xcmaniax Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Obchod proběhl přesně dle domluvy, z hodinek a přístupu mám radost. Třeba zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addpar Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Vše v nadstandardním pořádku, Zdeněk je férovej borec, děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Zasloužilý chronočlen, u kterého nelze pochybovat o kvalitě obchodního procesu ani samotných hodinek. Vše naprosto perfektní, rychlé a příjemné. Bylo mi ctí a budu se těšit příště, snad již v lepších časech. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Drobný nehodinkový nákup. Nicméně vše proběhlo nesmírně hladce, svižně a pohodově. Veliká radost a spokojenost. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Vše v pořádku. Nehodinkový obchod. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Udělal jsem si dnes radost hodinkovým nákupem od Rybíze. Skvělé hodinky, které si teď na zápěstí nějakou dobu posedí. Vlídná cena, dobrý pokec, vše jak bylo domluveno. Doufám zase někdy nashle! Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Připojuji se k davu spokojených. Prodejce s velkým P, vše absolutně na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 I já mohu potvrdit super domluvu, rychlou komunikaci i odeslání. Vše v naprostém pořádku a doporučuji k obchodování Ještě jednou děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Pozor na něj! Jenom jsem si u jednoho inzerátu nastavil sledování a jelikož už se pár let známe a nejeden obchod proběhl, tak mě Zdeněk kontaktoval a zákeřně mi nabídl mnou dlouho vysněné hodinky v lepším stavu za krásnou cenu. Sešli jsme se na prohlídku, dali kafe, pěkně popovídali a protože jsem se hned nemohl rozhodnout, v klidu prohlásil, že je nechá stranou a dá mi čas. Nijak netlačil a řekl, že to musí uzrát. No odolával jsem asi deset dní, uzrálo to a obchod byl uzavřen. Hodinky předány ve stavu 99,999 % - jako nové - v kompletním balení. Probrali jsme náš chronobundus a navzájem okoukli různé naše časostroje. Myslím, že jsme se neviděli naposled. Paráda! Tímto ještě jednou děkuji za obchod a za velmi férové a vstřícné jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Vše v naprostém pořádku. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Vše proběhlo rychle a bez problémů, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Obchod s Rybízem? Naprosto perfektní záležitost. Vše přesně tak,jak psal. Velice příjemné jednání, super pokec, kukačky na místě upraveny přesně na ruku, ukázka hodinařiny a navíc neuvěřitelně příjemný člověk. Klobouček a můžu jen a jen doporučit. Víc takových lidí a jak by bylo na světě krásně. Seth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Radost obchodovat se Zdeňkem. Doporučuji:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Skvělý člověk a odborník. Super jsme pokecali a Zdeněk mi navíc hodně poradil a pomohl. Mám od něj svoje první Rka a nemohu si je vynachválit. Vše co jsme si domluvili, platilo do posledního puntíku. Těším se na další setkání. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se