Baker Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Ahoj Viktore, doporucis neco serioznejsiho/uhlazenejsiho 22mm na Davosu RAF? Asi neco hnedeho spise leskleho a do zlatova? Jen tak nejak hadam Dik moc Ahoj Igore, ve ctvrtek jsem je mel na chvili v ruce a prvni co me napadlo, ze bych na ne dal je Hirsch Heritage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Ahoj Igore, ve ctvrtek jsem je mel na chvili v ruce a prvni co me napadlo, ze bych na ne dal je Hirsch Heritage.Ale nemáš modrý Možná by se mi na RAF taky hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Ahoj Igore, ve ctvrtek jsem je mel na chvili v ruce a prvni co me napadlo, ze bych na ne dal je Hirsch Heritage. Videl jsem ho tady a tady a nevim Pokud tedy tomu fotak nevzal nejake kouzlo.Kdyz uz, tak spise mozna HIRSCH Lucca, ne? Jenom nevim, zda zlatohnedy nebo hnedy. Ta trocha lesku by tomu IMHO slusela. Navic prelivy odstinu u Luccy (co neumim vyfotit ) pasuji ke hre svetla na cifru (se mi aspon zda ) Zkusil jsem to s uzsi Luccou a celkem to slo (mobil mi to hodil trochu vic do zelena nez to je). Zkusil jsem taky zlatohnedy HIRSH George a taky to neni nejhorsi (a tady mi mobil ujel trochu viz do cervena, nez to je v realu). S hnedym Longines remenem to uz neni ono, rekl bych. Blby je, ze to neumim poradne vyfotit. Dle fotek to vypada, ze George je lepsi, ale v realu mi prijde lepsi Lucca. Abych to shrnul, zeptam se jen, zda v realu ma Lucca v hnedem prelivy jako na tehle fotce? A mozna jeste, zda je spise do studenych barev nebo do teplych? Dik moc Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem parnistroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Ahoj, rád bych koupil bratrovi nářadí na sundání náramku na Seiko PADI želvách. Bohužel už tam nejsou klasické stěžejky Co to tedy prosím z Vaší nabídky zvládne? A docela mě mrzí. že nemáte v nabídce červeno modrou kombinaci NATO řemínku, který bych mu k tomu rád přihodil. Takhle to vypadá na ten "scotland", nebo máte jiný nápad? děkuji za odpověď, rád bych brzy učinil objednávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Videl jsem ho tady a tady a nevim Pokud tedy tomu fotak nevzal nejake kouzlo.Kdyz uz, tak spise mozna HIRSCH Lucca, ne? Jenom nevim, zda zlatohnedy nebo hnedy. Ta trocha lesku by tomu IMHO slusela. Navic prelivy odstinu u Luccy (co neumim vyfotit ) pasuji ke hre svetla na cifru (se mi aspon zda ) Zkusil jsem to s uzsi Luccou a celkem to slo (mobil mi to hodil trochu vic do zelena nez to je). Zkusil jsem taky zlatohnedy HIRSH George a taky to neni nejhorsi (a tady mi mobil ujel trochu viz do cervena, nez to je v realu). S hnedym Longines remenem to uz neni ono, rekl bych. Blby je, ze to neumim poradne vyfotit. Dle fotek to vypada, ze George je lepsi, ale v realu mi prijde lepsi Lucca. Abych to shrnul, zeptam se jen, zda v realu ma Lucca v hnedem prelivy jako na tehle fotce? A mozna jeste, zda je spise do studenych barev nebo do teplych? Dik moc Igore, ty forky naprosto Heritage nevystihují, v reálu vypadá mnohem lépe.Lucca barevně odpovídá +/- té fotce z odkazu, taky k nim bude skvělý, ale já bych volil zlatohnědý, víc vynikne barva modrého ciferníku. Barvy jsou laděny spíše to teplých tónů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Ale nemáš modrý Možná by se mi na RAF taky hodil Modrý není, zkus na ně ten Tiger, cos kupoval, uvidíš, že modrá nebude ta správná barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Ahoj, rád bych koupil bratrovi nářadí na sundání náramku na Seiko PADI želvách. Bohužel už tam nejsou klasické stěžejky Co to tedy prosím z Vaší nabídky zvládne? A docela mě mrzí. že nemáte v nabídce červeno modrou kombinaci NATO řemínku, který bych mu k tomu rád přihodil. Takhle to vypadá na ten "scotland", nebo máte jiný nápad? děkuji za odpověď, rád bych brzy učinil objednávku. Ahoj, na PADI bude ideální vytlačovací hrot, který je na Bergeonu.Červeno/modrý nato je tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Ahoj, na PADI bude ideální vytlačovací hrot, který je na Bergeonu.Červeno/modrý nato je tady. Díky, jdu objednávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 U nas bohuzel, mame v nabidce jedinny remen 23/20 Hirsch Duke.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Modrý není, zkus na ně ten Tiger, cos kupoval, uvidíš, že modrá nebude ta správná barva to je 20mm tady potřeuji 22mm ale v pohodě poradím si nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Michale, to já vím, myslel jsem, abys to přiložil a zjistil, že to není ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Bakere prosim o radu co za remen vybrat na Prim Sport 2 HumbertoPredem diky za pomoc s vyberem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Ahoj. Osobně bych volil HIRSCH Jumper s oranžovým prošitím, pokud je to moc, pak se podívej na HIRSCH Kent, případně HIRSCH Camelgrain. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Igore, ty forky naprosto Heritage nevystihují, v reálu vypadá mnohem lépe.Lucca barevně odpovídá +/- té fotce z odkazu, taky k nim bude skvělý, ale já bych volil zlatohnědý, víc vynikne barva modrého ciferníku. Barvy jsou laděny spíše to teplých tónů. Ahoj Viktore , co Hirsch Liberty v barvě Golden brown na Davosa RAF ? Mám ruku jako lovečák , takže potřebuji řemen co je měkký a hodně ohebný , žádné prkno ,dá se použít Liberty , nebo doporučís jiný řemen . Díky Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Ahoj Martine,Liberty určitě, ten je skvělý, případně se mrkni na Campagnolo Bolzano, to je taky fajn řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Řemeny Campagnolo Bolzano jsem objednal (modrý a hnědý) kvalita výborná, jen mě překvapilo, že každý z řemenů má zcela jiný rozměr i tvar dírek a jinou sponu (viz foto). Právě z důvodu obdélníkového děrování jsem je objednával . Nepředpokládal jsem, že vyrábí více typů provedení, zvláště když v prospektu je jen jeden typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Ops. to je nějaká limtka poslal jsem SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Ahoj, poprosím o radu, sháním pro mamku kožený (tmavě) modrý řemínek na její ML 30mm, prošívání spíše nekontrastní. Problém je že jsou malé - dle webu mají lug widht 16mm... Maurice Lacroix EL1084-SS001-313https://www.hodinky-koscom.cz/cz/maurice-lacroix-el1084-ss001-313Radši bych něco v nižší cenové kategorii - řemínek bude na střídačku... Děkuji. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Ops. to je nějaká limtka poslal jsem SZ.Díky za rychlou reakci. Máte odpověď. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Ahoj, poprosím o radu, sháním pro mamku kožený (tmavě) modrý řemínek na její ML 30mm, prošívání spíše nekontrastní. Problém je že jsou malé - dle webu mají lug widht 16mm... Maurice Lacroix EL1084-SS001-313https://www.hodinky-koscom.cz/cz/maurice-lacroix-el1084-ss001-313 Radši bych něco v nižší cenové kategorii - řemínek bude na střídačku... Děkuji. M. Ahoj, v modré barvě, 16mm a dámské délce je výběr poměrně širový, uvádím pouze levnější modely.Osobně bych doporučil Hirsch Kent. http://www.strapshop.cz/hirsch-teletina/hirsch-kenthttp://www.strapshop.cz/hirsch-strukturovana-kuze/hirsch-louisianalookhttp://www.strapshop.cz/hirsch-strukturovana-kuze/hirsch-crocograinhttp://www.strapshop.cz/hirsch-strukturovana-kuze/hirsch-rainbowhttp://www.strapshop.cz/hirsch-teletina/hirsch-corse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se