mlsoun1 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 2 hodinami, Baker napsal: Dal bych tam černý. Díky Viktore.Jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 (upraveno) Zdravim te,Viktore a moc Ti dekuji.Myslim si,ze to vypada moc dobre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. prosince 2021 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 17 hodinami, mlsoun1 napsal: Zdravim te,Viktore a moc Ti dekuji.Myslim si,ze to vypada moc dobre Souhlas, také myslím, že na Vintage oblekovky je ještěr nejlepší volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Ahoj, jdu si zase pro radu. Hledám vodědolný (Hirsch Performance nebo jiný voděodolný) řemen na Christopher Ward C63 Sealander GMT Green (fotoz webu, snad to nevadí...): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nejlépe kůži, ale nebráním se i jiným materiálům. Rozměr 20 mm, u spony se zužuje na 18 mm Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Ahoj, no to není lehké zadání, osobně bych se zamyslel nad těmito modely: HIRSCH Leaf - za mě připadají v úvahu obě barevné varianty HIRSCH Arne - zelený nebo šedý HIRSCH James - zlatohnědý HIRSCH Carbon - oranžový HIRSCH Stone - šedý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Děkuju, luxusní výběr, já věděl, že se mám obrátit na odborníka Promyslím to a objednám... P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Přišel Strapšopáckej balíček, a měníme dobu železnou na dobu hadrovou a koženou. Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Připomíná mi to Maratac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Nově lze objednat Hirsch Paul v šíři 19 mm a Hirsch James v šíři 19 mm a 21 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Nějaké doporučení na mesh v 22? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LainCoubert Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Měl jsem spíše nějakou takovou predstavu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Rios Bass Vybíral jsem mezi Hirsch Heavy Calf a tímto. Nakonec jsem vzal na léto Bass a na podzim a zimu zřejmě vezmu ten Heavy Calf, jen se pak rozhodnout jakou barvu k tomu černému cifru. Každopádně, řemínek je perfektní, trošku mě zarazila jeho tvrdost, ale po jednom večerním odložení v natahovači, se řemínek uvolnil a trošku vytvaroval :). Děkuji za perfektní služby. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Oblíbený model Campagnolo Bolzano v novém kabátě ... https://www.strapshop.cz/campagnolo-hovezina/campagnolo-bolzano Poslední kusy původního Bolzano ve slevě ... https://www.strapshop.cz/sale/campagnolo-bolzano-v Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Novinka ... Hirsch Leaf v nových (zajímavých) barvách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se