Baker Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Ahoj Viktore, trnová spona. Řemen ještě vubec nevim jaky Ondro, nejlepší přezka je asi Hirsch H-Active. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Ahoj Viktore,zakoupil jsem si tyto béčka a chtěl bych nějaký řemen.Co vím,jen něco hladkého,žádnou strukturu nějakého zvířete-aligátor,apod.Mohl by jsi mi prosím nějakou doporučit?Díky Marcel Marceli, Hirsch Heavy Calf je pro béčka jak dělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Také bych rád Viktore nějaké doporučení ohledně řemenu na tyto hodinky pro dceru.Bude se hodit tento Hirsch Luisianalook ? Rozměr je 16mm teda dámský /dětský/. Případně prosím doporuč jiný,raději něco méně fin.náročného,díky. Pokud modrý, pak bych tam dal spíše Hirsch Rainbow. Co tento Rios ? http://www.strapshop.cz/vyprodej-remenu/rios-new-orleans-1 Pokud bílý, tak ten New Orleans bude naprosto v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Děkuji Viktore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Pokud modrý, pak bych tam dal spíše Hirsch Rainbow. Pokud bílý, tak ten New Orleans bude naprosto v pohodě.Děkuji,bílý teda krémový již má,raděj bych modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Ondro, nejlepší přezka je asi Hirsch H-Active.Diky moc Viktore. Pošlu objednávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V. Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Ahoj, chci požádat o radu s výběrem.. Chtel bych řemen k Certina Big Size Chrono Precidrive, v oceli, s černým cifrem, ted na ocelovém tahu..Libi se mi Hirsch Robby - černý s červeným prošitím.. Nebo bys mi doporučil neco jiného, voděodolného, prosím?Zápěstí mam 20 cm. Diky moc Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ahoj Martine,v podstatě ne, pokud jsi v rozhodování došel až k Hirsch Robby, pak určitě ten, lepší sportovní voděodolný řemen než je Robby nemáme v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V. Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ahoj! Dekuji, jak se vratim domu, tak ho objednám.. Diky moc za radu Pekny vikend Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Ahoj, mohl bych poprosit o radu? Potřebuji nový řemen na Hamilton khaki officer mechanical (https://shop.hamiltonwatch.com/khaki-field-officer-mechanical-h69419363.html) a musím říct, že originál mě nadchl a chtěl bych co nejpodobnější, ale kupovat originál za třetinu ceny nových hodinek se mi nechce. Sháním tedy nějakou alternativu, nenapadá tě něco? Chtěl bych zachovat canvas a kovové dírky. Díky za pomoc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Ahoj, bohužel žádný canvas nemáme v nabídce, alternativou by mohl být tento Miggy nebo Technical.Chystáme něco do nabídky koncem prázdnin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Prosimte, nejakej remen 22-18, idealne vodeodolnej, ne Hirsch Performance, skladem? Typhoon uz mam v kosiku, spis jestli jsem neco neprehledl. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Pokud modrý, pak bych tam dal spíše Hirsch Rainbow.Měl jsi pravdu Viktore,Hirsch Rainbow vypadá velmi dobře,dceři se líbil,brzo udělám nějakou fotku pro ilustraci /teď je tu pod mrakem a tma jak v pytli/.Díky za doporučení a poslání a Marcelovi za dárek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Taky Ti děkuji, Viktore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Prosimte, nejakej remen 22-18, idealne vodeodolnej, ne Hirsch Performance, skladem? Typhoon uz mam v kosiku, spis jestli jsem neco neprehledl. Diky. Typhoon není voděodolný, co třeba Rios Wave, většina řemenů od Rios je v rozměru 22/18. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jasan, to vim, jen jsem myslel právě ještě i na jinej. Ten Wave je dobrej tip, díky. Nebudete zavádět nějakej podrobnější vyhledávač, že by si ček mohl navolit šířku spony? Homolko, to by bylo terno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Nebudete zavádět nějakej podrobnější vyhledávač, že by si ček mohl navolit šířku spony? Zvážíme doplnění současného vyhledávače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Ahoj, mohl bych poprosit o radu? Potřebuji nový řemen na Hamilton khaki officer mechanical (https://shop.hamiltonwatch.com/khaki-field-officer-mechanical-h69419363.html) a musím říct, že originál mě nadchl a chtěl bych co nejpodobnější, ale kupovat originál za třetinu ceny nových hodinek se mi nechce. Sháním tedy nějakou alternativu, nenapadá tě něco? Chtěl bych zachovat canvas a kovové dírky. Díky za pomoc :-) Ahoj, bohužel žádný canvas nemáme v nabídce, alternativou by mohl být tento Miggy nebo Technical.Chystáme něco do nabídky koncem prázdnin. Canvas je na e-shopu a na cestě od taliánů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Super, já už je ale stihl bohužel prodat :-( každopádně díky :-) Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Je prosím možné objednat Hirsch Corso, červené barvy v dámském provedení? díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se