Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, rád bych uvedl svůj nový přírůstek Seiko SARB045.

Není to jejich premiéra, byly tu k vidění celkem nedávno a původní majitel se snad neurazí, když uvedu odkaz http://forum.chronom...-seiko-sarb045/

Modrou barvu mám moc rád a temně modrý ciferník těchto hodinek mi nádherně ladí ke spoustě kouskům z mého šatníku (já bláhový jsem sháněl SARB021 s ciferníkem černým). Obvzláště ladí ke košili, brzy snad hodím nějakou fotku. Průměr 38 milimetrů je na moji útlou ruku tak akorát. Uvnitř tepe kalibr 6R15 se zdobeným rotorem, přes den jdou něco do plusu, přes noc na korunce -5s a pěkně se to vyruší. Přidávám pár fotek.

post-18707-083119000 1345992492.jpg

post-18707-095295800 1345992549.jpg

post-18707-019945100 1345992598.jpg

Přes víkend odpočívají v hodinkovnici.

post-18707-055375600 1345992656.jpg

Odesláno
  V 26. 8. 2012 v 14:53, Waya03 napsal:

Ahoj, rád bych uvedl svůj nový přírůstek Seiko SARB045.

Není to jejich premiéra, byly tu k vidění celkem nedávno a původní majitel se snad neurazí, když uvedu odkaz http://forum.chronom...-seiko-sarb045/

Modrou barvu mám moc rád a temně modrý ciferník těchto hodinek mi nádherně ladí ke spoustě kouskům z mého šatníku (já bláhový jsem sháněl SARB021 s ciferníkem černým). Obvzláště ladí ke košili, brzy snad hodím nějakou fotku. Průměr 38 milimetrů je na moji útlou ruku tak akorát. Uvnitř tepe kalibr 6R15 se zdobeným rotorem, přes den jdou něco do plusu, přes noc na korunce -5s a pěkně se to vyruší. Přidávám pár fotek.

Že já vůl (prapůvodní majitel), je prodával, ani nevíš jak mi chybí :crying_anim:

Gratulace a ať slouží

Odesláno

Moc pěkné hodinky. Ta "modrá je dobrá" :smile_anim: Ať ti dělají radost delší dobu, než předchozímu majiteli.

Odesláno

Moc hezké a vkusné hodinky IMHO...taky jsem se po nich díval k obleku a s koženým řemenem by byly krásné...ale mám na ně moc velkou tlapu :( Gratuluji k pěkným hodinkám za dobý peníz. Co to máš za Seika v té hodinkovnici?

Odesláno
  V 27. 8. 2012 v 18:16, Lihard napsal:

Moc hezké a vkusné hodinky IMHO...taky jsem se po nich díval k obleku a s koženým řemenem by byly krásné...ale mám na ně moc velkou tlapu :( Gratuluji k pěkným hodinkám za dobý peníz. Co to máš za Seika v té hodinkovnici?

Diversky SKX007. Letos užily sézonu u moře přehozené na gumě :-)

Odesláno

Měl jsem Spirity a hodinky s lepším poměrem cena/výkon asi neznám. A o těchto platí to samé, takže za mě rozhodně gratulace k super hodinkám!

Odesláno

Gratuluju k pořádným hodinkám. Někdy bych je rád viděl na živo. Sám jsem nad nima přemýšlel. Nakonec vyhrály decentnější SARB033, které by si zasloužily tah jako máš na svých.

Odesláno
  V 27. 8. 2012 v 19:40, ggrand napsal:

Gratuluju k pořádným hodinkám. Někdy bych je rád viděl na živo. Sám jsem nad nima přemýšlel. Nakonec vyhrály decentnější SARB033, které by si zasloužily tah jako máš na svých.

Já jsem původně nikdy nechtěl hodinky s leštěnými plochami, taky jsem volil spíše decentní. Ale musím říct, že jsem s těmahle rychle názor změnil a teď se mi ten lesk moc líbí.

Odesláno

Moc pěkný, taky gratuluju. A pěkně prosím nebyla by nějaká foto na ruce? Mám v plánu SARB021 a stále si nejsem jistej velikostí na moji 18cm tlapičku...

Odesláno
  V 30. 8. 2012 v 20:49, pil.pet napsal:

Moc pěkný, taky gratuluju. A pěkně prosím nebyla by nějaká foto na ruce? Mám v plánu SARB021 a stále si nejsem jistej velikostí na moji 18cm tlapičku...

Lepší fotku na ruce než je ta nahoře určitě časem pošlu. Nicméně já mám ruku 17cm a velikostí sedí dokonale.

• Po roku...
Odesláno

Dneska jsem zas po dlouhé době něco nafotil. Když sleduju nové SARX modely, pořád bych neměnil. Přesnost chodu stále podobná, tak +5s na ruce, do mínusu to vrací odložené na korunce.

post-18707-0-68746800-1393102740_thumb.jpg

post-18707-0-71715400-1393102750_thumb.jpg

post-18707-0-06157100-1393102768_thumb.jpg

Odesláno

Krásné hodinky. Ještě se mi líbí z tvé sbírky ty Poljoty hned vedle + ta piksla, ve které to máš všechno uložené... :-) A ty potápky Seiko napravo taky nejsou k zahození. Moc pěkné. Gratuluji.

Odesláno

Parada, tieto som chcel povodne, len som sa bal velkosti... Daj pls viac fotiek, hlavne na ruke, dik. Nech sluzia dlho a dobre! ;)

Odesláno
  V 22. 2. 2014 v 21:11, Dimmu Borgir napsal:

Krásné hodinky. Ještě se mi líbí z tvé sbírky ty Poljoty hned vedle + ta piksla, ve které to máš všechno uložené... :-) A ty potápky Seiko napravo taky nejsou k zahození. Moc pěkné. Gratuluji.

Jojo, Poljoty už nemám, ale byly to poctivé hodinky. Pixla je fakt dobrá a nebyla vůbec drahá, kdyžtak můžu poslat link do SZ.

V 22. 2. 2014 v 21:24, misoo napsal:

Parada, tieto som chcel povodne, len som sa bal velkosti... Daj pls viac fotiek, hlavne na ruke, dik. Nech sluzia dlho a dobre! ;)

Díky, jsou to jedny z mých definitivních, dar od rodiny ke třicetinám. Zkusím nějaké na ruce přidat, záleží jak bude čas a hlavně světlo :-)

Odesláno

Gratulace, modrá je fakt dobrá.

V 30. 8. 2012 v 20:49, pil.pet napsal:

Mám 18,5cm a SARB021 sedí (dle mého) perfektně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...