ZdenekS Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Zdravím všechny (po delší době). Měl jsem tady žádost o radu k oblekovkám. Vaše odpovědi byly hodnotné.Teď bych to troch zúžil. Jedná se mi prostě o hodinky s 3 třemi ručičkami a na kůži. Výběr jsem zůžil na:- Zenith Captain Central Second- IWC Portofino AutomaticU obou mě trochu trápí velikost 40mm. Zvyknul jsem si na Omega PO 45mm a proto se mi zdá 40mm málo. Pak jsem objevil:- Breitling TransoceanTy mají 43mm, což je ideální velikost. Všechny hodinky mají přibližně stejnou cenu.Prosím vás tímto o vaše názory na tyto troje hodinky (zkušenosti, kvalita, strojek, přesnost, hodnota, atd.) Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 23. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 A ještě v bílé (to taky nemám ještě určeno zda černé nebo bílé). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 23. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Pak jsem ještě vybral jedny. Asi nejhezčí a kvalitní a skoro ideální.IWC Portuguese Automatic 7-day.Neviděl jsem je na živo. A myslím si, že cena bude také někde jinde než u předešlých.Prosím potvrďte mi to, pokud znáte přibližnou cenu. A jak je to s jejich výškou? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka35 Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Ty IWC Portuguese Automatic se v Carollinu prodávají za 272 500 Kč (ceník 2012). Jinak z tvého výběru bych volil Zenith, protože má inhouse strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 23. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 V 23. 8. 2012 v 12:50, Jirka35 napsal: Ty IWC Portuguese Automatic se v Carollinu prodávají za 272 500 Kč (ceník 2012). Jinak z tvého výběru bych volil Zenith, protože má inhouse strojek.Dík za info. Cena těch Portuguese je opravdu už trošku vysoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 23. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Je vidět, že většinou doporučujete inhouse strojky.Je to OPRAVDU takový rozdíl? Myslím obecně Inhouse kontra uprvovaná Eta nebo jiné.Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 V 23. 8. 2012 v 19:24, ZdenekS napsal: Dík za info. Cena těch Portuguese je opravdu už trošku vysoká. Na chrono24 se dají sehnat cca za 210...taky je mám ve svém výberu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka35 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 V 23. 8. 2012 v 19:29, ZdenekS napsal: Je vidět, že většinou doporučujete inhouse strojky.Je to OPRAVDU takový rozdíl? Myslím obecně Inhouse kontra uprvovaná Eta nebo jiné.Dík za info. Popravdě zase takový rozdíl to není. Jde spíš o pocit (podobně jako pocit z mechanických hodinek) a částečně se tak dá ospravedlnit vysoká cena. Na druhou stranu např. ty Zenithy mají rezervu chodu kolem 55 hodin (na rozdíl od 42 hodin těch ostatních). Na tvém místě bych si koupil hodinky, které se ti líbí nejvíc ať už mají upravenou ETU, nebo inhouse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Šel bych do in-house.Eta je určitě dobrá,ale s nadsázkou by se to dalo přirovnat k TDI od VW,které u nás jezdí v každém druhém autě.Výborná kvalita,ale trochu nuda.Tím se Ti ovšem zúži prostor a přijdeš o hodinky,které se Ti líbí.Takže buď pocity stranou nebo hledat dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 24. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Pánové díky za rady.Nevíte náhodou jak se pohybuje zhruba cena těchto IWC vintage Ingenieur Automatic.Nějak mě to táhne ke značce IWC (až na ty ceny). Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strikerp Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Kdybych vybíral podle značky, tak jdu do IWC.Kdybych vybíral podle vzhledu, tak jdu do IWC vintage Ingenieur Automatic nebo Breitling Transocean.Kdybych vybíral podle poměru cena/vzhled/ostatní, tak jdu do Breitling Transocean. Všechno v kombinací černý cifr a černá kůže.Btw.: opravdu pěkný výběr, přeji šťastnou ruku. T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Neviem, aky mas rozpocet, ale co tak skusit Arnolda so synkom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 A co tyto ingy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 V 24. 8. 2012 v 10:55, ensi napsal: A co tyto ingy? Jezis ty jsou nadherny. Byly by mi nastesti male, protoze jinak bych do nich asi sel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 24. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 V 24. 8. 2012 v 10:55, ensi napsal: A co tyto ingy? Vypadají dobře i ta cena, raději bych však preferoval klasickou univerzální černou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Škoda že ti vadí pouze 40mm, mohl si jít do Zenith Heritage, cena okolo 70-90 000 http://www.chrono24.cz/search/index.htm?query=zenith+heritage&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 26. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 V 24. 8. 2012 v 12:43, Dee napsal: Škoda že ti vadí pouze 40mm, mohl si jít do Zenith Heritage, cena okolo 70-90 000 http://www.chrono24....resultview=list Od Zenith se mi líbí více ty s centrální sekundovkou. Jinak mají stejný strojek i velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 IWC má ještě i portugalky s ručním nátahem a ty mají 44 mmFoto mi nejde vložit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Mal som na ruke transocean nechrona aj na koži aj mesh. A pecka. Oveľa väčšia pecka ako SOH mesh ktory som si uz uz kúpil. Takze zvazujem navýšenie rozpočtu o cca 800?. Tie portofino sú malé aj na mojej utlej ruke. Prilis subtilne. Eta neeta, transocean vypada fakt skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Oblekovky by měly být decentní a relativně ploché (žádné obří orloje), aby se v pohodě vešly pod manžetu košile. Pokud nemáš 2 metry a 120 kilo, 40 mm bych se vůbec nebál, naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se