stefan2 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Zdravím :-) Jsem nováček, koupil jsem si Hamilton Khaki King - H644550 Chtěl bych si na ně dát něco z černé kůže a pak pro výměnu nějaký rozumný, střídmý ocelový řemínek. Vůbec si nevím rady s tím jakou zvolit "velikost" ani do jaké kategorie koukat. Děkuji za pomoc.
Baker Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Ahoj,pokud se nepletu, potřebuješ rozměr 20mm. Vzhledem k výšce pouzdra bych doporučil řemínek max. 4mm tlustý.Mrkni se na RIOS Pensa nebo RIOS Samara.
stefan2 Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Mockrát díky za skvělý tip a radu :-)
PetrM Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Ahoj Viktore,mohl bys, prosím, poradit nějaký řemínek (silikon ale spíš kaučuk, kůži ne) na renovaci Prim Sport1 ? Černý, pohodlný, normální jazýčkový spona, šíře 19mm. Elton nabízí buď kůži nebo kaučuk (viz foto). Pokud bys měl nějakou lepší alternativu (třeba jako byl kdysi Tropic, ale za normální prachy, trojku, za které jsou na ebay do toho nedám ). Dík. Toto nabízí Elton (omlouvám se za použití jejich nabídkového fota)
Baker Odesláno 11. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Ahoj Petre,v 19mm Ti bohužel nemumím žádnou gumu ani kaučuk nabidnout, je to velmi nestandardni rozmer.
bandicoot Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) V 10. 12. 2013 v 20:35, PetrM napsal: omlouvám se za použití jejich nabídkového fotaIgen_Kaucuk.jpgSorry za OT, ale tohle je nabídkový foto? Chachachááá!!!A vlastně to ani OT neni, spíš zajímavá protiváha zdejšího profi přístupu. Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem bandicoot
PetrM Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Viktore díky za tvůj čas. Vím, že těch 19mm hodně blbý rozměr, ale rvát tam 20mm se mi nechce. A co se týká "nabídkového fota", je to nabídka ze strany Eltonu do emailu. Tak nevím, jak to jinak pojmenovat.
metvis Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Zdravím,nedávno jsem akvizoval Omega Seamaster 300M, konkrétně tyto: Nyní bych k nim rád pořídil nějaký hnědý řemen, abych je mohl nosit s tan botami (konkrétně http://www.pediwear.co.uk/images/shoes/loake/5038_alt2_hd.jpg ).Díky za doporučení,V.
Baker Odesláno 12. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Asi bych doporučil Rios Chicago nebo New York (rozdíl je pouze v prošití), ale obávám se, ze ta středně hnědá bude malinko tmavší než ty boty.Pak by se dalo vybrat neco z aligatora, tam bychom se barevně více priblížili, ale toho bych na Seamastery nedaval.
metvis Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 díky za tipy...ještě jsem prošel komplet nabídku a za mě asi nejlepší RIOS Samara.
uff Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Zdravim do strapshopu, uz druhy cizinec me poprosil o radu, kde koupit remen, neplanujete anglickou lokalizaci stranek? Aspon zakladni cleneni, moc me to s nima nebavi a tezko se mi treba jesterka preklada...
Baker Odesláno 18. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Ahoj, popravde receno planu mame hodne, ale AJ lokalizace je nekde v druhe polovine toho dlouheho seznamu.Ono je to slozitejsi, problem neni ani tak v prekladu webu, jako spis v systemu plateb ze zahranici.
RobertPlant Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Ahoj,dnes jsem zjistil nemilou zprávu, už nesídlíte v Praze v Dělostřílnách ale v Ostravě. Asi tedy tipuji správně, že osobní převzetí už v Praze není možné. Díky, Adam
gerhard Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Chlapci prosim o radu, na tieto Ambassadory nejaky zaujimavy remen? Rozmyslal som o HIRSCH rally ale neviem,ci sa to hodi. Uz som pocul i neg reakcie na moj plan. Takzr zatial mam tah a hnedu kozu s imitaciou krokoša :-)
Baker Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 V 28. 12. 2013 v 22:22, RobertPlant napsal: Ahoj,dnes jsem zjistil nemilou zprávu, už nesídlíte v Praze v Dělostřílnách ale v Ostravě. Asi tedy tipuji správně, že osobní převzetí už v Praze není možné. Díky, Adam Ahoj Adame,prosim neplest si Chronoshop a StrapShop, jedna se o samostatne subjekty.Osobni prevzeti v Praze jsme behem Vanoc pozastavili, protoze kluci v Praze toho meli sami hodne, po predchozi dohode je to mozne i nadale.
Baker Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 V 30. 12. 2013 v 0:41, gerhard napsal: Chlapci prosim o radu, na tieto Ambassadory nejaky zaujimavy remen? Rozmyslal som o HIRSCH rally ale neviem,ci sa to hodi. Uz som pocul i neg reakcie na moj plan. Takzr zatial mam tah a hnedu kozu s imitaciou krokoša :-) Osobne mi ten Rally k tem hodinkám taky moc nejde, zkus se podivat na Hirsch Lucca, je to perfektni remen a mohla by to byt alternativa.
cynik Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Zdravím,Poprosím o radu. Asi s originál tahem nebudeme kamarádi, takže uvažuji o nějakém koženém řemínku k černým monstrům. Samozřejmě voděodolném; taky aby něco vydržel .A ještě se chci optat na délku. Takhle v klidu měřeno pomocí provázku mi vychází obvod zápěstí 20,5 cm. Z tahu jsem dílky neubíral, mám ho na 3. dírce, takže se dá ještě o jednu "utáhnout". Při tomto měření je celkem volný, ale vím že v průběhu dne se ruka i zvětší a tah je pak natěsno. Mám jít tedy raději do delší verze řemínku?Děkuji předem, Petr.
Baker Odesláno 5. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Ahoj Petre,obávám se, že při takovém obvodu zápěstí bude nutné vybírat mezi XL řemínky, zde je velmi omezená nabídka a má-li být řemen voděodolný tak snad jedinný vhodný mi přijde Hirsch Carbon XL.
cynik Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Díky za radu. Ještě o tom popřemýšlím. Ne že by se mi tento Hirsch nelíbil, spíše naopak. Ale v práci se mimo kanclu pohybuju i po svařovně a už se mi jednou stalo, že jsem chytil žhavou kuličku pod řemínek. Kůže řemínku vydržela, ta moje má samoobnovovací schopnost Nevím, jak by to dopadlo v případě syntetiky, i když o ní také uvažuju. Ale ne na každodenní nošení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se