marekj333 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Tiež si myslím , ďakujem ti, idem to objednať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 K tomu Hirsch sa bude hodiť motylova spona 20mm za 28,30? ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Ano bude pasovat, ale doporučím Hirsch Pusher, ta je svou kontrukcí někde úplne jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 (upraveno) Bakere, nemáš prosím tě reálnou fotku řemínku HIRSCH Capitano? Hledám náhradu za originálního krokodýla. Chtěl bych černý 22 mm na své Breitling. Tak nějak jsem zvažoval mezi tímto a RIOS Jet, a asi vyhrál Capitano. Je mezi nimi nějaký zásadní rozdíl než jen v ceně? Upraveno 24. října 2016 uživatelem ron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Ahoj Rone,rozdíly mezi oběma řemínky jsou především v technologii a zpracování. Na pohled je Rios Jet pocitově masivnější (boční hrana je velmi silná) a tvrdší řemen, ten bych doporučil spíše na řadu Avenger, naproti tomu Capitano je podobně tlustý, ale díky tenčí hraně působí subtilněji a elegantněji, idelání pro béčka s jemnějšíma nožičkama - Navitimer, Transocean, SuperOcean Heritage, atd. Cenový rozdíl mezi oběma modely je patrný na první pohled. Nějaké fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 (upraveno) Děkuji moc za skvělé fotky a dokonalý popis se srovnáním . Musím říct, že ten řemínek vypadá dokonale, pár org. croco Breitling řemínků jsem měl a tento vypadá úplně stějně a je za 1/3 ceny. Upraveno 25. října 2016 uživatelem ron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Ahoj Bakere, Potreboval bych poradit co na tyhle brajtle,cifr antracit. Moje predstava je seda jesterka/zralok.Co by jsi mi doporucil? sirka 20mm, predem dik, Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Ahoj Jirko,ještěrku bych na ně nedával, ty řemínky jsou vetšinou příliš subtilní určené spíš na nějaké oblekovky.Pokud žralok, pak Rios Wave v šedé barvě, ale já bych jednoznačně doporučil Hirsch Heritage v antracitově šedé barvě, ten bude imho dokonalý.Případně Hirsch Arne by mohl k těm hodinkám vypadat velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Ahoj Bakere,Pujdu do toho zraloka a pak uvidime. Diky za tip Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laki Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Zdravím,chcel by som na obe svoje hodinky kožu, ale nie som si istý, čo mám zvoliť. Dúfam, že je v poriadku žiadať v tomto vlákne o radu. Na Seiko Speed Racer (SNK369) zvažujem niečo prešívané, na štýl Hirsch Trooper, v čiernej: Na Prim Sport by som chcel možno niečo športovejšie, ale vôbec neviem, čo: Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem Laki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Ahoj,Trooper na Seiko je dobrá volba, je to skvělě zpracovaný řemen za vynikajicí cenu, další možností je Hirsch Kent.Na Prim Sport bych zvážil Hirsch Jumper s oranžovým prošitím případně Hirsch Rally nebo Rios Racing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laki Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Díky, Baker,asi teda pôjdem do Troopera a Jumpera, fakt super nápad s oranžovým prešitím na Prim. Môžem sa ešte opýtať, čo znamená tabuľka v popise? Ak majú obe hodinky reálnu šírku 18 mm, mám si objednať veľkosť 20mm - podľa tabuľky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Díky, Baker,asi teda pôjdem do Troopera a Jumpera, fakt super nápad s oranžovým prešitím na Prim. Môžem sa ešte opýtať, čo znamená tabuľka v popise? Ak majú obe hodinky reálnu šírku 18 mm, mám si objednať veľkosť 20mm - podľa tabuľky?1. řádek šíře u stěžejky2. řádek šíře u spony3. řádek tloušťka (zhruba u stěžejky)asi tak to tipuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Ahoj Bakere, mohl bych se zeptat jak to nakonec dopadlo s těmito zulu řemínky od Hirsch? Budete je mít v nabídce? Vím, že tady o nich padla už někdy loni zmínka.. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Môžem sa ešte opýtať, čo znamená tabuľka v popise? Ak majú obe hodinky reálnu šírku 18 mm, mám si objednať veľkosť 20mm - podľa tabuľky? Je to ja píše Radim výše, pro šířku 18mm je nutno objednat šířku 18mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Ahoj Bakere, mohl bych se zeptat jak to nakonec dopadlo s těmito zulu řemínky od Hirsch? Budete je mít v nabídce? Vím, že tady o nich padla už někdy loni zmínka.. Díky Bohužel zatím nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Zkusím se zeptat jestli existuje něco v rozměru 23/15,16 mm ? na mé Doxa grafic. Momentálně tam mám stařičký Hirsch Chevreau 22/13mm. DíkJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Ahoj Viktore, doporucis neco serioznejsiho/uhlazenejsiho 22mm na Davosu RAF? Asi neco hnedeho spise leskleho a do zlatova? Jen tak nejak hadam Dik moc Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem parnistroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Zkusím se zeptat jestli existuje něco v rozměru 23/15,16 mm ? na mé Doxa grafic. Momentálně tam mám stařičký Hirsch Chevreau 22/13mm. U nas bohuzel, mame v nabidce jedinny remen 23/20 Hirsch Duke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se