/prim-sport-1-okrovy-cifernik-krasne-presne-jdouci-i2684344519.html

popis nabídky / aukce: Prim SPORT 1 okrový ciferník krásné přesně jdoucí !!!

realita co přišla:

• neoriginální ciferník (z fotek jsem tak již usuzoval a počítal jsem s investicí do originálu)
  • neoriginální korunka(z fotek jsem tak již usuzoval a počítal jsem s investicí do originálu)
  • přetřené pouzdro stříbřenkou taky aby nešlo z fotek poznat (v reálu je to do oči bijící!) v aukci fotky č.6 a 7(po detailnějším zkoumání to tam už vidím i já...)
  • stejně přetřená i část lunety (to na fotkách není vyfoceno pro změnu vůbec)!

Za mě 100% nedoporučuji tohohle prodejce!

PS: na aukru má další aukci http://aukro.cz/prim-pavouk-rarita-cervene-cislice-plne-funkcni-i2728589467.html na 5.fotce při detailnějším shlédnutí je viditelná stříbřenka taky. Takže její popis: "pouzdro nádherný stav" je pěkný...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...