jankoxxx Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Zdravim pani. Hladajuc nejake nove hodinky mi padlo oko na nieco co som este doteraz nevidel a paci sa mi to. Je to dobre znama "poor man`s rolex znacka" co mne osobne nevadi. Hodinky su to sebestacne a podla mna sa na nic nehraju. Svoju mienku na ne som si uz spravil, no zaujimal by ma vas nazor..
fermuello Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Janci, toto je pecka.... raz aj mne ušli presne tieto ..... už sa teším na viac fotiek.... ( gumu samozrejme zahoď )
misoo Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 nepaci sa mi ta ochrana korunky (prilis masivna na take male hodinky), kyklop, font pisma na ciferniku (Tudor, Hydronaut) a lestene palicky na lunete. velmi sa mi pacia indexy, rucicky, clenenie lunety a celkovy zaujimavy look. posobia na mna svojsky, zaujimavo, netradicne... na oranzovej gume excentricke, na modrej a bielej efektne a na tahu klasika tuctovka... a su to hodinky, ku ktorym sa koza moc nehodi, tak sa s tvojimi remenmi moc nevyhrajes... za mna na nejaky kratky cas na rozsirenie obzorov, spoznanie niecoho noveho urcite ano. no na dlhodobe vlastnictvo skor nie.
Kairos Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) Mě se líbí až na toho kyklopa s datumem,to nemám rád u žádných hodinek,navíc tak dlouho žádný potapěč pod vodou není,aby potřeboval vědět kolikátého je Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem Kairos
relativ Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 No až na tie obočia na lunete a oranžový remienok nie sú zlé...
jankoxxx Odesláno 22. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Jsou divný........ano, to viem Vsetko v poradku, az na tu lunetu ta mi praveze pride celkom zaujimava Janci, toto je pecka.... raz aj mne ušli presne tieto ..... už sa teším na viac fotiek.... ( gumu samozrejme zahoď )Ta guma mi k nim tiez celkom stimuje. neni este z daleka iste ci budu dalsie v poradi. v merku mam hlavne damasko da47, ale na tieto tudor som narazil po ceste Mě se líbí až na toho kyklopa s datumem,to nemám rád u žádných hodinek,navíc tak dlouho žádný potapěč pod vodou není,aby potřeboval vědět kolikátého je Kyklopa mam rad. A bez datumu som mimo No až na tie obočia na lunete a oranžový remienok nie sú zlé...Mne to pripomina hrebienky Fakt neviem. V plane boli DA47, ale teraz som trochu v rozpakoch. Pred par dnami som mal na ruke Tudor Grandtour a na ruke sedeli perfektne, skoro mi tam aj ostali keby mali minutovu lunetu
cali Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Ja myslim ze viac cool su tie novsie hydronauty II ktore su uz bez lupy. Ked s lupou tak uz radsej plnohodnotny poor-mans sub 79090 to je uz ale pravda uplne ina palka
jankoxxx Odesláno 22. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Janko neblázni Jsou škaredé. Navíc, myslím, že proti německé dvojici S a D je to krok zpět.V tomto sa nas nazor rozchadza. Cim dalej na ne kukam tak sa mi pacia, ale pomaly mi zacinaju vadit rucicky.. Sinn a Damasko su jasny favorit. Len som bol zvedavy co povie plenum na tieto Tudory Ja myslim ze viac cool su tie novsie hydronauty II ktore su uz bez lupy. Ked s lupou tak uz radsej plnohodnotny poor-mans sub 79090 to je uz ale pravda uplne ina palkaNove Hydronauty sa mi naopak vobec nepacia. Okrem toho su uz poriadne prerastene. Tudor sub su fajn, ale ked uz vyhodit prachy tak na echt Rolex..
honza71 Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Janko, Janko, ty si nedáš pokoj, zase něco extra, co ? Ty "tvoje" se mi nelíbí. Měl jsem v hledáčku tyhle (co se zase nelíbí tobě ), ale live mi přišli moc malý.Jinak TUDOR je mi sympatickej a potěšilo by mě, mít něco od nich na zápěstí.
matobp Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 velmi zaujimave hodinky,mimo gumy samozrejme...aspon pre mna
Dee Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) Za mě bohužel ne, zdají se mi takové divné (a to mám Glycine v bicoloru ) - špatný font na lunetě- divný "volume" proužek místo klasického štrafování prvních 15minut- celkově dost "padají" na pravou stranu ciferníku (kyklop, masivní ochrana korunky, zmiňovaný "volume" pruh...)- ciferník a ručky mi připadají podivně nudné ve srovnání s oranžovým kaučukem- kombinace broušených a leštěných ploch mi z neznámůho důvodu evokuje Festiny Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem Dee
Chorche Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Bez kyklopa, s jinou lunetou a menším počtem leštěných ploch by byly celkem fajn...ale takhle ne, brzy bys prodával, janko...
MegaTenese Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 pekne hodinky, ale ty cerny jsou peknejsi
cali Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 (upraveno) ja myslim ze existuju celkom 4 typy hydronautov (apon teda pokial ja viem) mne sa najviac pacia druhe a tretie prve s kyklopom sa podla mna este uplne nezbavili poor-mans rolex korenovdruhe-tretie su OKstvrte su uz moc velky ulet ktory by clovek cakal skor od znaciek orientijucich sa na "superhuste" divery typu zixen inak na to ze je to len eta v nereze so safirom su to dost palky oproti konkurencii napr Tag alebo Longines toho IMO zas tak moc navyse neponukaju.... v poslednych modeloch sa trochu k poor-mans rolex tradicii vracaju a myslim ze sa to celkom dari ale pravda ceny su zase niekde uplne inde Upraveno 24. srpna 2012 uživatelem cali
svijanskymaz Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Mne sa pacia komplet cele.Nie,ze by som nadsenim skakal,ale su take normalne nositelne.Oranzova super,ale v tomto pripade,moc obyc tvar.
Quasar007 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Za mne model 2 a 4. 3. mne nijak neoslovila a 1. bez kyklopa by asi vypadaly zajímavě.
jankoxxx Odesláno 24. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 diskusia sa rozprudila, ale nakoniec som sa rozhodol ze do nich nepojdem. v podstate mi nic na nich nevadi ale alda ma zas a opat prefackal budem ja pekne lovit v Sinn a Damasko vodach. to su tie spravnacke hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se