Přejít na obsah

Baker

Doporučené příspěvky

Také bych rád Viktore nějaké doporučení ohledně řemenu na tyto hodinky pro dceru.Bude se hodit tento Hirsch Luisianalook ? Rozměr je 16mm teda dámský /dětský/. 

Případně prosím doporuč jiný,raději něco méně fin.náročného,díky.

Pokud modrý, pak bych tam dal spíše Hirsch Rainbow.

Pokud bílý, tak ten New Orleans bude naprosto v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chci požádat o radu s výběrem..

Chtel bych řemen k Certina Big Size Chrono Precidrive, v oceli, s černým cifrem, ted na ocelovém tahu..

Libi se mi Hirsch Robby - černý s červeným prošitím.. Nebo bys mi doporučil neco jiného, voděodolného, prosím?

Zápěstí mam 20 cm.

Diky moc

Martin

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mohl bych poprosit o radu? Potřebuji nový řemen na Hamilton khaki officer mechanical (https://shop.hamiltonwatch.com/khaki-field-officer-mechanical-h69419363.html) a musím říct, že originál mě nadchl a chtěl bych co nejpodobnější, ale kupovat originál za třetinu ceny nových hodinek se mi nechce. Sháním tedy nějakou alternativu, nenapadá tě něco? Chtěl bych zachovat canvas a kovové dírky. Díky za pomoc :-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud modrý, pak bych tam dal spíše Hirsch Rainbow.

Měl jsi pravdu Viktore,Hirsch Rainbow vypadá velmi dobře,dceři se líbil,brzo udělám nějakou fotku pro ilustraci /teď je tu pod mrakem a tma jak v pytli/.Díky za doporučení a poslání a Marcelovi za dárek :-) 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, mohl bych poprosit o radu? Potřebuji nový řemen na Hamilton khaki officer mechanical (https://shop.hamiltonwatch.com/khaki-field-officer-mechanical-h69419363.html) a musím říct, že originál mě nadchl a chtěl bych co nejpodobnější, ale kupovat originál za třetinu ceny nových hodinek se mi nechce. Sháním tedy nějakou alternativu, nenapadá tě něco? Chtěl bych zachovat canvas a kovové dírky. Díky za pomoc :-)

Ahoj, bohužel žádný canvas nemáme v nabídce, alternativou by mohl být tento Miggy nebo Technical.

Chystáme něco do nabídky koncem prázdnin.

Canvas je na e-shopu a na cestě od taliánů

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...