Přejít na obsah

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bakere, nemáš prosím tě reálnou fotku řemínku HIRSCH Capitano? Hledám náhradu za originálního krokodýla. Chtěl bych černý 22 mm na své Breitling. Tak nějak jsem zvažoval mezi tímto a RIOS Jet, a asi vyhrál Capitano. Je mezi nimi nějaký zásadní rozdíl než jen v ceně?

Upraveno uživatelem ron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Rone,

rozdíly mezi oběma řemínky jsou především v technologii a zpracování. Na pohled je Rios Jet pocitově masivnější (boční hrana je velmi silná) a tvrdší řemen, ten bych doporučil spíše na řadu Avenger, naproti tomu Capitano je podobně tlustý, ale díky tenčí hraně působí subtilněji a elegantněji, idelání pro béčka s jemnějšíma nožičkama - Navitimer, Transocean, SuperOcean Heritage, atd.

Cenový rozdíl mezi oběma modely je patrný na první pohled.

Nějaké fotky

Capitano1.jpg

Capitano2.jpg

Capitano3.jpg

Odkaz ke komentáři

Děkuji moc za skvělé fotky a dokonalý popis se srovnáním   :clap: . Musím říct, že ten řemínek vypadá dokonale, pár org. croco Breitling řemínků jsem měl a tento vypadá úplně stějně a je za 1/3 ceny. 

Upraveno uživatelem ron
Odkaz ke komentáři

Ahoj Jirko,

ještěrku bych na ně nedával, ty řemínky jsou vetšinou příliš subtilní určené spíš na nějaké oblekovky.

Pokud žralok, pak Rios Wave v šedé barvě, ale já bych jednoznačně doporučil Hirsch Heritage v antracitově šedé barvě, ten bude imho dokonalý.

Případně Hirsch Arne by mohl k těm hodinkám vypadat velmi dobře.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

chcel by som na obe svoje hodinky kožu, ale nie som si istý, čo mám zvoliť. Dúfam, že je v poriadku žiadať v tomto vlákne o radu.

Na Seiko Speed Racer (SNK369) zvažujem niečo prešívané, na štýl Hirsch Trooper, v čiernej:

OMmkWoCl.jpg

Na Prim Sport by som chcel možno niečo športovejšie, ale vôbec neviem, čo:

ndxH0zAl.jpg

Upraveno uživatelem Laki
Odkaz ke komentáři

Díky, Baker,

asi teda pôjdem do Troopera a Jumpera, fakt super nápad s oranžovým prešitím na Prim.

Môžem sa ešte opýtať, čo znamená tabuľka v popise? Ak majú obe hodinky reálnu šírku 18 mm, mám si objednať veľkosť 20mm - podľa tabuľky?

post-3389-0-74108000-1478257562.png

Odkaz ke komentáři

Díky, Baker,

asi teda pôjdem do Troopera a Jumpera, fakt super nápad s oranžovým prešitím na Prim.

Môžem sa ešte opýtať, čo znamená tabuľka v popise? Ak majú obe hodinky reálnu šírku 18 mm, mám si objednať veľkosť 20mm - podľa tabuľky?

1. řádek šíře u stěžejky

2. řádek šíře u spony

3. řádek tloušťka (zhruba u stěžejky)

asi tak to tipuju :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...