Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

totalni a absolutni evergreen... rybiz je (spolu)pacient k pohledani ;) opet na 1* a verim, ze to neni naposledy... (a mozna diky nemu zacnu opet nosit hodinky :))

Upraveno uživatelem IzTaPa
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Musím potvrdit vše výše zmíněné..

Absolutní pecka, profesionální přístup a musím uznat ze jsem takovéto jednání nezažil, i když se nakonec prodej z me strany neuskutečnil a na poslední chvíli byl zrušen, byl zachován naprosto perfektní přístup..

Jen více takovýchto lidi..

JEŠTĚ JEDNOU MOCKRÁT DĚKUJI ZA FULLSERVIS !!

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Další obchod, tentokrát konečně hodinkový, proběhl OPĚT k naprosté spokojenosti. Hodinky v perfektním stavu, příjemné jednání, popovídání, káva... Kdyby bylo víc takových lidí, tak je na světě krásně. :)

Díky!

Upraveno uživatelem Tittus
  • po měsících...
Odesláno

obchod sice mensiho rozsahu, vse korektni, bez problemu, rychle poslane, rozhodne doporucuju...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nebyl to klasickej deal, ale mel jsem tu cest a narodni svatek trubadurovi neco zaridit a vono to zase fsecko klaplo na 100%, proste jako obvykle. S timto soudruhem to snad ani jinak nejde, next time again! Spasiba, da svidaňja...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Menší nehodinkový obchod proběhl dle dohody a mě může mrzet jen to, že jsrm to řešil přes prostředníky. Takže díky a doporučuji.

• po měsíci...
Odesláno

Děkuji za bezproblémový a rychlý obchod, kupované zboží (cestovní pouzdro) dorazilo rychle a přesně podle popisu v inzerátu. Doporučuji.

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...