Baker Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Dobrý den, o jaký model se jedná, 39mm nebo 41mm. Případně jakou mají hodinky rozteč řemínku, 21mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Dobry den jedna sa o model L3.659.4.58.6 myslim ze maju tah 21mm,model 41mm.Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Tak objednáno. Imperial, spona a vystěžejkovač....Díky za pomoc.Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Dobry den jedna sa o model L3.659.4.58.6 myslim ze maju tah 21mm,model 41mm.Dik V rozměru 21mm je výběr poměrně omezený, vzhledem k výšce hodinek by mohl být vhodný Hirsch Duke, případně něco z řady Performance v rozměru 22mm, díky kaučukové konstrukci není problém nasadit tento řemínek i na 21mm rozteč, např. HIRSCH Paul, George, James. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Dakujem za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Novinky HIRSCH pro rok 2015 Hirsch Tiger - nově v bílé barvěHirsch Paul a Hirsch James - nově v dámském provedení, nová barva bíláHIRSCH Heritage - zcela nový modelHIRSCH Earth - zcela nový modelHIRSCH Rally - zcela nový modelHirsch Urbane - zcela nový model řemínkuHirsch Highland - nově v rozměru 30 mmHirsch Jumper - nově v rozměru 26 mmHirsch Buffalo - nově v rozměru 24 mmHirsch Liberty - nově v provedení XLHirsch Princess - zcela nové barevné variantyHirsch Duke - nově v rozměru 23 mm Některé řemínky bohužel z nového katalogu zmizely ...Hirsch Terra - všechny varianty (máme poslední kusy skladem)Hirsch Pure - zelenáHirsch Extreme - všechny variantyHirsch Lord - všechny variantyHirsch Hevea - hnědá, béžováHirsch Accent - bílá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Tak ty nový remeny jsou všechny výborný. To je fajn, že jdou s dobou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 pěkné to pásečky Dneska jsem Ti položil objednávku. Nakonec vyhrál Duke ve 21mm a deploymentka. Chtěl jsem ještě HIRSCH Terra žlutá 26mm na dievas ala radiomir, ale nedostupný Nějaký nápad narychlo co místo něho?, že bychom to přihodili? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Parádní novinky, zase je o čem přemýšlet. A díky bohu za Rally, ikdyž mě teď pěkně štve, že jsem pustil PE, na ty by byl dokonalý. Ale na Seika bude taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yohoho Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Ahoj. Byl jsem odkazan na toto vlakno. Shanim nejakou alternativu k remenu Rios Sailor. Jde o to, ze jsem ho nasel pouze ve 20mm verzi a ja bych potreboval 22mm. Predem diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yohoho Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Ahoj. Byl jsem odkazan na toto vlakno. Shanim nejakou alternativu k remenu Rios Sailor. Jde o to, ze jsem ho nasel pouze ve 20mm verzi a ja bych potreboval 22mm. Predem diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcatt Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Pani, nikde sa nemozem dopatrat k zivym fotkam Hirsch Sueda. Nema ho nahodou niekto z vas vo farbe Gold Brown?Baker, nemas prosim ta ty nejake zive foto? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Ahoj. Byl jsem odkazan na toto vlakno. Shanim nejakou alternativu k remenu Rios Sailor. Jde o to, ze jsem ho nasel pouze ve 20mm verzi a ja bych potreboval 22mm. Predem diky za odpoved Ahoj, bohužel v naší nabídce nic podobného jako Sailor ve 22mm nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Baker, nemas prosim ta ty nejake zive foto? Máme pouze tuhle fotku na FB. Zkusím ještě pohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yohoho Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Baker: ok, diky za info. Ja uz nasel alternativu v zahranicnim eshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcatt Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Máme pouze tuhle fotku na FB. Zkusím ještě pohledat. Diky, ak este nieco najdes, budem vdacny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Ahoj,prosím tě, Bakere, jaký řemen Hirsh Performance bys mi doporučil k zeleným Alpinistům? (Seiko SARB017)Mám tah, ale rád bych ozkoušel vrchol blaha = něco z Performance řady.Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Já teda nejsem Baker, ale za sebe jedině James - ty jakože aligátoři jsou i na tomhle jinak skvělym řemeni hrozný a zbytek je moc divokej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 prosím tě, Bakere, jaký řemen Hirsh Performance bys mi doporučil k zeleným Alpinistům? (Seiko SARB017) Ahoj Locky, ja bych tam dal hnědý James, George nebo Paul. Tiger už je moc tlustý a ostatní se k hodinkám barevně nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Chcel by som objednat Hirsch Duke 21mm a rad by som vedel ktora motylova spona z Vasej ponuky by sa knemu hodila. A ci je potrebne objednat aj stejzky. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se